eşleriniz kimi zaman sizin rolünüze geciyor mu

izmirli87

Almanyadan bir gurbetçi
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
435
10
298
Almanya
baslık karışık mı ne oldu biraz:) arkadaslar diyecegim o ki bayanın yapacagı nazı niyazı eşleriniz yapıyor mu benim basımda var bitane hep kapris küsme huyuu deliricemmm

Yapmazmı hiç
Nişanlı olmama rağmen,
Bir mız mızlanır,alınır suratı düşer
Ama yerim ben onun suratını dayanamaz bana:16::16::16:

ayyyy kızlarr hele benimki hamile olan benim hiç sızlanmıyorum bana ne dese begenirsiniz midem bulanıyo karnım agrıyo bende dedimki başında dönüyomu kesin hamilesin :D hamileligimin 4. ayındayım minnacık göbek onunkini bi görün herkese diyorum ki bizim bebişi babası tasıyo

nezaman hasta olsam kesin oda hastadır ben daha has demeden o hastayım der zaten :D

bizden daha iyi bile yapıyorlar emin ol...eşim hem suçlu hem güçlü şuan...p.tesi benle küstü halaa konuşmuyor şımarık ukalaaaa

o benim karakteristik özelligim olur ancak:34:

rolümü ona kaptırmam:60::60:

onlar figüran olsunn:D

Normaldir, karşındakide insan

kızlar yorumlar süperr benimkisine bişey demicen aman alıngan .. öpmeden insem arabadan hemen basar gider cocuk gibi küsme huyuna gelince suan konusmuyoruz örnegin o bence suclu ve ben herzaman altan alıyorum bu sefer almıcam sorsanız ben haklıyım der ama ben bayanım ve naz yapıcam 2 senedir yapmadıgım unutytugum rolüü bu arada teyzemde kalıyorum onun da eşi seyahatte bu bahaneyle cok ii oluyor bugün 2. günüm anlasın diyorum da bde kendileri keci boynuzu yemiş cok ta inattt sizin öneriniz nedirrrr

kızlar yorumlar süperr benimkisine bişey demicen aman alıngan .. öpmeden insem arabadan hemen basar gider cocuk gibi küsme huyuna gelince suan konusmuyoruz örnegin o bence suclu ve ben herzaman altan alıyorum bu sefer almıcam sorsanız ben haklıyım der ama ben bayanım ve naz yapıcam 2 senedir yapmadıgım unutytugum rolüü bu arada teyzemde kalıyorum onun da eşi seyahatte bu bahaneyle cok ii oluyor bugün 2. günüm anlasın diyorum da bde kendileri keci boynuzu yemiş cok ta inattt sizin öneriniz nedirrrr

huydur çıkmaz:60:

ayy benimki de hamile olan benim

orası burası ağrıyan kocam

yatağa yatar hayatım kolumu ov hayatım masaj yap

en sonun da dedim ki ohhh wallaa ne iyisin

hamile kadına ne güzelde iş buyuruyon

bir kerede sor aşkım bir yerin ağrıyomu avuyummu de dedim:1::1:

bir utandı sormayın gitsin,oyy özürdilerim canım karım düşünemedim demeler

bazı erkekler benim herif gib düşüncesiz herhal:9::9::9::9:

kızlar bende eşime :1::1::1::1:
hayatım senmisin erkek benmiyim bilemiyorum yani demeden kendimi alamıyorum bi nazlı ben hiç nazlanamadım yanında
hamileyim ben benden daha beter o bi aşerir ki varya agzım acık kalır:1::16::16::16:
o benim cocuklarımn nazlı babası :)

Son düzenleme:
Back
X