eskişehirli ekim anneleri

kızlar ben doğum için değil tedavi için istiyrum adet sorunum var..talat beyi ve zübeyde hanım ı atavsiye eder misiniz? kaç kere devlet hastanesine gittim her seferind ebişey oldu.Z.hanım a bi kere gittim..hangi doktora çıktığımı hatırlamıyorum...ne dersiniz?acil cevap?özel mi(doğuş nezih bey,onvak sebahattin akyıl bide anadolu ile sakarya var) tahlil de yapacaklar...korkuyourm:(

arkadaşlar bende ekimde doğum yapacağım,hala doktor araştırıyorum. ama şunu unutmayı! özel muayenede gittiğimiz doktor ağustos ayında devlet hastanesinden ayrılınca nereye gidecek? ben o yüzden ümit tıp merkezinin yeni binası misler gibi Abdurrahman Akçay beyi veya Onvak hastanesi Sabahettin Akyıl beyi düşünüyorum. ama hala kararsızım. bütün bildiklerimizi paylaşalım birbirimize yardımcı olalım

samyeli26 sanırım mesajım gitmedi burdan yazayım. komşularım fatih öğüç ün özel muayenesine gidiyorlar ve devlet hastanesinde doğumlarına bizzat girecek fakat haziranda acıbadem has. ne geçecek ve yaptığım araştırmalara göre acıbadem de sgk lılar için normal doğum 6000tl sezeryan 7500tl. özel sigorta yaptırmamı söyledi ama özel sigortalar ilk yıl doğumu karşılamıyor.

arkadaşlar bende ekimde doğum yapacağım,hala doktor araştırıyorum. ama şunu unutmayı! özel muayenede gittiğimiz doktor ağustos ayında devlet hastanesinden ayrılınca nereye gidecek? ben o yüzden ümit tıp merkezinin yeni binası misler gibi Abdurrahman Akçay beyi veya Onvak hastanesi Sabahettin Akyıl beyi düşünüyorum. ama hala kararsızım. bütün bildiklerimizi paylaşalım birbirimize yardımcı olalım

peki canım bu doktorlar özel hastaneden ayrılırsa aynı sonuç olmayacak mı?

tabiki ama ben ağustos ayındaki tam gün yasasından bahsediyorum. ya devlet hastanesi ya da özel denildiğinde, özel muayenesi olup da devlet hastanesinde çalışanlar birini seçecek,özeli seçerse benim açımdan bu hastanenin sgk ile anlaşmasına bakarım ( yani benimki acıbademi seçecek),devleti seçecekse o kalabalıkta muayene nasıl olur ona bakarım onu demek istedim. bu tanıdıklarım özelde kalacak,sorun muayene sistemi ile çalışanlarda olacak çünkü muayenede doğum yaptıramayacağı için özel bi hastaneye gitmek zorunda.

sedna03 bence tedavi olmak istiyorsan hiç bunlara takılma tıp fakültesinde turgay bey veya başar bey var onlara git derim. biraaz tuzlu ama üstlerine tanımam.ben doğumu kalabalık bi yerde yapmak istemediğim için bi de ailem yanımda olsun istediğim için özel hastane istiyorum

canım teşekkürler ilgine..benim de takıldığım şu oldu tamam gidersin yerine...devlette doktordur ama ayrılınca gittiği hastaneye geçersin..devletten ayrılabilir ama bu kişinin özeli de değiştirme şansı elbette var...sonuçta doğuştan acıbadem e geçer..sanırım anlatabildim..yani fark yok özel hastaneye gitmek isteyen gider ama önemli olan doktor derseniz zaten istediğiniz yerde o kişiyi bulabilirsiniz..ha dersen ki devlet - özel farkı benim için önemli.ona bi sözüm yok..tercih elbette...

canım valla sana da sağol kimse hemen cevap yazmaz diodum şimdi çok mutluyum, evet ben kararımı verdim onvak veya ümit de doğurucam inşallah ama işte hangi doktor onu araştırıyorum bende bilmiyorum hangi doktora gitmeliyim.(kendi doktorumun anlaşacağı özel hastaneye maddi gücüm yetmiyor o yüzden araştırıyorum)

canım fiyatlar dediğin gibiyse haklısın..yanlış anlama sakın ama ne kadar uçuk fiyatlar ne yapıyolar 6000 liralık anllamadım....özellikleri neymiş bu hastanelerin merak ettim...zaten söz konusu çocuk olunca bu hastaneler esnaflar filan zaaflarımızı çok güzel kullanıyorlar..millet tarlada doğum yapıyo...sokakta bazen görüyorum çocukların ayaklarında çorap yok yanakları al al..

selam kızlar ben 2008 kasım annesiyim talat beye gittim hamileliğim süresince ve cok memnun kaldı gece gündüz demedi ilgilendi hamileliğim problemliydi böbreklerim sorun cıkarttı o yüzden gecemiz gündüzümüz belli değildi ama o ne zaman olursa arayın dedi bi arkadaş bahsetmiş yukarıda evet bebeği cenin olarak et parçası olarak görmüyor insan olarak görüyor ve öyle anlatıyor öyle ilgileniyor istediğiniz soruyu soramanıza bile gerek yok o zaten herşeyi anlatıyor ben özeline gittim ama dikkat ettimki hastanede yatarken acil gelen hastayada polikliniklere gelen hastayada aynı ilgi ve alaka ile davranıyor hastaneye gelince eskisini yenisini bilmem ama beni doğum yaptığımda hemşireler cok ilgiliydi hiç kötü davrandıklarını görmedim canım tatlım diye konuşuyolar doğuma giderken bile yatıştırıyolar sakinleştiriyolar insanı ama siz de hemşireler kötüdür deyip insanları azarlar gibi konuşursanız onlarda sabır taşı değil tabi ben hiç böyle bi olayla karşılaşmadım temizlik olayıda eskisi gibi değil hergün odaların tozu alınıyor yerler siliniyo periodik olarak tüller değişiyor çarşaflar değişiyor ama tabi birazda insanların temiz olanı temiz kullanması gerekiyor malesef bu öyle olmuyor herzaman tuvaletler günde kaç kere yıkanıyor bilmiyorum ama insanlar bıkmıyor pis bırakmakmaya hamileliğim boyunca 15 günde bir ayda bir yattığım için artık öğrendim iyice bi tek yemekleri kötü işte oda ihaleyi alan yemek şirketi ile ilgili belki değişmiştir
birde kimsenin günahını almak istemem ama mine hanımla ilgili bir kaç kişiden bir kaç şey duydum o yüzden iyi araştırın derim bir değil bir kaç ama doğruluklarını bilemem tabi onuçda ordata küçüçük bir can var

Son düzenleme:
Back
X