canım benim önerileri okudum gerçekten mantıklı,bende 1 yıl 9 aylık evliyim,ilk başlarda çok zorlandık,ailei yüzünden özel sebepler yüzünde sürekli kavga gürültü patırtı,o bana bağırırdı ben ona,bende çok ama çok sinirliyimdir...ben en çok ablamın tavsiyelrini dinledim 7 yıllık evli kendisi, hiç sesini çıkarma,ve onun bi hatasını sölerken suçlar gibi değilde,hayatım ya bana böle böle davransan nsl hoşuma gider biliyomusun şeklinde söle dedi,denedim gerçekten faydalı oldu,ilk başda pek inanmadı ama sonra hoşuna gitti,ve değişmeye başladı,ve gerçekten bi erkeği başkalarının yanında yüceltirsen bu sana artı olarak dönüyo,mesela son zamanlarda eşimin arkadaşlarıyla çok görüşüyoruz,onların eşleri kocalarına benim kadar düşkün değil,ben bebek gibi ilgilenirim,çay şekerine kadar atarım ve çok hoşuna gider,arkadaşlaarıda bunu farketmiş vay be demişler eşin seni ne kadar da seviyo ne kadar düşkün,ne kadar kıymetlisin onun yanında...ve inan onların görüşleri bile eşimin değişmesine sebep oldu,sana tavsiyem özellikle karısı çemkiren dominant olan bi arkadaşı varsa eşinin aynı ortamda bulunmanızı tavsiye ederim,çok işe yarıyo senin değerini anlıyor,.....ve bi tartışma olunca küsme sadece hafif suratını as çok konuşma dalgın ol,küsmüsün tavırmı yapıyosun kızdın mı dediğinde,hayır insan sevdiğine küsmez,sadece lkırıldım ve gerçekten üzüldüm de,soğuk davran,bak nsl değişiyo...
Canım gerçekten tavsiyelerin çok hoşuma gitti bundan sonra daha uyumlu olmaya çalışıcam becebilirsem tabi,sinirime yenik düşüyorum her defasında.Ayrıca görüştüğümüz arkadaşlarına dikkat ediyorum hepsi eşini el üstünde tutuyo canım cicim hayatım bende kıskanıyom haliyle anlayacağın çemkiren kişi ben oluyom budefa