Eşler Şikayetçi olma tebligat konularindan anlayan yardimci olabilirmi

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
32
Merhaba eşimle birbirmzden sikayetci olmustuk smdi baristik. Ve evimze geri dondum. Ailemin evine tebligah gelmis. Uzerinde 15gun icinde bilidirin diyor sikayetcimisiniz vesayre gibi. Ailemde haber vermedi kagitda geregi dusunuldu 2yildan az sure hapis veya para cezasi diyor 15gun icinde bildirmezseniz bu uygulanacaktir diyor ne yapiliresim hapismi yaticak

Merhaba eşimle birbirmzden sikayetci olmustuk smdi baristik. Ve evimze geri dondum. Ailemin evine tebligah gelmis. Uzerinde 15gun icinde bilidirin diyor sikayetcimisiniz vesayre gibi. Ailemde haber vermedi kagitda geregi dusunuldu 2yildan az sure hapis veya para cezasi diyor 15gun icinde bildirmezseniz bu uygulanacaktir diyor ne yapiliresim hapismi yaticak
Niye şikayetçi olmustunuz ?

Aileniz niye haber vermiyorki böyle önemli şeyleri. sizde gidin bildirin şikayetci olmadiginizdan

Evinizin salonuna koltuk takımı seçmekten bu hale nasıl geldiniz bunu merak ettim.

Birde torun meselesi çözüldü mü orta yol bulundu mu? 🤔

Kamu davası açılmış sanırım, benimde başıma gelmişti.
Şikayetçi misiniz değil misiniz, müdahil olacak mısınız demişlerdi, başka dertlerim vardı Cevap vermemiştim.
Dava düşmüştü, sızın de öyle mi bilmiyorum ama.

Kamu davası açılmış sanırım, benimde başıma gelmişti.
Şikayetçi misiniz değil misiniz, müdahil olacak mısınız demişlerdi, başka dertlerim vardı Cevap vermemiştim.
Dava düşmüştü, sızın de öyle mi bilmiyorum ama.
Siz davaya cevap vermeden mi düşmüş,benim de bi hakaret davam var avukatım düşer diyor ama merakla bekliyorum

Siz davaya cevap vermeden mi düşmüş,benim de bi hakaret davam var avukatım düşer diyor ama merakla bekliyorum

Evet, basit yaralamadan eski eşim hakkında kamu davası açılmıştı, bana tebligat geldi şikayetçi misiniz diye . Cevap vermek istedim ama veremedim, sonra bir tebligat daha geldi ki kovuşturmanın yer olmadığına karar verilmiş.

Evet, basit yaralamadan eski eşim hakkında kamu davası açılmıştı, bana tebligat geldi şikayetçi misiniz diye . Cevap vermek istedim ama veremedim, sonra bir tebligat daha geldi ki kovuşturmanın yer olmadığına karar verilmiş.
Bana da esimin eski esi açmış,takipsizlik verilmiş ama itiraz etmiş karşı taraf dava aşamasına dönmüş,hiç anladığım konular değil

Kamu davası sanırım. Birbirinize dayağı basıp sonra da barıştınız mı?
Hapis cezasını gidip beraber yatın yarım yarım kısa gün çabuk geçsin 😂

Back
X