Arkadaşlar bunaldığım günlerden birgün bugünde niye evlendim diye isyan etmeye başlıcam az daha
Eşim normalde çok iyi bir insan ailesiylede hiç bir problemimiz yok çok şükür ama bazen eşime bişeyler oluyo sanki aksiliği tutuyo benle inatlaşıyoo doğal olarak bende onla inatlaşıyorumm iyice saygısızlaşıyoruz birbirimize karşı, sinirlerim alt üst oluyo 2 güzel cümle kurmuyo ama iş laf söylemeye gelince herşeyi söylüyoo. 2 senelik evliyiz bu şekilde ömür nasıl geçer diye düşünmeden geçemiyorum.Ailemin yanında sürekli suçluymuşum muamelesi görmek beni hayattan bezdiriyo onların yanında sanki beni hiç önemsemiyo gibi davranıyoo laf dalaşına girmeye başlıyoruz onlarda tabi bu durmu anlıyolar ben böyle bir ilişkimiz olsun istemiyorum o öyle davranınca bende zıtlaşıyorum doğal olarak.Ben onu kendi ailesinin yanında el üstünde tutuyorum ama yaranamıyorum, tabi bunları ona söyleyince hepsi yalan onun gözünde ben olayları abartıyorum.O kadar imreniyorumki eşlerinin sözlerine önem veren kişilere saygı duyanlara
( Deneyimli arkadaşlar akıl verin bana elbet bu yollardan geçeniniz vardır lütfen yardım