Eskiye Aşka Takılmak

meltemsokmen05

Aşk denen şey, en imkansız şeymiş
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
67
38
3
36
Merhaba kızlar bu grupta yeniyim, şimdiden herkese merhabalar. Benim sorunum şu an evliyim ve bir çocugum var ve eşimde beni seviyor biliyorum, aslına bakılırsa bende onu seviyorum, ama onun bana karşı olan ilgisizlikleri beni farklı şeylere itiyor. Örnegin ilk aşkımı hala unutamıyorum, eşim bana ters davrandıkça gidip sosyal hesaplardan onu araştırıp ona bakıyorum, delirmek üzereyim lütfen bana akıl verin.

Yapacağın en iyi şey, eski sevgilini engelleyip evliliğine konsantre olmak.
Kusur bulmak isteyene herşey batar.Evliliğin mükemmel de olsa bunu yaşarsın.Etrafımda yaşadığının aynısını yaşayıp, senin yapamadığını yapanlar oldu. Yani evliliğini bitirip eski sevgilisinin peşinden gidenler.
Ve onlar için hiçbirşey eskisi kadar güzel olmadı, herşey daha kötü oldu.Bu hiç değişmez.Kendi yıktığın yuvanın ahı bırakmaz seni. Macera arama.

Cnm macera aradıgım filan yok ve evliligimi bitirme gibi bir düşüncemde yok zaten. Sadece rahatlamak için akıl almak istedim

Yok,kesinlikle öyle demek istemedim. Benimki bir öneri yalnızca.Dediğim gibi yapacağın en iyi şey, engellemek olur.Kafan rahat eder.

Cnm engellemek çözüm degil ulaşmak istedikten sonra, ama ne yapcagımı bilmiyrum kafam çorba gibi

Çocuğunla vakit geçir, bilgisayarı açmana engel olacak meşgaleler bul, eşinle daha fazla ilgilen. başta zor olacaktır ama zamanla bunu yaptığın için kendine teşekkür edeceksin.

Bakma... bu seni huzursuz eder eşin ile ilişkini düzeltmeye bak... sen onun sosyal medya hesabına baktın da noldu için mi rahatladı sorun mu çözüldü.. yok... aklını karıştırma bence

Eskinsevgiline bakiyosun esin ilgielnmiyor diye ama esin neden ilgilenmiyor cok mu mesgul isi gucu bekki ondandir adam ilgisiz birakiyor diye hemen baska seylere yonelmek zorunda degilsin onun yerine esinin ilgisi cekecek seyler yalp ne bileyim evde seksi takil esine daha romantik ortamlar yarat adam.monotonkuktan klasikten sklmstr o yuzden onn ilgisini cekecek seyker yap basbasa vakit gecirmeye calis ama uzerine cok gitmeden basina da kalkma benimle.ilhilenmiyosun o yuzden bunlari yaptim ama yine ilgilenmiyosun vs deme sen yapacagini yap ustune basina ozen goster en alimli halinle evde takilesin zaten senin pesinden gelir allah esirgesin bigun seni yakalasa eski sevgilene bakarken bosasa ozman napicaksn eski sevgilin seni kabul edermi sanki evlenmis ayrilmis bi cocuk annesi bi kadini napsin bi erkek baksada ciddi dusunmezki malum.ihtiyaclari icin sana doner daha kotu olursun o yuzden eski sebgilinde aklin kalmasin birusur evlilikler vat bekki gecmisinde yillarca bi adami sevmis kadin, bi kadini sevmis adam ama suan baskasiyla evli ve evine bagli . yani gecmisge herkesin cok sevdigi insanlar olur ama suan evlisin ve eski sevvli nsenin icin bir.imkansiz artik unutulmatacak bi insan ozlenexek bi insan olsaydi suan onnla evli olurdun boyle bi hayatta olmazdin demek ki hayirli dgilmis esinin ilgisini cekecek seyler yap. Normalde erkekler bu tur seylere itilirken sizde tersi olmus. Allah aileni daim kilsin canim cocugunu dusun lutfen cikar gecmisi aklindan cocuga yazik gunah babasina fiziksel olmasa bile zihinsel olarak ihanet ediyosun gunah gercekten ac netten oku ilgisi azalmis bir erkegi basil kazanabilirim nasil iglisni cekebilirim bu tut syler oku belki ise yarsr

psikolojik olarak eski aşkının profiline bakınca eşinden intikam alıyormuş gibi hissediyorsun ... ama buna son vermek senin elinde hem çocuğunda varmış baksana

Konu açılalı olmuş umarım eski sevgilinizi engellemiş ve evliliğinizi düzeltmeye bakmışsınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…