eskişehirli ekim anneleri

g_sezen

hayatımın anlamı...
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
802
1
96
42
Eskişehir
selam kızlar eskişehirli ekim anneleri...hangi hastanede doğum yapacağımızı ve doktorumuzu paylaşalım...belki yan yana durup tanımıyoruz birbirimizi CADIARZU
ben zübeyde hanım hastanesinde doğum yapacağım.Allah nasip ederse 29 ekim de...
doktorum Talat Remzi DEMİRKOL :emir_bebek:
belki aynı doktora gidiyoruz...:sm_confused: hadi yazalım a.s.

Merhaba, ben de Eskisehir'de doktor ve hastane ariyorum. Zubeyde Hanim Hastanesinden memnun musunuz ? Kalabalik oluyor mu ?

valla canım ben memnunum kalabalık olayı doktoruna bağlı...bazı doktorlar özellikle bayan doktorlar kalabalık oluyor...
ayrıca benim doktorum çok ilgili Talat Remzi DEMİRKOL....hastanenin en gözde isimleri; Talat bey, Metin ACU, Mine İNAN
hayırdır canım gebelik mi var?

valla canım ben memnunum kalabalık olayı doktoruna bağlı...bazı doktorlar özellikle bayan doktorlar kalabalık oluyor...
ayrıca benim doktorum çok ilgili Talat Remzi DEMİRKOL....hastanenin en gözde isimleri; Talat bey, Metin ACU, Mine İNAN
hayırdır canım gebelik mi var?

Evet canım, 20 haftalık, kısmetse Eskişehir'de yapacağım doğumu. Ama su an sehir dısındayım ve geldigimde kime gidecegime karar vermeye calisiyorum. Talat Bey hastanede muayenesini yapiyor degil mi ?

valla ben özeline çıkıyorum tahlillerim hastanede oluyor...ama talat bey hastanede de muayene ediyor...ultrason için biraz sıra bekliyorsun ama....valla süper ilgileniyor...bu benim 2. gebeliğim ilkinde bi talihsizlik yaşadık bebeğimi doğuma bi ay kala kaybettim....doğum için hastanede 2 gün yattım haftasonu, geceyarısı demedi geldi talat bey...acayip bilgilendiriyo...onunla çok rahat konuşup herşeyi sorabilirsin...sana saçma gelenleri bile...

valla ben özeline çıkıyorum tahlillerim hastanede oluyor...ama talat bey hastanede de muayene ediyor...ultrason için biraz sıra bekliyorsun ama....valla süper ilgileniyor...bu benim 2. gebeliğim ilkinde bi talihsizlik yaşadık bebeğimi doğuma bi ay kala kaybettim....doğum için hastanede 2 gün yattım haftasonu, geceyarısı demedi geldi talat bey...acayip bilgilendiriyo...onunla çok rahat konuşup herşeyi sorabilirsin...sana saçma gelenleri bile...

Canim, bu bebegini hayirlisi ile saglik ile kucagina almayi Allah nasip etsin insallah..Doktora boyle guvenmek cok onemli iste..Ben de gidebilirim Talat Bey'e.

Merhaba bende Eskişehirliyim ekim annesi olacağım Doğumumu Onvak Hastanesinde Yapacağim Dr. Tanser Şenses.
Çakıl arkadaşım sanada tavsiye ederim. Dr. çok iyi ve ilgili,

Merhaba,
Bende Eskkişehirdenim ve benimde doktorum Talat Remzi Demirkol.Hamileliğim 3. aydan sonra bebek açısından sorunluydu.Karnında bir anomali tespit etti talat bey,önceki doktorum bundan bahsetmemişti,düşük riski nedeniyle acil serviste ilk müdahelemi yaptığında önceki olumsuz hastane deneyimlerime göre doktorun bütün hastalarına çok güzel ve eşit olarak ilgi gösterdiğini farkettim. Bebeğimdeki olumsuz belirtilere rağmen bebeği bir fetus ya da cenin olarak değil bir insan olarak değerlendirmesi ve aynı zamanda bana verdiği güçle gebeliğimin devm etmesini sağlaması çabaları beni derinden etkiledi.21 haftalıkken talat beyin yaptığı amniyosentez sonucu ,down sendromlu bir bebeğim olacağı sonucunu verdi.Ve gebeliğimin sonlandırılması gerekti,bu aşamadada doğum sancılarına dayanamayıp sezeryan istiyorum ısrarıma karşı çıkıp ne yapıp yapıp normal doğum yaptırdı bana.Kucağına alamayacağın bir bebek için sana ameliyat yapamam dedi.Nerdeyse saatler süren bir doğumla beni sağlığıma kavuşturdu.Şimdi bebeğimi kaybedeli 2 hafta oldu.Fiziksel olarak çok iyi hissediyorum ve moral olarak ta çabuk toparlamamı doktoruma borçluyum.Ayrıca zübeyde hanım hastanesindeki anestezi ekibi ve hemşireleri de çok ilgili ve insancıl buldum. Bir kaç yıl önce nişantaşında yattığım bir özel hastaneden daha iyi bakıldığımı söyleyebilirim.Umarım yazdıklarım bir fikir vermiştir.

Son düzenleme:
Merhaba,
Bende Eskkişehirdenim ve benimde doktorum Talat Bey.Hamileliğim 3. aydan sonra bebek açısından sorunluydu.Karnında bir anomali tespit etti talat bey,önceki doktorum bundan bahsetmemişti,düşük riski nedeniyle acil serviste ilk müdahelemi yaptığında önceki olumsuz hastane deneyimlerime göre doktorun bütün hastalarına çok güzel ve eşit olarak ilgi gösterdiğini farkettim. Bebeğimdeki olumsuz belirtilere rağmen bebeği bir fetus ya da cenin olarak değil bir insan olarak değerlendirmesi ve aynı zamanda bana verdiği güçle gebeliğimin devm etmesini sağlaması çabaları beni derinden etkiledi.21 haftalıkken talat beyin yaptığı amniyosentez sonucu ,down sendromlu bir bebeğim olacağı sonucunu verdi.Ve gebeliğimin sonlandırılması gerekti,bu aşamadada doğum sancılarına dayanamayıp sezeryan istiyorum ısrarıma karşı çıkıp ne yapıp yapıp normal doğum yaptırdı bana.Kucağına alamayacağın bir bebek için sana ameliyat yapamam dedi.Nerdeyse saatler süren bir doğumla beni sağlığıma kavuşturdu.Şimdi bebeğimi kaybedeli 2 hafta oldu.Fiziksel olarak çok iyi hissediyorum ve moral olarak ta çabuk toparlamamı doktoruma borçluyum.Ayrıca zübeyde hanım hastanesindeki anestezi ekibi ve hemşireleri de çok ilgili ve insancıl buldum. Bir kaç yıl önce nişantaşında yattığım bir özel hastaneden daha iyi bakıldığımı söyleyebilirim.Umarım yazdıklarım bir fikir vermiştir.

slm kızlar allah nasip ederse bende ekim annesi olucam.bende esk.liyim ve bunu söylemekten cok büyük mutluluk duyuyorum.ama maalesef bir ay önce kusadasına tasındık.ve cok kötüyüm.burnumda tütüyor eskisehir.bende gelmeden önce talat remzi demirkola gidiyordum.ve acaip memnundum.hatta dogumumu esk.de yapmayı düsünüyorum.tabi talat beyle.şimdide burda bi dr. arıyorum ama bulamıyorum yaaa.hepinize tavsiye ederim kızlar memnun kalırsınız....

merhaba kızlar
ben temmuz annesi olucam inş ve eskte dogum yapıcam. bnm dr um rabia karagözdü özel sakarya hastanesinde ancak dogum tarihimde 15 gun izinli oldugu için eskişehir anadolu hastanesinde dogum yapmayı düşünüyorum inş.dr o0larak da bana abdurrrahman bey ile ramazan beyi tavsiye ediyolar .gidince 2 sinede muayne olucam, zaten sezeryan olucak inş.
zübeyde hanımı duymuştum, normal dogum yapanlar memnun değildi ama sezeryan yapanlar daha mutlu sanırım ebe ve hemşirelerin ilgisizliğinden böyle düşünülüo..ama ilk bebeğim ne biliim..

bu arada ben daha önce mine ha ımın da hastasıydım..kötü tecrübe ...neyse anlatmiim..

eskte ramazan veya abdurrahman beye giden var mı kızlar?

Slm Karen81,
Benimde ilk gebeliğimdi,ilk 2 ay doktorum istanbulda bir profesördü,2.5 ayda başka bir tıp fakültesi doktoruydu,işte sonra Talat Bey oldu.Bebek down sendromlu çıktığında doğum yapmam gerektiğini söyleyince doktor korktum ve istanbuldaki profesör ve 'çok ünlü' doktorumu aradım ,bana söylediği şey ;boşver ne sancı çekeceksin gel ben sana 5 dk da sezeryan yaparım dedi .Talat Bey ikna etmeseydi ben şimdi hala yatıyor olacaktım,yoğun bakımda sezeryanlı hastaları görünce anladım aslında hiçte kolay olmadığını.' hakkımdan biride gitmiş olacaktı.O yüzden bu işler hiç belli olmuyor,siz ne zaman zübeyde hanım hakkında duyum aldınız bilemem ama ben orda 4 gün kaldım ve önce söylediğim gibi doktor dahil,gördüğüm tüm hemşireler ve hatta anestezi uzmanları bile çok ilgililerdi.Bu tip hastanelerde doktorların daha tecrübeli olduğu kanısınada vardım,(hasta devir hızını düşünün)Size bir araştırmanızı tavsiye ederim ve inşallah sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız.(ayrıca benim iki rahmim vardı ve teknik olarak zor bir doğumu yaptırdılar)

Slm Karen81,
Benimde ilk gebeliğimdi,ilk 2 ay doktorum istanbulda bir profesördü,2.5 ayda başka bir tıp fakültesi doktoruydu,işte sonra Talat Bey oldu.Bebek down sendromlu çıktığında doğum yapmam gerektiğini söyleyince doktor korktum ve istanbuldaki profesör ve 'çok ünlü' doktorumu aradım ,bana söylediği şey ;boşver ne sancı çekeceksin gel ben sana 5 dk da sezeryan yaparım dedi .Talat Bey ikna etmeseydi ben şimdi hala yatıyor olacaktım,yoğun bakımda sezeryanlı hastaları görünce anladım aslında hiçte kolay olmadığını.' hakkımdan biride gitmiş olacaktı.O yüzden bu işler hiç belli olmuyor,siz ne zaman zübeyde hanım hakkında duyum aldınız bilemem ama ben orda 4 gün kaldım ve önce söylediğim gibi doktor dahil,gördüğüm tüm hemşireler ve hatta anestezi uzmanları bile çok ilgililerdi.Bu tip hastanelerde doktorların daha tecrübeli olduğu kanısınada vardım,(hasta devir hızını düşünün)Size bir araştırmanızı tavsiye ederim ve inşallah sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız.(ayrıca benim iki rahmim vardı ve teknik olarak zor bir doğumu yaptırdılar)

slm serapçık.. ne mutlu sana iyi insanlarla karşılaşmışsın, b kaç arkadasımdan duymustum zubeyd. hnımı..evet gebe -dogum sirkülasyonu yuksek ve yeni dogan unitesi de varsa çok ii..ilk bebek diye sanırım böle pipirikleniorum:)bu arada bende topik açtım eskli hamişler diye..katılımınızı bekliyorum..

Back
X