Benden ayrilan eski erkek arkadasima icim sogusun diye bisuru hakaret ettim. Serefsiz karaktersiz pis kotu ruhlu ve daha bisuru sey. hem donsun istiyorum hem de biliyorum bitti. Durumu kabullenemiyorum sadece. Niye bu kadar inandim dedigi her seye cok pismanim. Suan da hakaret ettigime de pisman oldum gibi. Rahatlamak istedim onla iletisim kurmak istedim belki de kotu de olsa. Nasil kendimi durdurcam?
Hakaret edersin sonra pişman olup Özür diler sin baktın yine cevap yok yine hakaret vs vs...
Seni seven adam ayrilmazdi ve kendini rezil etme çünkü onun egosu tavan yapıyor sen böyle davrandikca
Evet çünkü hareket etmen öfkelenmen aslında onu ne kadar önemsediğini gösteriyor. Hep derim sevmeyen adama hakaret bile edilmez hiç bsy işlemez ona bırakıp gittiyse. Sen de yapma kendini küçültme
Zor geliyor ama cok. dayanamiyorum yaptiklarina evet cunku aslinda onemsiyorum onu ama o beni resmen sevmiyor. Bana seni senin beni sevdigin kadar sevmedim sen cok seven oldun dedin bi de utanmadan
Zor geliyor ama cok. dayanamiyorum yaptiklarina evet cunku aslinda onemsiyorum onu ama o beni resmen sevmiyor. Bana seni senin beni sevdigin kadar sevmedim sen cok seven oldun dedin bi de utanmadan
İçinizdeki ateş sönmemiştir, tüm bu inişli çıkışlı ruh hali bundandır.
Ancak seven insan, sevdiği kadının yanında olur. Bir anlık öfkeyle, patlamayla ayrılan adam da uygun vakitte karşısına alır kadını, ve gerekli açıklamaları yaparak toplamaya kalkar, olur olmaz orası çiftlerin meselesidir.
Ama siz kendinize işkence edeceğinize, toparlanmaya bakın. Zarar gören ve üzülen siz oluyorsunuz neticede.