Eskisi kadar çabalamadığını gördüğünüzde...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar sevgiliniz son zamanlarda eskisi gibi sizin için çabalamıyorsa ne yaparsınız ?
Ve sizi kırdığını biliyor aslında ama bi arayıp özür bile dilemiyor çünkü sizinde hatalı olduğunuzu düşünüyor.
Bu gibi durumlarda ne yapıyorsunuz nasıl üzüldüğünüzü kırıldığınızı belli edersiniz susarakmı yoksa konuşarakmı ?

Son düzenleme:
Sebep ararım. Acaba başka sorunları mı var diye düşünürüm. Kendi içimde çözemezsem bir kez konuşurum "bir sorun mu var, neden böylesin" diye... Ha baktım gördüm hala aynı tas aynı hamam, aramam. Gururluyumdur.

Sebep ararım. Acaba başka sorunları mı var diye düşünürüm. Kendi içimde çözemezsem bir kez konuşurum "bir sorun mu var, neden böylesin" diye... Ha baktım gördüm hala aynı tas aynı hamam, aramam. Gururluyumdur.

Bazen susmak gerekiyor dediğin gibi.
Her zaman ufacık bişey olsa onu aramasam kırıldığımı bilse arar gönlümü almak için uğraşırdı ama şimdi kırıldığımın farkında bana kabullendirmeye çalışır gibi aramıyor çabalamıyor.

Eyvah! Çabalamıyor mu? Çok üstüne gitme derim.. Kendi bilir.
Çabalamayan bir erkeğe benim için çaba harca diyemezsin çünkü....

Çabalamayan bi erkekten soğurum aslında çünkü kendimi değersiz hissetmemi sağlıyorsa beni mutsuz ediyor demektir.
Yaklaşık 2 haftadır böyle.
Küçücük bişeyde gönlümü almak için arardı hatalıysa özür dilerdi. Şimdi ise üzüldüğümü bile bile adım atmıyor.

sinir krizi geçiririm :)) ve konuşurum uzaklaşırım ... Allah korusun ya insan çok kırılır böyle şeylerde sanki değer vermiyormuş gibi :(

Kızlar sevgiliniz son zamanlarda eskisi gibi sizin için çabalamıyorsa ne yaparsınız ?
Ve sizi kırdığını biliyor aslında ama bi arayıp özür bile dilemiyor çünkü sizinde hatalı olduğunuzu düşünüyor.
Bu gibi durumlarda ne yapıyorsunuz nasıl üzüldüğünüzü kırıldığınızı belli edersiniz susarakmı yoksa konuşarakmı ?

ben bayaaaaa bi süre susarım o tutuşupta ısrarla arayana kadar telefonda da bişey demem..sonra yüzyüze konuşurum açarım ağzımı yumarım gözümü..o da başta diklenir sonra kuzu kuzu dinler özürdiler..

sinir krizi geçiririm :)) ve konuşurum uzaklaşırım ... Allah korusun ya insan çok kırılır böyle şeylerde sanki değer vermiyormuş gibi :(

Aynen insanın değer vermediğini hissetmesi kötü bi durum oluyor.
Bu aralar sürekli kavga ediyoruz ve düzelemedik çünkü adam eskisi gibi çaba göstermiyor aramız bozuk olduğunda dayanamazdı bile.

Çabalamayan bi erkekten soğurum aslında çünkü kendimi değersiz hissetmemi sağlıyorsa beni mutsuz ediyor demektir.
Yaklaşık 2 haftadır böyle.
Küçücük bişeyde gönlümü almak için arardı hatalıysa özür dilerdi. Şimdi ise üzüldüğümü bile bile adım atmıyor.

Of ya aklıma bizim ilişkimiz geldi sen böyle konu açınca.... Çabalamayan erkek çok kötü ya.. Moralini bozacak değilim herkes 1 değildir elbette. Ama ne biliyim. Gerçekten severse mücadele eder bence.. Etmeli de zaten..

ben bayaaaaa bi süre susarım o tutuşupta ısrarla arayana kadar telefonda da bişey demem..sonra yüzyüze konuşurum açarım ağzımı yumarım gözümü..o da başta diklenir sonra kuzu kuzu dinler özürdiler..

Bende çok sinir oluyorum böyle yapmasına ve susmak değilde hatasını anlaması için konuşmak istiyorum hayır çabalamıyorsa neden benimle beraber.

Of ya aklıma bizim ilişkimiz geldi sen böyle konu açınca.... Çabalamayan erkek çok kötü ya.. Moralini bozacak değilim herkes 1 değildir elbette. Ama ne biliyim. Gerçekten severse mücadele eder bence.. Etmeli de zaten..

Sevgisi bitmişmidir diye düşünmedim hiç ama 2 haftadır böyle.
Her şeyi tuğçe yapar o çözer o çabalar havasına girdi sanki.

Konuşarak tabii ki. Ama saldırgan ya da kaprisli bir tarzda değil. Tamam kapris yerinde ve dozunda tatlı ve güzeldir. Bir kadın biraz kaprisli olsun zaten ama neden açık açık ve yumuşak bir sesle anlatmayasınız ki derdinizi. Ne fark eder ki diye düşünme. Ben bunun faydasını çok gördüm. Eğer karşındaki de uzlaşmaya açıksa zaten çözüm yolları önünüze sıralanacaktır. İlişki yürütmek çaba gerektirir :31:

Bir sıkıntısı olabilir mi? :26:

Bazen benim de eşek inadım tutuyor,haksız olsam da özür dilemiyorum.:27:

Susmak her zaman çözüm değil,ben konuşma taraftarıyım.:24:

Kızlar aradı beni buluşalım konuşalım dedi.
Buluştuk konuştuk geçen söylediğim bi sözden dolayı oda bana kırılmış anlamamı beklemiş o benden beklemiş ben ondan yani.
Söz verdik birbirimize sorunlarımızı konuşalım söyleyelim her şeyi bu kadar uzatmayalım kırılmayalım dedi.
Hallettik yani bundan sonraki kavgalardada böyle olmuycaz inş.

Kızlar aradı beni buluşalım konuşalım dedi.
Buluştuk konuştuk geçen söylediğim bi sözden dolayı oda bana kırılmış anlamamı beklemiş o benden beklemiş ben ondan yani.
Söz verdik birbirimize sorunlarımızı konuşalım söyleyelim her şeyi bu kadar uzatmayalım kırılmayalım dedi.
Hallettik yani bundan sonraki kavgalardada böyle olmuycaz inş.

Heh aferin size.:46::27:

Back
X