Eskisi gibi olmak istiyorum

sevakcy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
550
262
103
Kızlar merhaba ben 7 aylık evliyim..
Çoook takıntılı bir insana dönüştüm. Herşeyi takıyorum eskiden amaaan olursa olsun olmazsa olmasın derdim ama simdi takiyorum niye boyle dedi niye öyle oldu. Bu evliligimi olumsuz etkiliyor malesef. Eşimi cok daraltıyorum gibime geliyor sürekli tartışma çıkıyor en ufak birseyden bile takıntılarımdan kurtulmam için ne yapmam lazım bu arada psikologa gidiyorum ama pek bi etkisi olmadı. Siz kendinizi nasıl dizginliyorsunuz? Evliliginiz de tartışma çıkmaması için neler yapıyorsunuz? Nasıl mutlu bi birlikteliğiniz var?

Bu aralar herkes benim yerime konu açıyor gibi yalnız olmadığımı bilmek güzel ben çözüm bulamadım bulursan banada söyleee

valla bu işin sonu iyi olmaz benden söylemesi. durduk yerde sen de evliliğin de yıpranır. bir şeyi takıntı haline getireceğin zaman dünyada acı çeken başka insanları düşün. hastalıktan, açlıktan acı içinde ölen insanlar varken senin o problem için bu kadar üzülmeye hakkın var mı bunu düşün. ben de bazen işe yarıyor. nankörlük etmim halime şükredeyim diyorum. Allah başka dert vermesin. ufak tefek şeyler hallediliyor zamanla.

kendine meşgale bul.
düşünmeye vaktin olmasın.
çok düşünen insanlarda oluyo böyle durumlar.

Kendine hobiler edin.ve esinden bagimsiz vakit gecirmeye ozen goster.ikinizinde ayri nefes alabilecegi zamanlari olsun.bir de yukarida biri deginmis, ufak seyleri dert edene Allah buyuk dertler veriyor kesinlikle inaniyorum.

Back
X