- 7 Mart 2015
- 236
- 162
- 23
- 50
- Konu Sahibi elifsu0225
arkadaşlar, iki oğlum var.. 5 ve 1 yaşlarında..eşim 08-17 saatleri arası çalışıyor. öğle arası 1.5 saat izni var. eve gelir, yemek yer ve uyur.. iş dönüşü halı saha varsa gider. o da 2 saat demektir. dönüşte çay içeriz meyve yeriz vs. ama çocuğa kalan vakit bir, en fazla iki saattir. o sürede de çocuğa yönelik pek özel bir şey olmaz. büyük oğlum hata yaparsa uyarır. doğrusunu açıklar... küçükle biraz şakalaşır...genelde telefonla uğraşır..sonra çocukların uyku saati.. halı saha yoksa da biraz caddede dolaşırız, yürüyüş yaparız o kadar.. hafta sonu denk gelirse piknik, gezi, spor vs. her zaman olmaz tabi.. bulunduğumuz yerde imkanlar kısıtlı aslında.. avm, oyun parkı, at çiftliği, hayvanat bahçesi, sulak veya gezilecek yerler fln yok.. evimizde 6 yıldır televizyon da yok ayrıca..ben şuan çalışmıyorum ve çocuğumla yararlı bilgisayar programları, ingilizce, etkinlik kitapları, masallar, hikayeler, az bir kapı önünde serbest oyun (çamur, çimenlik, uçurtma, bisiklet gibi) ile vakit geçirmeye çalışıyorum.. büyük oğlum kardeşi ile birlikte fazla oyun oynayamıyor..sizce durum normal mi, eşimin üstüne gitmek istemiyorum. şartlar böyledir adam haklı diyorum.. peki ya sizlerde de benzer durumlar veya önerebileceğiniz farklı faaliyetler var mıdır??