eşler arasında ego savaşı

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
867
555
103
35
3 aylık evlilikte hala aşamadıgımız ciddi ve saygı sınırlarının aşıldığı kavga dövüşün patlak verdiği bi durumdayız.erkektir onun her şeye hakkı vardır daha bencil olabilir daha duygusuz olabilir neden çünkü o erkek kafasına estiği gibi yapabilir bazı şeyleri fikir almak bazen aklına dahi gelmez çünkü o erkek. bizim öyle bi lüksümüz yok. onun üzerimden ego tatmini yapmasından nefret ediyorum.kendini begenmiş olmasından hoşlanmıyorum.ben yapınca kavga konusu olacak şeyler o yapınca çok dogal şeyler oluyo. benim de bi egom yok mu çiğnenmemesi gereken? bu hayatta belli bi başarıyı saglamış olabilirsin ama kavgada seni öldürürüm diye üzerime yürüyosan el kol hareketleri yapıp sesini yükseltiyosan,istemiyosan git dedigimde iyi yerleştin buraya da diyosan sen bence bi hayvansındır ya iyice gözümden düşüyosun bazen. hala da hem suçlu hem güçlü gibi kendi havandasın yani seni böyle yetiştiren anaya da saygılarımı iletiyorum

maalesef evlendikten sonra bi çok erkekte oldugu gibi bu da dönenlerden ya da izini yeni belli edenlerden

Biraz cabalayin degistirmeye çalışın. Yeni hayata alismaya calisiyordur fakat bosaliyordur. Kafasindaki erkek egemen tabusunu yikmaya calisin.
Biraz emek harcayacaksiniz ama insallah karşılığını da alacaksiniz. Yani oyle dusunuyorum..

Biraz cabalayin degistirmeye çalışın. Yeni hayata alismaya calisiyordur fakat bosaliyordur. Kafasindaki erkek egemen tabusunu yikmaya calisin.
Biraz emek harcayacaksiniz ama insallah karşılığını da alacaksiniz. Yani oyle dusunuyorum..
eşim köyde ataerkil bi kesimde yetişmiş biri. ben çoğu şeye ona hala izah edemiyorum sanki onu çiğnemek istiyomuşm gibi algılıyo ve kavgalarımızın çoğu sebebi bu.her gün kavga anlatıyorum anlamıyo bazen dinlemek istemiyo dinliyo anlamış gibi yapıyo sonra yine aynı,değişir mi böyle mi sürer bilemedim valla zor işler bunlar

eşim köyde ataerkil bi kesimde yetişmiş biri. ben çoğu şeye ona hala izah edemiyorum sanki onu çiğnemek istiyomuşm gibi algılıyo ve kavgalarımızın çoğu sebebi bu.her gün kavga anlatıyorum anlamıyo bazen dinlemek istemiyo dinliyo anlamış gibi yapıyo sonra yine aynı,değişir mi böyle mi sürer bilemedim valla zor işler bunlar

Cok caba harcarsiniz ama degisir inaninki.
Tatli dille anlatmaya çalışın ama inceden inceye isleyin. Sert ve kavgali bir uslupla degismez. Inat eder.
Hakkinizda hayirlisi..

Back
X