eskisi gibi ilgili degil sanki:(

bordomavili1994

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
8
1
1
Konya
Merhaba kizlar benim uc senedir ciktigim bir cocuk var birbirimizi sevyrz onca sey yasadik vazgecmedik birbirimizden ama bn onun isteklerini yapmyinca bana anlyis gostermiyor konusma geregi bile bilmyr onun istegini yapana kadar gunlerce soguk davranyr konusmayi bile istmyr ne yapmlym bana ilgiki olsun beni kaynetmektn korksun bu huylarini unutsun bn birseyi istemynce uzatmasin sogumasin bnden yardim kizlr gercktn bu hareketleri bni cok uzyr

Onunla mesajlasirken de boyle yaziyorsaniz sogumasini engellemek zor.

Okumakta cok zorlandim.

Ama net olan bir sey var ki...

İstedikleri yerine getirilmeyince gunlerce konusmamak, kaybetmekten korkmamak basta olmak uzere...

Yazdiklariniz ilgisiz bir adamin degil...

Sizden faydalanmaya calisan bir adamin yapacagi seyler...

Bitmis, gecmis olsun. Uzun uzun konusmaya akil vermeye gerek yok aslinda, bunu kabul edip hayatina devam etmen en dogrusu olur. Baslik cok hafif kacmis zaten duruma gore. Bu iliskiyi ancak onun suyuna giderek, istediklerini yaparak devam ettirebilirsin, baska turlu sinir harbi yasar durursun.. Ama buna bir dur diyip cizgini cekersen hem kendin icin iyi olani yaparsin, hem de belki bir ihtimal adamin akli basina gelir. Bir ihtimal, kucuk bir ihtimal.

Türkçe konusunda arkadaslara katiliyorum.
Konuna gelecek olursak da resmen adam seni kullaniyor, bozulunca da geri atacak ee garanti belgen de olmadigina göre? ??
Aklını başına al ve böyle karaktersiz bir insandan uzak dur....

Haha haklisiniz anlasilmiyir yazdigim..galiba oyle

Hmm deneyecem dedigi tesekkurler tavsiyen icin :)

Bence seni kullanmak istiyor ve sen izin verneyince dogal olarak soguk davraniyo buna uzin verme sevmiyo gibi seni ..

Istekleri cinsellikle ilgili ise iyi niyet yoktur sana karşı bu adamın içinde çok dikkatli ol Allah seni korusun

Bi kitap vardı Aşkın Ömrü 3 Yıldır :)
Şaka biyana hep o isteyecek ve sen yapacaksan ilişkinin neanlamı kalır?

İlişki 2 kişinin yaşadığı karşılıklı sevgi saygı anlayış gerektiren bişeydir

Sen biyere gitmek istersen sevgilin istemez onun istediği yeri sen istemezsin ortak zevkte biyer bulunur

Sen kokoreç yemek istersin sevgilin balık
Hem kokoreç hem balık yapılan biyere gidilir
Gibi gibi uzar gider

Sadece senden senin yapmanı istediği şeyler varsa kendinden ödün vermen gibi
Bunun adına ilişki değil kendini tatmin eden bencil bi adamın evcilik oyunu denir

Burada doğru yorum yapilabilmesi icin ne istiyor olayino aydinlatmalisin. Cinsellik mi, para mi yada nedir istedikleri ve senin kabul etmedigin? Bir cozum ararken lutfen net yazin olayinizi muneccim miyiz burda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…