• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisi kadar romantik değil :(

Huysuz_m

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
41
0
286
İstanbul
Sevgilim daha sevgili olmadan ve son birkaç gün öncesine çok ilgili ve çok romantik biriydi beni mutlu edip yüzümü güldürmek için elinden geleni yapardı hep mesaj atard8. Ama son zamanlarda ilgisi azalmaya başladı. Yeni işe girdi o yüzden diyorum ama bir yandan da kafama takmadan edemiyorum. Onu artık sevip bağlandığımı anladığı için mi bu şekilde davranıyo bir türlü anlam veremiyorum. Kötü şeyler düşünmekte istemiyorum ona da yansıtıyorum. Eskisi gibi olması için ne yapmalıyım yoksa kendimi geri mi çekmeliyim. Benimle aynı sıkıntıları yaşanlar varsa yorumlarını bekliyorum....

aynı durumdayım.kendisine sordum neden böylesin diye hatta dedim sana ilgi gösterdim havalara girdin diye.benden zaman istedi ben de artık onu istemediğimi söyledim... sonuç ne dersen ayrılınca da acı cekiliyor beraberken de.. velhasılı kelin ilacı yok arkadaşım:43:

Daha yeni bi ilişki başlığı görünce bnde uzun sandım dert ettiğin şeye bak bas tekmeyi gitsin ilk günden ilgilenmeyenin sonrasını düşünemiyorum bile :51:

Sevgilim daha sevgili olmadan ve son birkaç gün öncesine çok ilgili ve çok romantik biriydi beni mutlu edip yüzümü güldürmek için elinden geleni yapardı hep mesaj atard8. Ama son zamanlarda ilgisi azalmaya başladı. Yeni işe girdi o yüzden diyorum ama bir yandan da kafama takmadan edemiyorum. Onu artık sevip bağlandığımı anladığı için mi bu şekilde davranıyo bir türlü anlam veremiyorum. Kötü şeyler düşünmekte istemiyorum ona da yansıtıyorum. Eskisi gibi olması için ne yapmalıyım yoksa kendimi geri mi çekmeliyim. Benimle aynı sıkıntıları yaşanlar varsa yorumlarını bekliyorum....

Ne kadar zamandır berabersiniz? Yani senin sevdiğini anlayınca kendini geri çekme bir model değildir. Bir ruh durumu hiç değildir..taktik de denebilir ama saçma bir çocuk sendromundan ileri gitmez. Biraz zaman ver bakalım.belki kafasını kurcalayan başka şeyler vardır.

Ona çok odaklanma. Unutma kaybetmekten korkmaya başladığın an kaybedersin. Kendine yeniden güvenini kazan. Onu hayatının merkezi yapma. Hayatının bir parçası olsun ama asla hayatının merkezi olmasın.

canım benim ilişkimde cok yeni daha ve benim sevgilimde ilgisiz romantik hic deil zaten basta söylemişti bana romantik değilim diye bende cok üstüne düstm ve kendini geri cekti su an ben bisey yazmıyorm o yazarsa yazıyorm az da olsa ise yarıyor canım fazla üstüne düşme erkeklerde böyle bisey var üstüne düştükçe geri çekiliyorlar biraz serbestbırakmak lazm

sanırım hepsi aynı :22: benimkide aynen dedigin gibiydi çok romantikti hatta odun olan taraf bendim :1: sonra sevginden emin olunca degişiyorlar ne hikmetse, tabi mesaj falan hep atar ama eskisi gibi degil yine çok konuşuruz ama eskiden gece olunca uykum var ama kopamıyorum bırakamıyorum derdi şimdi uykum var ben yatacagım der...

ama bunun ilaci bence biraz mesafe koymak fazla arayıp sormamak, ben öyle yapıyorum işe yarıyor, mesela gün boyu hiç mesaj atmıyorum sonra ondan mesaj geliyor seni seviyorum sensiz olamam falan filan, sende öyle yap umursama o gelsin kıymetini bilsin sensizligin zor oldugunu görsün

ama sen uzaklaşınca o dahada uzaklaşıyorsa, bu ilişki yürümez bence, yol yakınken bırak

Annem şöyle önce derdi;
"Sana dünyaları değil, kendi dünyasını sunan adamı iste.
Çünkü sen ona dünyaları vereceksin."

Bence aklına hemen kötü bir şey getirme. Erkeklerin beyni tek çekirdek çalışıyor malesef. Benimki de işe girdiğinden beri gün içerisinde iletişim kurduğumuz zamanlar çok azaldı. Bazı günler hiç telefonda bile konuşamıyoruz, sadece 3-4 saatte bir whatsapp. Konuşsak da uzun bi sohbet olamıyo :( Hatta her gün mesaiye kalmasından dolayı haftaiçi görüşemiyoruz bile. Olabiliyor böyle zamanlar. Eski ilgisine alıştığın için tuhaf geliyor. Ama sonra bu yeni duruma alışıp, sevgisinden bir şey azalmadığını görünce için ferahlayacak. Hoşgörü herşeyi çözer (:

her ilişkide olur merak etme yanında dur ayrılma zamanla çabani görünce eskiye döner hatta daha da iyisi olabilir zaman ver biraz erkekler malesef öyleler

aynı durumdayım.kendisine sordum neden böylesin diye hatta dedim sana ilgi gösterdim havalara girdin diye.benden zaman istedi ben de artık onu istemediğimi söyledim... sonuç ne dersen ayrılınca da acı cekiliyor beraberken de.. velhasılı kelin ilacı yok arkadaşım:43:
Neden zaman istedi bende onu anlayamadim evet haklisin kelin ilaci yok ayriykende cok aci cekiliyor

Ne kadar zamandır berabersiniz? Yani senin sevdiğini anlayınca kendini geri çekme bir model değildir. Bir ruh durumu hiç değildir..taktik de denebilir ama saçma bir çocuk sendromundan ileri gitmez. Biraz zaman ver bakalım.belki kafasını kurcalayan başka şeyler vardır.
Belki de dedigin gibi zamana ihtiyaci vardir. Ben ona bir kez sordum oda isten dolayi dedi bende konuyu kapattim. Bakalim zaman ne gostercek.

Back
X