- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 103
- 32
- Konu Sahibi handeac123
-
Niye şikayetçi olmustunuz ?Merhaba eşimle birbirmzden sikayetci olmustuk smdi baristik. Ve evimze geri dondum. Ailemin evine tebligah gelmis. Uzerinde 15gun icinde bilidirin diyor sikayetcimisiniz vesayre gibi. Ailemde haber vermedi kagitda geregi dusunuldu 2yildan az sure hapis veya para cezasi diyor 15gun icinde bildirmezseniz bu uygulanacaktir diyor ne yapiliresim hapismi yaticak
Evet 2taraf var hic anlamiyorum bu konulardan. Kagit geldi eve 15gun surede bildirin diyor bildirmedikŞiddet varsa vazgeçseniz bile kamu davası devam ediyor diye biliyorum
Aileniz niye haber vermiyorki böyle önemli şeyleri. sizde gidin bildirin şikayetci olmadiginizdanMerhaba eşimle birbirmzden sikayetci olmustuk smdi baristik. Ve evimze geri dondum. Ailemin evine tebligah gelmis. Uzerinde 15gun icinde bilidirin diyor sikayetcimisiniz vesayre gibi. Ailemde haber vermedi kagitda geregi dusunuldu 2yildan az sure hapis veya para cezasi diyor 15gun icinde bildirmezseniz bu uygulanacaktir diyor ne yapiliresim hapismi yaticak
onemsiz birsey sanmislarAileniz niye haber vermiyorki böyle önemli şeyleri. sizde gidin bildirin şikayetci olmadiginizdan
Önemsiz sandiklari şey aslinda cok önemliymiş ufacik birsey bile olsa haber verilmeli ona sen karar vermelisin önemli olup olmadigini .olan size oldu .bir avukatla görüşün geregi neyse yaparonemsiz birsey sanmislar
Siz davaya cevap vermeden mi düşmüş,benim de bi hakaret davam var avukatım düşer diyor ama merakla bekliyorumKamu davası açılmış sanırım, benimde başıma gelmişti.
Şikayetçi misiniz değil misiniz, müdahil olacak mısınız demişlerdi, başka dertlerim vardı Cevap vermemiştim.
Dava düşmüştü, sızın de öyle mi bilmiyorum ama.
Siz davaya cevap vermeden mi düşmüş,benim de bi hakaret davam var avukatım düşer diyor ama merakla bekliyorum
Bana da esimin eski esi açmış,takipsizlik verilmiş ama itiraz etmiş karşı taraf dava aşamasına dönmüş,hiç anladığım konular değilEvet, basit yaralamadan eski eşim hakkında kamu davası açılmıştı, bana tebligat geldi şikayetçi misiniz diye . Cevap vermek istedim ama veremedim, sonra bir tebligat daha geldi ki kovuşturmanın yer olmadığına karar verilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?