eslerınız saatlerce tlfnla ugrasıyormu

terazi2126

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
82
2
0
35
Kars
benım esım eve geldıgınde bıle elınden dusmez kotu bsy yaptıgı yok ama ıkı dakka elınden dusmuyor ısıylede alakalı olsa yıne de tepkınız nasıl olurdu..... not kırıcı seyler yazmayınız lutfen

Benim eşim de işi gereği elinden bi an bile düşürmez çok sinir olurum ama zamanla aştım sanırım. Bende elime aldm tableti oyun falan oynarken de o sıkıldı şimdi ikimizde elimize 10 saniyeden fazla almıyoruz telefonu :)

benimkinin en uzun 5 dk sürer telefonla pek konusmaz :10:

Kırıcı bir şey yazacak ne var ki?
Benim de elimden telefon düşmez.
Sürekli birileriyle iletişim halindeyim.
Bazen iş gereği bazen aileyle devamlı konuşuyorum.

valla benim eşimin işten dolayı değil ama yinede elinden telefon düşmez
ya bilgisayar ya telefon yada tv 2 dk muhabbet etmiyor adam yaa ama son zamanlarda böyle önceden böyle değildi :(

Bizdede ayni dert var :(( sinir oluyorum benide kendine benzetti tanistigimizdan bu yana hep elinde tuvalate bile pardon telefonla gider cinsinden gerci artik yasak ben varken :)) ama ikide bir netten birseylerle ugrasir arar bakar oynar kafayi yiyorum
Bazem :S kizim biraz faha buyusun onada sinirlama gelicek elbet beklesin o

Ayni derdi paylasiyoruz arkadaslar gerek oyun olsun gerek tuvalete bile elinde telefonla giriyor kotu bisi yaptigindan degilde internet ve akilli telefon maf etti artik cagimizi walla :47:

eşimin değil ama benim elimden telefon düşmez :27: o da alıştı artık sanırım bu duruma, yüzümün şeklinden kiminle konuştuğumu veya mesajlaştığımı tahmin bile ediyor :27:

Benim eşimde telefon bağımlısı nerdeyse tuvalete bile onla girecek...

Tv izlerken bile elinden düşmez... Sürekli oyun oynar...

Malesef benim esimde elinden telefonunu dusurmuyor surekli film oyun sosyal paylasim siteleri ki daha yeni evliyiz ilk baslarda cok tartsiyoduk ama bi snuca varamdik bende karismiyorum artik biraktim karismayi bende ona inat telefonla urasmaya devam ediyorum bakalim sonumuz nolucak..

bu konuda en şanslı benim heralde.çünkü bizim evde cep telefonu çekmiyor.telefonlarımız salonda cam kenarında durur orda çektiği için.gerçi şebeke sorunu olmasa bile eşim benim telefonumdan en fazla 10 dk oyun oynar sonra sıkılır.onun dışında telefonunun varlığını bile unutur..:1::ssz:

işimiz gereği ikimizin telefonu da 7/24 açık olmak zorunda..görüşme mail vs dışında da artık fena alışkanlık oldu.ikimizinde elinden düşmez telefon

Back
X