Esleriniz özel gunlerinizi hatirlar mi?

umutluyum_2706

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.112
737
43
36
kartal
5 aylik evliyiz ama benim esim gec hatırlıyor ki soledim halde. Ben unutmam hediye alirim ama bugünbizim icin onemli bi gun hicbisi yazmadıbile yogunum hayatim deyip kapatti. Bugun icin sabah ise giderken normalde spor giyinirim ozel giyindim ozellikle makyaj yaptim ama üşürsün kalın giy dedi sadece. Bende bole yapinca hediye alamadim cunku ilk ben gonderiyorum sonra hemen cicek gonderiyor baska bisi yok gerci ben cicek degil hatırlamasını istiyorum. Nasil davranmaliyim bilemiyorum.😥

Nasıl bir gün mesela bugün ?
Özelliği ne yani ?
Ilk tanıstigimiz gün hastaneden cikarken karsilasmistik. Sadece bughn icin degil size gerci sacma da gelebilir bugünü hatirlamaasi ama hicbirgunu hatirlamaz gecen sene de ben yemege goturmustum konser bileti almistim. Tamm not aldim asla unutmam deyip ozur dilemisti uzulmustu. Yine ben mi hatirlatsam unutup gitsem mi diye dusunuyorum bende onun gibi

Ilk tanıstigimiz gün hastaneden cikarken karsilasmistik. Sadece bughn icin degil size gerci sacma da gelebilir bugünü hatirlamaasi ama hicbirgunu hatirlamaz gecen sene de ben yemege goturmustum konser bileti almistim. Tamm not aldim asla unutmam deyip ozur dilemisti uzulmustu. Yine ben mi hatirlatsam unutup gitsem mi diye dusunuyorum bende onun gibi
Tanıştğınız günü hatırlamasını beklemeyin bence, ve sizde artık evlenmişsiniz tanışma yıldönümü falan kutlamak bana saçma geliyor sanırım.
Bende evliyim sadece evlilik yıldönümü ve doğum günü kutluyoruz.

Gecen sene bigun önceden yarın doğum günüm bak dedim eşime ertesi günü bi heyecan bekliyorum aklıma bile gelmemis😂😂sonra tiripler tiripler ne gerek var bu kadar girip yemeye dimi bi ufak hatırlama yeter yani

Gecen sene bigun önceden yarın doğum günüm bak dedim eşime ertesi günü bi heyecan bekliyorum aklıma bile gelmemis😂😂sonra tiripler tiripler ne gerek var bu kadar girip yemeye dimi bi ufak hatırlama yeter yani
Hic sormayin dogum gunu falan zaten hatirlamiyor sag olsun annem babam elinde pasta yada hediyelrle gorunce kesin onemli bi gun deyip cicek gönderiyor benimki. Ama ben bugün bisi gondermedim icin ona eline koz kullanicak sendehatirlamadin bana gondermedin dicek. 🙈🤣

Tanıştğınız günü hatırlamasını beklemeyin bence, ve sizde artık evlenmişsiniz tanışma yıldönümü falan kutlamak bana saçma geliyor sanırım.
Bende evliyim sadece evlilik yıldönümü ve doğum günü kutluyoruz.
Kutlama hediye istemiyorum bi mesajda yeterdi ki dogum gunumu de hatirlamaz evlilik yildonumunu de hatirlayacagini sanmiyorum

Bence takılmayın buna bu günleri unutması size değer vermediğini göstermez . Yapmak istiyorsanız karşılık beklemeden yapın bazı erkekler böyle şeyleri gereksiz görüyor . Ben de hiç hoşlanmam bu özel günlerden kutlama yapmam Doğum gününde istediği bir hediye ve pasta alırım o kadar . Eşim bütün günlerimizi ezbere bilir ama kutlamayız bence gerek yok ☺️

Hic sormayin dogum gunu falan zaten hatirlamiyor sag olsun annem babam elinde pasta yada hediyelrle gorunce kesin onemli bi gun deyip cicek gönderiyor benimki. Ama ben bugün bisi gondermedim icin ona eline koz kullanicak sendehatirlamadin bana gondermedin dicek. 🙈🤣
Eve gidince ufak bir konuşma yap bence hep ilk adımlar benden oluyor diye benimkininde cuma doğum günü ufak biseyler hazirliyim da utansin vicdansiz:D

Bence kişilik özelliği olabilir.
Ama bence siz ısrarla devam ederseniz kutlamalara alışacaktır. Muhtemelen onun önemsediği bir başka şeyi de siz onun kadar önemsemiyorsunuzdur. Hayat bu aynı açıdan bakamayabiliriz.

Back
X