Eşlerinizin Doğum Hediyeleri

hic bişi istemedim valla begendigim bir kolye vardı bir bucuk milyar falandı fiyatı alıcaktı sonra yazık günah dedim o paraya ve istemedim hic bişi onun parasını bana vericek ben alıcam kendime bir sürü şey :dance:

hic bişi istemedim valla begendigim bir kolye vardı bir bucuk milyar falandı fiyatı alıcaktı sonra yazık günah dedim o paraya ve istemedim hic bişi onun parasını bana vericek ben alıcam kendime bir sürü şey :dance:

YANİ DAHA NE OLSUN
KAFANA GÖRE TAKILIRSIN ARTIKKK
AMA EMİNİM KENDİNDEN ÇOK DİLEM HANIMA HARCIYCAKSINN:lepi:

kızlar bunlar geçici şeyler ben şimdiden hediyemi belirledim başka hiçbişeyi de kabul etmiorum:) hafta içi hergün kadın istiorum yemek yapıcak temizlik yapıcak ütü yapıcak ben de bebişimle oynıycam

kızlar bunlar geçici şeyler ben şimdiden hediyemi belirledim başka hiçbişeyi de kabul etmiorum:) hafta içi hergün kadın istiorum yemek yapıcak temizlik yapıcak ütü yapıcak ben de bebişimle oynıycam

AAA CANIM SENDE ÇOK MASRAFLISINN:roflol:
HEDİYE DEDİĞİN Bİ SEFERLİK OLUR:lepi::roflol:

AAA CANIM SENDE ÇOK MASRAFLISINN:roflol:
HEDİYE DEDİĞİN Bİ SEFERLİK OLUR:lepi::roflol:

ama bebişe hep anne bakıyo baba işe gidiyo akşam seviyo sadece, zaten gece hiç uyuyamıycaz bebeğime başkası baksın istemem ama bi kuaföre gidiceksem ya da banyoya:bbo: bi yardımcı olsun, benim annem de yanımda olamıycak kayınvalidem 100 yaşında kafamçokkarıştıçok ihtiyacım var yardımcı birine

Valla bende bişey istemedim istememde heralde bebişim bi dünyaya gelsin yeter bana en büyük hediye bebeğim.................................Sonuçta biricik kocam olmasa bebişimizde olmazdı..................

valla benımkısıne ben doğum gününde hediye almıştım ama unutmuş ve bana doğum günümde hedıye felan almadıı.sadece kutladı bıde bana dıyorkı sen almadın bende sana almadım ...kısasa kısas yaptı ama ben almıştımm...bende inşallah doğumdan sonrada yanıma elı boş gelırsin dedımm..naniknanik.bakalımne yapacak aslında çok hedıye alırdı ama adamın bu aralar cimriliği üstünde hiçbişi almıyo yawsss..bakalım bellı mı olur oğlu için karısınada bır kıyak yapıverırır...asıl hedıyeyı kayınvalıdemlerden beklıyoruz bakalımm eltıme arsa almışlar banada bı ev alıversınler barııııjeyyar:lepi::roflol:

alıshacım hakkaten çok masraflısın şekerımm hem ben evımde başka bır kadınla rahat edemem yaa hadı haftada bır temızlıkçi olurda hergün kergün çekılmez yaa:dilcikar:

benimki de sorup duruyor ne hediye alınır doğumda ipucu ver diye. ama bişey söylemiyorum. zaten bebek için yeterince masraf ettik. şimdi izne ayrıldığım için maaş da alamıyorum. anca doğumdan sonra para geçecek elime ve 3 ay kadar izin boyunca yine olmayacak. tek maaşla hem kredi ödiycez hem geçinecez. o yüzden fazla masraf olsun istemiyorum. yanımda olsun yeter...

benim dogum hediyem 5 taş pırlanta :)
tek taşımın yanında pek bi hoş durdu..gidip kendim aldım, parasını ödemek kocişime düştü :lepi: :lepi:

bizimki biraz kararsız oldu ama az önce hallettik o işi.önce çok güzek taşlı bi set beğendim.sonra set kullanmayı pek sevmiyorum ev bekliycek yazık üzüldüm.evdekiler 1 kez takıldı çünkü.sonra genişlerinden bilezik alıyım dedi.bilezikte takmıyorum altın sevmiyorum.sonra ben ondan 500 euro istedim.sen ver ben kızımın adına hesap açtırıyım diye.aldım.şimdilik benim hesapta.jeyyar bugünde çarşıda atasayın çok hoş taşlı beyaz altın bi yüzüğünü beğendim.en çok kullandığım ve savdiğim aksesuar yüzük.bugünde onu aldık işte bölee.uzattım demi.

EŞİM PIRLANTA TAŞLI ANNE-BEBEK KOLYESİ ALMIŞ.
BENCE BÖYLE BİRGÜN iÇİN ÇOK ANLAMLI :))
GERÇİ BEN MASRAF YAPMASI TARAFTARI DEĞİLDİM.
ALMASAYDI DA SORUN ETMEZDİM.

" Annelerin En Tatlısına
Her Zaman Yanımızda Olman Dileğiyle"
Sena & Sedat

Mesaj daha çok hoşuma gitti. ( Kızımızın adının yazılmış olması çok güzeldi :) )

resizeimageaspeo1.jpg

dsc00865iv3.jpg

Kııız senaace cook romantikk kıızz walla bayıldım hediyene gule gule tak bu arada fotograf da cook tatlıı

senacecim allah uzun saglikli bi ömür versin kizina.. sana ve esine.. hediyeside anlamliymis.. darisi basimiza insallah

Son düzenleme:
inanın şu an ağlayabilirim benim eşim bana çiçek bile almadı severek evlendik oğlum oldu ilk çocuğum bide görümcem yengeme ne alacan abi demiş o da gelmiş bana söylüyor(tam bi odunluk yaptı yani) kardeşim böyle diyor diye çok üzüldüm benim doğum zordu doğumda bide ameliyat geçirdim ama eşim o kadar ilgilenmedi sizlerin yazdıklarını okuyunca kendimi çok sevgisiz yanlız hissettim oğlum şimdi 3 ayı bitirdi bu arada eşim doğum günümü bile hediyesiz geçirmezdi doğumu akıl mı edemedi diyecem de kardeşi söylemişti herneyse o olmasa oğlum olmazdı yine de seviyorum eşimi o benim herşeyim bende onun bunu bilmek yetiyo napalım

EŞİM PIRLANTA TAŞLI ANNE-BEBEK KOLYESİ ALMIŞ.
BENCE BÖYLE BİRGÜN iÇİN ÇOK ANLAMLI :))
GERÇİ BEN MASRAF YAPMASI TARAFTARI DEĞİLDİM.
ALMASAYDI DA SORUN ETMEZDİM.

" Annelerin En Tatlısına
Her Zaman Yanımızda Olman Dileğiyle"
Sena & Sedat

Mesaj daha çok hoşuma gitti. ( Kızımızın adının yazılmış olması çok güzeldi :) )

resizeimageaspeo1.jpg

dsc00865iv3.jpg

çok hoş bi hediye valla.senace firması neeeee.iyi günlerde kullan canımm.

Back
X