- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Ilk tanıstigimiz gün hastaneden cikarken karsilasmistik. Sadece bughn icin degil size gerci sacma da gelebilir bugünü hatirlamaasi ama hicbirgunu hatirlamaz gecen sene de ben yemege goturmustum konser bileti almistim. Tamm not aldim asla unutmam deyip ozur dilemisti uzulmustu. Yine ben mi hatirlatsam unutup gitsem mi diye dusunuyorum bende onun gibiNasıl bir gün mesela bugün ?
Özelliği ne yani ?
Tanıştğınız günü hatırlamasını beklemeyin bence, ve sizde artık evlenmişsiniz tanışma yıldönümü falan kutlamak bana saçma geliyor sanırım.Ilk tanıstigimiz gün hastaneden cikarken karsilasmistik. Sadece bughn icin degil size gerci sacma da gelebilir bugünü hatirlamaasi ama hicbirgunu hatirlamaz gecen sene de ben yemege goturmustum konser bileti almistim. Tamm not aldim asla unutmam deyip ozur dilemisti uzulmustu. Yine ben mi hatirlatsam unutup gitsem mi diye dusunuyorum bende onun gibi
Hic sormayin dogum gunu falan zaten hatirlamiyor sag olsun annem babam elinde pasta yada hediyelrle gorunce kesin onemli bi gun deyip cicek gönderiyor benimki. Ama ben bugün bisi gondermedim icin ona eline koz kullanicak sendehatirlamadin bana gondermedin dicek.Gecen sene bigun önceden yarın doğum günüm bak dedim eşime ertesi günü bi heyecan bekliyorum aklıma bile gelmemissonra tiripler tiripler ne gerek var bu kadar girip yemeye dimi bi ufak hatırlama yeter yani
Kutlama hediye istemiyorum bi mesajda yeterdi ki dogum gunumu de hatirlamaz evlilik yildonumunu de hatirlayacagini sanmiyorumTanıştğınız günü hatırlamasını beklemeyin bence, ve sizde artık evlenmişsiniz tanışma yıldönümü falan kutlamak bana saçma geliyor sanırım.
Bende evliyim sadece evlilik yıldönümü ve doğum günü kutluyoruz.
Sabunu da kendine almıştır kesin de kizinca sjz size vermistirherkes de mi var ya.. pazar gunu evlilik yildonumuzdu o kadar hazirlanmistim unuttu ondan mi yoksa baska sey mi gitmis dogal ev yapimi sabun almis ya sabuuun
aynen aynen bende oyle dusundum.. bu mu yani diyorum al bi kokla diyo halaaSabunu da kendine almıştır kesin de kizinca sjz size vermistir
Eve gidince ufak bir konuşma yap bence hep ilk adımlar benden oluyor diye benimkininde cuma doğum günü ufak biseyler hazirliyim da utansin vicdansizHic sormayin dogum gunu falan zaten hatirlamiyor sag olsun annem babam elinde pasta yada hediyelrle gorunce kesin onemli bi gun deyip cicek gönderiyor benimki. Ama ben bugün bisi gondermedim icin ona eline koz kullanicak sendehatirlamadin bana gondermedin dicek.
1 haftadir konustuk ki neyse aksam goruscezEve gidince ufak bir konuşma yap bence hep ilk adımlar benden oluyor diye benimkininde cuma doğum günü ufak biseyler hazirliyim da utansin vicdansiz
Ben 5senedir konuşuyorum hiç bir faydasını görmedim ama1 haftadir konustuk ki neyse aksam goruscez
Yaaaa valla umitsiz vaka aksam napiyoruz dedim eve gidelim cok soguk dedi zaten heraksam eve gidiyoruz is cikisiBen 5senedir konuşuyorum hiç bir faydasını görmedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?