Eskisi gibi olur mu herşey?

lineum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
417
3
0
Eskişehir
Büyük bir aşktı bizimkisi birçok kişide olduğu gibi. Öğrenciydik ikimizde. Eşim bana hem dost, hem yaren, hemde sevgili olmuştu.
Ailemle önemli ölçüde sıkıntılarımın olduğu bir dönemdi. Üniversiteye yeni başlamıştım. Hiçbirşey istediğim gibi olmamış, istemediğim bir bölüme kayıt yaptırmak zorunda kalmıştım.

Kimseyle arkadaşlık etmek istemiyor, sürekli yalnız takılıyordum. Sonra eşim çıktı karşıma ayrı şehirlerdeydik ama yüreklerimiz birdi.
Çok seviyordum, hayatıma sihirli bir değnekle dokunmuştu sanki büyülenmiş gibiydim. Aşk ve sevgi dolu üç yılın ardından işsizlik, parasızlık üstüne eşimin abisinin düğünü, eltim ve patavatsızlıkları ve bitmek tükenmek bilmeyen kavgalar...

Evlendik...

Annesi, çalışmamla ilgili sıkıntılar...

Eşime karşı çok derin bir bağlılığım var ama yüreğimde hissiz bir yer oluştu. Orada hareket yok, kan yok, can yok sanki. Onunla buluşacağımız zaman ki heyecandan eser kalmadı :(

Oda benzer şeyleri hissediyor dönem dönem biliyorum. Gözlerindeki o derin ve aşk dolu merhamet yok artık. Kızgın vede kırgın.

O aşık delikanlıyı ve o deli kızı özledim ben çok özledim hemde. Onlar çok aşıktılar çünkü :(

Bu sızı geçer mi kızlar? Bu günleri atlatabilirmiyiz? Herşey eskisi gibi olur mu? O eski heyecan gelir mi yine ;(

Sevgili lineum;
Senin eşine olan sevgini konularından anladım ben.
Gerçekten çok seviyorsun, kendini unutarak.
Bu adam aslında istese, aklını kullansa sana her şeyi unutturur.
Çok kolay kandırır seni.
Ama biliyor ki zaten sen ona çok bağlısın, kaybetme korkusu yok..
Çok merak ediyorum eşin de seni böyle temiz seviyor mu?:ssz:

Bu ikinizin elinde olan bişey. Çaba gösterdikten sonra neden olmasın?

Sevgili lineum;
Senin eşine olan sevgini konularından anladım ben.
Gerçekten çok seviyorsun, kendini unutarak.
Bu adam aslında istese, aklını kullansa sana her şeyi unutturur.
Çok kolay kandırır seni.
Ama biliyor ki zaten sen ona çok bağlısın, kaybetme korkusu yok..
Çok merak ediyorum eşin de seni böyle temiz seviyor mu?:ssz:

Saol paylaşımın için arkadaşım. Ağlattın beni ;(

inan tıpkı benı tarıf etmıısn bızde aynen oyleydık ama artık evlenip bellı bır yol katettıgın zaman o duygular ölüyor o aşk sönüyor arkana dönup baktığında o delı aşık benmıymişim dedım kendıme ve dedımkı degermıydı yaptığın çılgınlıklara bızamandn sonra hersy bıtıyor ya

inan tıpkı benı tarıf etmıısn bızde aynen oyleydık ama artık evlenip bellı bır yol katettıgın zaman o duygular ölüyor o aşk sönüyor arkana dönup baktığında o delı aşık benmıymişim dedım kendıme ve dedımkı degermıydı yaptığın çılgınlıklara bızamandn sonra hersy bıtıyor ya

Biz başkaları yüzünden çok incittik birbirimizi. Zaman aşımı değildi sorunumuz. Acaba üçüncü şahıslar olmasaydı yine böyle olur muyduk?

Saol paylaşımın için arkadaşım. Ağlattın beni ;(

Ağlatmak istemedim :(
Üzülme lütfen.:ssz:
Sen çabalayan tarafsın ama tek tarafın çabası ile bir yere kadar yürür.
Sonra yorulur vazgeçersin yine kötü olursunuz..:31:
Eşini en iyi tanıyan sensin.
Bu zamana kadar iyilikle tüm yolları denemişsindir diye düşünüyorum.
Senin fikirlerini önemsemeyen bir adam gördüm yazdıklarında hep.
Sen buna mecbur değilsin.
Evlilik sorumluluğunu tek başına üzerine alma artık.
Kötü alıştırmışsın malesef.
Kararlı bir değişim göster, şaşırt onu.
Aman ne olacaksa olsun de,korkma.
Sen korkmayı bıraktığında o korkacak inan..
Korkmuyorsa da değmezmiş,hayırlısı buymuş dersin.
Bırak o da üzülsün, kaybetmekten korksun, güzel günleri özlesin ve kafa patlatsın.
Senin gençliğine yazık değil mi?
Bu aşka birlikte başladınız, birlikte evet dediniz.
Kırgınlıkların tamiri de birlikte olur ancak.
Kaç yıl olmuş artık hatalı yönlerinizi keşfedip düzeltme yoluna gitmelisiniz ikinizde.

Ağlatmak istemedim :(
Üzülme lütfen.:ssz:
Sen çabalayan tarafsın ama tek tarafın çabası ile bir yere kadar yürür.
Sonra yorulur vazgeçersin yine kötü olursunuz..:31:
Eşini en iyi tanıyan sensin.
Bu zamana kadar iyilikle tüm yolları denemişsindir diye düşünüyorum.
Senin fikirlerini önemsemeyen bir adam gördüm yazdıklarında hep.
Sen buna mecbur değilsin.
Evlilik sorumluluğunu tek başına üzerine alma artık.
Kötü alıştırmışsın malesef.
Kararlı bir değişim göster, şaşırt onu.
Aman ne olacaksa olsun de,korkma.
Sen korkmayı bıraktığında o korkacak inan..
Korkmuyorsa da değmezmiş,hayırlısı buymuş dersin.
Bırak o da üzülsün, kaybetmekten korksun, güzel günleri özlesin ve kafa patlatsın.
Senin gençliğine yazık değil mi?
Bu aşka birlikte başladınız, birlikte evet dediniz.
Kırgınlıkların tamiri de birlikte olur ancak.
Kaç yıl olmuş artık hatalı yönlerinizi keşfedip düzeltme yoluna gitmelisiniz ikinizde.

Bilmiyorum faat. İnan kendime çalışmıyor kafam artık. Başkasına akıl vermek ne kadar da kolay.

Haklısın. Seni onaylıyor ve takdir ediyorum. Eşim önümüzdeki hafta ailesinin yanına gidecek. Yalnız gitmesine onay verdim çünkü hem istemiyorum orada olmayı hemde gerçekten çok yoğun olduğum bir dönem.

Hep evimizde hep yanımda olsun istiyorum. Bazen işe gitmesini bile istemiyorum. Bende bir anormallik var sanırım :S

Yarın gidecek olmasına rağmen çok yorgunum dedi yattı :( gerçi günde nerden baksan 3 saat yol gidip geliyor. Eşim Ankara' da ben Eskişehir' deyim malum.

Nasıl davranmam lazım sence dedim ya kafa allak bullak...

Son düzenleme:
Bilmiyorum faat. İnan kendime çalışmıyor kafam artık. Başkasına akıl vermek ne kadar da kolay.

Haklısın. Seni onaylıyor ve takdir ediyorum. Eşim önümüzdeki hafta ailesinin yanına gidecek. Yalnız gitmesine onay verdim çünkü hem istemiyorum orada olmayı hemde gerçekten çok yoğun olduğum bir dönem.

Hep evimizde hep yanımda olsun istiyorum. Bazen işe gitmesini bile istemiyorum. Bende bir anormallik var sanırım :S

Yarın gidecek olmasına rağmen çok yorgunum dedi yattı :( gerçi günde nerden baksan 3 saat yol gidip geliyor. Eşim Ankara' da ben Eskişehir' deyim malum.

Nasıl davranmam lazım sence dedim ya kafa allak bullak...

Eğer onun ailesinin yanında olmak sana iyi hissettirmiyorsa gitme bence de.
Ama o olmadan da keyifli vakit geçirmeye alıştır kendini.
Bu kadar eşin odaklı yaşarsan,ona hissettirirsen adam rahat olur elbette.
Ben kısa ayrılıkların faydalı olduğunu düşünüyorum.
Özlemek güzeldir. Tahammülünüzü arttırır karşılıklı olarak.İyi tarafından bak:34:

Eğer onun ailesinin yanında olmak sana iyi hissettirmiyorsa gitme bence de.
Ama o olmadan da keyifli vakit geçirmeye alıştır kendini.
Bu kadar eşin odaklı yaşarsan,ona hissettirirsen adam rahat olur elbette.
Ben kısa ayrılıkların faydalı olduğunu düşünüyorum.
Özlemek güzeldir. Tahammülünüzü arttırır karşılıklı olarak.İyi tarafından bak:34:

Ya aslında eşimde çok fena.

Beni kızdırıyor akabinde sesim yükselince çekiliyor kenara bu sefer ben haklıda olsam kendimi suçlu hissediyorum. Ardından peşinde dönüyorum tabii.

Bundan sonra eşime karşı politik davranma kararı aldım. Ben en azından evimde rahat olayım diye düşünüyordum ama olmuyor. Hassasiyetlerimi fırsat görüyor maalesef...

Kızlar eşim annesine gitti bugün. Bu hafta orada kalacak. Kendimi iyi hissediyorum.

Annesini görsün, onunla vakit geçirsin. Ailesiyle olan mesafe sorun olmasın aramızda.

Gerçi nasıl gelecek kimbilir.

Akşam geldikten bir saat sonra yattı uyudu. Halbuki bu sabah gidecekti, kırıldım ama söylemedim. Gerçekten yorgundur belki diye.

Yanına gittim ben, uyandı. Hemen kalktı yanımdan oturma odasına bilgisayarın başına geçti çok canım sıkıldı :(

Sebepsiz tavır yapıyor bana bende hiç sesimi çıkartmadım. Birkaç işim vardı onlarla uğraşmaya devam ettim.

Sonra geldi sarıldı falan :( özür diledi benden.

Sen tuhaf şeyler yapıyorsun ama ben bu hallerine karşılık vermeyeceğim dedim.

Gerçekten vermeyeceğim. Artık kavga gürültü istemiyorum çözüm değil çünkü. Bana ne kadar yaklaşırsa ona o kadar yaklaşacağım.

Eşimi çok seviyorum ama gerçekten bazı şeyler tek taraflı olmuyor...

canım benım yaa..senı anlıyorum gercekten..bende eşimle hep vakit gecireyim hep yanımda olsun hep benımle ılgılensın ıstıyorumm :) belkı de cok fazla ılgılı bır esım olmadığı ıcındır bu isteğim..

merhaba canım,

öncelikle şunu söyleyebilir. çoğunluğun kalbi ilk gördüğü an gibi atmıyor. atmazda. (bu benim görüşüm)
çünkü sevgiliyken genelde, en güzel zamanlarımızı, en güzel parfümümüzü, ve buna benzer en güzelleri paylaşıyoruz.

fakat evlilik öyle değil, hem güzeli hem kötüyü, hem sıkıntıyı, hem kargaşayı yani kısaca hayatı paylaşıyoruz. olacak tabiki inişler çıkışlar. yüreğini böyle soğutman senin için çok kötü, eşin içinde. biraz daha sabırlı ve sakin ol. aşkınıza birikim yapmaya bak bence.

sana nacizane tavsiyemdir.

bu 1 haftalık ayrılığı fırsata çevir bence
eşini çok özle ve eve geldiğinde göreceksin ki o da seni özlemiş olacak
sonra herşeyin daha güzel olduğunu düşüneceksin eşim ve ben ne kadar mutluyuz diyeceksn.

sorunlarını bilmiyorum ama biz kadınlar böyleyiz genel itibari ile
ben de çok severek evlendim hala da çok seviyorum ama bazen
öyle şeyler yaşıyorum ki çok soğuduğumu hissediyorum ama
kalbim ondan uzakta olmaya dayanamıyor dayanamaz.

merhaba canım,

öncelikle şunu söyleyebilir. çoğunluğun kalbi ilk gördüğü an gibi atmıyor. atmazda. (bu benim görüşüm)
çünkü sevgiliyken genelde, en güzel zamanlarımızı, en güzel parfümümüzü, ve buna benzer en güzelleri paylaşıyoruz.

fakat evlilik öyle değil, hem güzeli hem kötüyü, hem sıkıntıyı, hem kargaşayı yani kısaca hayatı paylaşıyoruz. olacak tabiki inişler çıkışlar. yüreğini böyle soğutman senin için çok kötü, eşin içinde. biraz daha sabırlı ve sakin ol. aşkınıza birikim yapmaya bak bence.

sana nacizane tavsiyemdir.

Çok teşekkür ederim paylaşımın için. Normal mi yani böyle olması?

Bilmiyorum bazen çok farklı hissediyorum, çok umutsuz.

Eşim olur olmaz tavırlı davranıyor bana sebebini söylemeden. Yakın zamana kadar o içine kapandığında ısrar ederdim ve olay kavgaya dönerdi. Artık bazı şeyleri zamana bırakma taraftarıyım.

Eşimi aramalımıyım annesinin yanındayken yoksa ondan mı beklemem lazım?

O soğuk durunca hevesim kalmıyor ki benim :( bazen sarılıyorum uyku sırasında karşılık vermiyor bana uyku sırasında rahat edemiyorum diyor ne diyim. Ben üzülüncede gelir hemen...

Eşim serin dursada ben yakın mı durmalıyım ona karşı acaba? Yada ondan mı beklemem lazım ki? Kafam karışık :(

bu 1 haftalık ayrılığı fırsata çevir bence
eşini çok özle ve eve geldiğinde göreceksin ki o da seni özlemiş olacak
sonra herşeyin daha güzel olduğunu düşüneceksin eşim ve ben ne kadar mutluyuz diyeceksn.

sorunlarını bilmiyorum ama biz kadınlar böyleyiz genel itibari ile
ben de çok severek evlendim hala da çok seviyorum ama bazen
öyle şeyler yaşıyorum ki çok soğuduğumu hissediyorum ama
kalbim ondan uzakta olmaya dayanamıyor dayanamaz.

İçimden geldiği gibi davransam hep sarılasım onu sevesim geliyor. Karşılık göremeyince kızıyorum ama. Gerçi haksızlıkta etmek istemem eşime. Beklentilerim mi çok yüksek yada ben ne beklediğimi mi bilmiyorum anlayamadım. Aslında idealimizdeki evliliği değilde annelerimizin annneannelerimizin evliliklerini örnek almamız lazım bizim.

Kızlar eşim annesine gitti bugün. Bu hafta orada kalacak. Kendimi iyi hissediyorum.

Annesini görsün, onunla vakit geçirsin. Ailesiyle olan mesafe sorun olmasın aramızda.

Gerçi nasıl gelecek kimbilir.

Akşam geldikten bir saat sonra yattı uyudu. Halbuki bu sabah gidecekti, kırıldım ama söylemedim. Gerçekten yorgundur belki diye.

Yanına gittim ben, uyandı. Hemen kalktı yanımdan oturma odasına bilgisayarın başına geçti çok canım sıkıldı :(

Sebepsiz tavır yapıyor bana bende hiç sesimi çıkartmadım. Birkaç işim vardı onlarla uğraşmaya devam ettim.

Sonra geldi sarıldı falan :( özür diledi benden.

Sen tuhaf şeyler yapıyorsun ama ben bu hallerine karşılık vermeyeceğim dedim.

Gerçekten vermeyeceğim. Artık kavga gürültü istemiyorum çözüm değil çünkü. Bana ne kadar yaklaşırsa ona o kadar yaklaşacağım.

Eşimi çok seviyorum ama gerçekten bazı şeyler tek taraflı olmuyor...
lineum günaydın.. oncelıkle bu bırkac gunluk ayrılık ıkınızede ıyı gelecek dıye düşünüyorum en azından bazı seylerı düşünme fırsatınız olur ve bırbırınızı ozlersınız bıraz sen demıssınkı bazen tavırlı davranıyor bılemıyorum ınan bazen bende esıme ole davranırım oda anlayamaz ama aslınd a ona bıseyden dolayı kızmısım ve ıcıme atmısımdır soylemem bunu ama o anlar tavrımdan belkı esınde oledır ve artık kavga gurultu ıstemıyosan herseye olumlu yaklas bence

Biz başkaları yüzünden çok incittik birbirimizi. Zaman aşımı değildi sorunumuz. Acaba üçüncü şahıslar olmasaydı yine böyle olur muyduk?

olurdunuz :) hep o deli aşık çocuk ve kız olarak kalmanın tek yolu kavuşamamak :) bunu da istemezdiniz heralde..

lineum günaydın.. oncelıkle bu bırkac gunluk ayrılık ıkınızede ıyı gelecek dıye düşünüyorum en azından bazı seylerı düşünme fırsatınız olur ve bırbırınızı ozlersınız bıraz sen demıssınkı bazen tavırlı davranıyor bılemıyorum ınan bazen bende esıme ole davranırım oda anlayamaz ama aslınd a ona bıseyden dolayı kızmısım ve ıcıme atmısımdır soylemem bunu ama o anlar tavrımdan belkı esınde oledır ve artık kavga gurultu ıstemıyosan herseye olumlu yaklas bence

Bencede...

Ama şöyle bir durum var, evliliğimizin ilk aylarında hep ben eski olaylar nedeniyle eşime sarardım oda bana kızardı hatta geçmişe takıntılarım yüzünden terapi bile aldım.

Eşim beni bu konuda eleştirmesine rağmen şimdi geçmişe takılması doğru mu sence?

Evet kavga gürültü istemiyorum gerçekten. Hem olumlu yaklaşım hemde bazı şeyleri zamana bırakmak en iyi çözüm diye düşünüyorum.

Birde ailesiyle daha sık görüşmeli bence. Onların eksikliğide üzüyor eşimi ama ben annesine karşı hiç iyi şeyler hissetmiyorum. Ne diyim, hakkımızda hayırlısı...

Back
X