• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisi gibi değilmişim ?¿?

Keca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
167
130
53
Merhaba öncelikle nasıl baslicam nasil anlaticam bilmiyorum cunku cok uzgunum.
Iki gun once esim benimle bi konusma yapti soylediklerini aynen aktariyorum size.
"Artık hic bisey eskisi gibi degil dogum yaptiktan sonra herkese ozellikle bana karsi cok agresif oldun. gecer dedim bekledim ama gecmiyo. kavga edemiyoruz sanki yeni profil olusturduk.eskiden oturur konusur hallederdik simdi tavır aliyorsun surekli tersliyorsun. bu boyle giderse birbirimize olan aşkımız bitecek. sadece sende degil bendede hatalar var. bunlari duzeltmemiz lazim...."
Diye gidiyo iste ve ben ne yapicagimi bilmiyorum. eskiden onun kotu esprilerine bile gulermisim simdi yapmiyomusum. dun gulmeye çalıştım ama cok yapmacık oldu. bi taraftan bebek var surekli ilgi bekliyo bi taraftan eşim var benden soğumaya başlamış ben yokum sanırım.
Neyse kizlar durum bu işte okudugunuz icin tesekkur ederim. fikirlerinize ihtiyacim var.

Bebek kaç aylık canım?

Bütün bunlar doğumdan sonra olağan şeyler. Muhtemelen siz bebekle ilgileniyorsunuzdur ve eşiniz de kendisini ihmal ettiğinizi düşünüyor ve ilgi bekliyordur.

İyi bir eşin var ki seninle konuşmayı tercih etmiş,seni çok sevdiği belli.
Kaptırmışsın kendini bebeğe o da çok belli.
Kendini yetersiz hissettiğin bir durum varsa eşinle paylaş yardımcı olmaya hazır görünüyor.
Bebişle ilgilenecek biri var mı bilmiyorum ama biraz kendine zaman ayırmayı dene.,

30 haziran oğlum oldu dünyam değişti. Her şey o. Tabi eşler ihmal ediliyor ama hiç biz kendimizi ihmal etmiyor muyuz? Sürekli ağlayan bir bebek,huysuz,kucakçı.... Bu günler de geçecek. Eşiniz biraz daha sabır göstersin

Bütün bunlar doğumdan sonra olağan şeyler. Muhtemelen siz bebekle ilgileniyorsunuzdur ve eşiniz de kendisini ihmal ettiğinizi düşünüyor ve ilgi bekliyordur.
Ilgisiz olmadigimi soyledi belkide kirmamak icin. işin icinden cikamadim ilgiliysem benden istediği ne olabilir ki

Oncelikle cok sanslisiniz. Konusarak anlasmaya calisan, kendini güzel ifade eden bir esiniz var. Durumu biraz daha detayli sorgulayin, çözüm onerilerini merak ettiginizi söyleyin.
Ne yapicagimizi sordum kendimizi duzelticez dedi ama ben nerde hata yaptigimi bilmeden nasil duzeltebilirim.sordugumda kendimiz arayip bulalim dedi

İyi bir eşin var ki seninle konuşmayı tercih etmiş,seni çok sevdiği belli.
Kaptırmışsın kendini bebeğe o da çok belli.
Kendini yetersiz hissettiğin bir durum varsa eşinle paylaş yardımcı olmaya hazır görünüyor.
Bebişle ilgilenecek biri var mı bilmiyorum ama biraz kendine zaman ayırmayı dene.,
Bebek biberon istemiyo bu yuzden surekli emzirmek zorundayim. birakicak cok insan var ama bebis beni birakmiyo.

O da size öyle davranmak yerine olgunca konuşmayı seçmiş takdir ettim eşinizi. Bebek cok büyük sorumluluk ve sizi germiş olabilir ama biraz eşinizin dediklerini dikkate alırsanız düzelmeyecek bir sorun yok evliliğinizde

30 haziran oğlum oldu dünyam değişti. Her şey o. Tabi eşler ihmal ediliyor ama hiç biz kendimizi ihmal etmiyor muyuz? Sürekli ağlayan bir bebek,huysuz,kucakçı.... Bu günler de geçecek. Eşiniz biraz daha sabır göstersin
Dogru söylüyorsun ama onunda sabir kotasi dolmus demekki. hem bebek hem eşime ilgi hem kendime bakım nasıl bekleyebiliyo benden bunlari bilmiyorum

O da size öyle davranmak yerine olgunca konuşmayı seçmiş takdir ettim eşinizi. Bebek cok büyük sorumluluk ve sizi germiş olabilir ama biraz eşinizin dediklerini dikkate alırsanız düzelmeyecek bir sorun yok evliliğinizde
Haklisin ama insan ister istemez kaybetme korkusu icine düşüyo ki suan o durumdayim

Ne yapicagimizi sordum kendimizi duzelticez dedi ama ben nerde hata yaptigimi bilmeden nasil duzeltebilirim.sordugumda kendimiz arayip bulalim dedi
Bak ışte arayıp bulalım demis arayip bul dememiş digerleri gibi
Bence gerçekten durumdan rahatsız duzeltmek isteyen bi eş karşınızda şikayetçi olmak için soylmememis
İnsan beşer kuldur şaşar yaratılışımiz gereği hata yapabiliriz yanılır ve bazende şaşırıriz hatta hataniz olduğu anda birbirnize soylersiniz ama birikince kötü oluyo

Haklisin ama insan ister istemez kaybetme korkusu icine düşüyo ki suan o durumdayim
Korkmayın eşiniz sizin çabaladığınızı gördükçe rahatlayacaktır siz de rahatlayın o sizi sevmiş kaybetmek istememiş ki konuşmuş derdini anlatmışsiz de biraz caba gösterirseniz hiç bir şey kalmaz:KK66:

Bak ışte arayıp bulalım demis arayip bul dememiş digerleri gibi
Bence gerçekten durumdan rahatsız duzeltmek isteyen bi eş karşınızda şikayetçi olmak için soylmememis
İnsan beşer kuldur şaşar yaratılışımiz gereği hata yapabiliriz yanılır ve bazende şaşırıriz hatta hataniz olduğu anda birbirnize soylersiniz ama birikince kötü oluyo
Yaptigi hatalari ben hemen söylüyordum demekki üslubum yanlismis. bunlari anlatirken bana sanki utana sıkıla konusuyodu. ona karsi çekilmez bi insana donusmusum. bide şöyle bisey var bana ilerde birbirimizin yaninda mecburen bulunmak istemiyorum dedi sanki suan öyle davranıyo belkide beni alistirmak icin soyledi.

Yaptigi hatalari ben hemen söylüyordum demekki üslubum yanlismis. bunlari anlatirken bana sanki utana sıkıla konusuyodu. ona karsi çekilmez bi insana donusmusum. bide şöyle bisey var bana ilerde birbirimizin yaninda mecburen bulunmak istemiyorum dedi sanki suan öyle davranıyo belkide beni alistirmak icin soyledi.
Ben öyle sanmıyorum hemen kötü düşünmeyin onada tatlı dille söyleyin ona hatasını dile getiriyormuşsunuz ya onun da siz hata yaptığınız da dile getirmesi gerektiğini söyleyin
Karşınızda bence anlayışlı birisi var konusmayi sevdikce çözülmeyecek mesele olmaz
Hakkınızda hayırlısı olsun

Uykusuzluk yasiyor musunuz? Belki buyuzden olabilir. Eğer uyumamissam veya yeterince uykumu almadan asiri yorgun kalkmissam icimde muthis bir öfke oluyor herseye. Belki yoruldunuz ve fazla uykusuz kaldiniz. Cocugu annenize filan birakip bir dinlenseniz gecer mi acaba

Korkmayın eşiniz sizin çabaladığınızı gördükçe rahatlayacaktır siz de rahatlayın o sizi sevmiş kaybetmek istememiş ki konuşmuş derdini anlatmışsiz de biraz caba gösterirseniz hiç bir şey kalmaz:KK66:
Tskr ederim içim biraz rahatladi :)

Uykusuzluk yasiyor musunuz? Belki buyuzden olabilir. Eğer uyumamissam veya yeterince uykumu almadan asiri yorgun kalkmissam icimde muthis bir öfke oluyor herseye. Belki yoruldunuz ve fazla uykusuz kaldiniz. Cocugu annenize filan birakip bir dinlenseniz gecer mi acaba
Aynen bendede oyle oluyo 5 aydir dogru duzgun uyudugumu hatirlamiyorum ama bunun icinde yapicak hic biseyim yok. bebegim beni gormeyince huysuzlaniyo.

Back
X