Eskisinden büyük burun😁

Esmeralli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
399
526
103
İyi aksamlar kızlar, ben salı günü burun ameliyatı oldum, ama burnum eskisinden büyük gözüküyo, tamam yüzümde suan bant var, yüzüm gözüm sis ama yüzünün şişliği iniyo ama burnum büyüyor gibi, bu odemin gecmesi icin ne yapmak gerekir, iki ay sonra nisanım var da

Fırsatım olmadi, maddi olarak da hazır degildim, bide bu kadar sisecegini tahmin etmiyordum, inşallah şişlerim iner😁 yoksa bu surat hatıra olarak kalacak fotolarda

su an büyük gözükmesi cok normal yavas yavas geçecek 2 ayda bayagı düzelir ama birazcık da kontürle gayet güzel gözükür merak etme

İnşallah öyle olur, yesil cay ödemi geciriyormia, acaba baska. Bisey var mi geçiren

Ben ameliyat olali 2 ay 6 gun oluyor, burnum önden cok buyuk ve sis, ödem 3. aydan itibaren gozle gorulur sekilde duzeliyor ve 6-12 ay arasinda tamamen iyilesiyormus.. bekliyelim bakalim umarim ameliyat olmama deger, suan pek memnun degilimde..

İyi aksamlar kızlar, ben salı günü burun ameliyatı oldum, ama burnum eskisinden büyük gözüküyo, tamam yüzümde suan bant var, yüzüm gözüm sis ama yüzünün şişliği iniyo ama burnum büyüyor gibi, bu odemin gecmesi icin ne yapmak gerekir, iki ay sonra nisanım var da
benımde 2,ay oldu ameliyat olalı halen buyuk 🙄 3 aydan sonra asıl ınmeye baslıyo odemler %80 kdar

Back
X