Eşler arasındaki eğitim farkı bir sorun mudur?

Diylia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
19
14
18
30
Yaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.

Neden olsun ki, ülkede eğitimli cahil çok. Önemli olan kendini ne kadar geliştirmiş olması.
Şu an bakıldığında üniv. mezunu bir çok adam karısına şiddet uyguluyor.
Haklısınız tabiki.Ama yinede insan etraftan gelen yorumlara kayıtsız kalamıyor.

kişiliği, karakteri oturmuş diyorsunuz. Tembel bir insan değilse her zaman iş bulur. Kaldı ki işi de iyiymiş. O adam zarar etmez. Siz kafa olarak uyuşuyorsanız sorun etmeyin. Kendisi için faydalı olacağından açık öğretime kaydedebilirsiniz. Lise mezunu olur. Bunu güzellik ile anlatıp isterseniz kabul edecektir.

Kazanç konusunda sorun olmaz erkek tarafi kazanci kadindan az olunca sorun oluyor
Sonucta erkek arkadasinizin şirketi var diyebiliriz illa herkes doktor muhebdis okacak degil tabi
Zamana yayin iliski ilerledikce eger bir kompleksi varsa bu konuda ortaya cikar ama sorun yok gibi göründü gözüme

Yaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.
ben sorun ederdim acikcasi . bu devirde liseyi bile bitiremiyorsa bence bi sorun vardi . aciktan bitirebilirdi

kişiliği, karakteri oturmuş diyorsunuz. Tembel bir insan değilse her zaman iş bulur. Kaldı ki işi de iyiymiş. O adam zarar etmez. Siz kafa olarak uyuşuyorsanız sorun etmeyin. Kendisi için faydalı olacağından açık öğretime kaydedebilirsiniz. Lise mezunu olur. Bunu güzellik ile anlatıp isterseniz kabul edecektir.
Karakteriyle ilgili hiçbir problem yok.Benim için ne mezunu olduğu da pek sorun değil aslında.Üniversite okurken gayet iyi anladım bunu etrafımdaki insanlardan.Genelde erkeğin ego problemi yaşadığını duymuştum bu tarz konularda ama kendisi umursamıyor benim eğitim durumumu.Zamanında fakirlikten okuyamamış yoksa ben okurdum falan da der kendisi hatta bazen.Benden kat be kat çalışkan bir insan zaten ama yine de şu kafamdaki ''Acaba''dan kurtulamıyorum.

ben sorun ederdim acikcasi . bu devirde liseyi bile bitiremiyorsa bence bi sorun vardi . aciktan bitirebilirdi
''Bitiremiyorsa'' değil aslında ''bitirememiş''.Lise okurken babası iflas etmiş ve çok fazla borçları olmuş.Trilyonla sayılacak kadar.o yüzden çalışmak zorunda kalmış.

Ben normalde sorun olur derim ama anlattiginiz erkek profili caliskan ve komplekssiz girunuyor ama bunu en iyi yasayarak siz anlarsiniz
En ufak bir sinyal verirse evlenmeyin derim ben

Kazanç konusunda sorun olmaz erkek tarafi kazanci kadindan az olunca sorun oluyor
Sonucta erkek arkadasinizin şirketi var diyebiliriz illa herkes doktor muhebdis okacak degil tabi
Zamana yayin iliski ilerledikce eger bir kompleksi varsa bu konuda ortaya cikar ama sorun yok gibi göründü gözüme
Evet şirketleri var baba,abi ve onun.Bu zamana kadar da hiçbir kompleksini görmedim.Ailelerin ''memur olsun'' tavrı sağolsun kafamı böyle kurcaladı.

Ben normalde sorun olur derim ama anlattiginiz erkek profili caliskan ve komplekssiz girunuyor ama bunu en iyi yasayarak siz anlarsiniz
En ufak bir sinyal verirse evlenmeyin derim ben
Benden daha çalışkan diyebilirim.Yaptığı işte boş günleri olabiliyor bazen ondan bile yakınıyor bugün işe gitmem lazım benim falan deyip sağı solu arar mesela.Şu zamana kadar bir şeyini görmedim umarım ilerde de görmem.

Bizdede egitimlin olan ben lise terk olan eşim.
Con pisman olmus sonradan da is isten gecmis.

Bi sorun yasamadik. Esim gayet kendini gelistirmis. Ici bos bir insan degil. Cok kitap okur bol belgesel izler. Oturup her konu da konusabilirsin. Bi gariplik olmadi bizde.

Ya az cok bellidir huy suy. Okumanin bu duruma etki yuzdesi düşuk bence.

Bizdede egitimlin olan ben lise terk olan eşim.
Con pisman olmus sonradan da is isten gecmis.

Bi sorun yasamadik. Esim gayet kendini gelistirmis. Ici bos bir insan degil. Cok kitap okur bol belgesel izler. Oturup her konu da konusabilirsin. Bi gariplik olmadi bizde.

Ya az cok bellidir huy suy. Okumanin bu duruma etki yuzdesi düşuk bence.
Yorumunuz içimi çok rahatlattı gerçekten :) Umarım bizde böyle oluruz.

Evet şirketleri var baba,abi ve onun.Bu zamana kadar da hiçbir kompleksini görmedim.Ailelerin ''memur olsun'' tavrı sağolsun kafamı böyle kurcaladı.
Ben de öğretmenim sizin gibi biz kendimizi gelistirirsek kültürlenebiliriz egitim hayatimizdaki her bilgiyi kullanmiyoruz kaldi ki akademik basari ile ticari basari bambaska seyler muhendisle tanisip sorumluluk sahibidir bu diye dusunemiyorum cunku karakterine ve huylarina bagli bir sey bu . Umarim siz mutlu olursunuz

Back
X