Eşlerinizin Doğum Hediyeleri

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:eşim bana doğumumunda bi şey almadııııııııııııı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inanın şu an ağlayabilirim benim eşim bana çiçek bile almadı severek evlendik oğlum oldu ilk çocuğum bide görümcem yengeme ne alacan abi demiş o da gelmiş bana söylüyor(tam bi odunluk yaptı yani) kardeşim böyle diyor diye çok üzüldüm benim doğum zordu doğumda bide ameliyat geçirdim ama eşim o kadar ilgilenmedi sizlerin yazdıklarını okuyunca kendimi çok sevgisiz yanlız hissettim oğlum şimdi 3 ayı bitirdi bu arada eşim doğum günümü bile hediyesiz geçirmezdi doğumu akıl mı edemedi diyecem de kardeşi söylemişti herneyse o olmasa oğlum olmazdı yine de seviyorum eşimi o benim herşeyim bende onun bunu bilmek yetiyo napalım

CANIM O HEYECANDAN ALINACAĞINI DÜŞÜNEMEMİŞTİR.
ÇEVRENİZDE DOĞUM HEDiYESİ OLAYI YOKSA DA, GERÇEKTEN ANLAMSIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNEBİLİR.
KENDİNİ SEVGİSİZ HİSSETMEN ASLINDA LOHUSALIK PSİKOLOJİSİNDEN.
BUNU HEPİMİZ ZAMAN ZAMAN YAŞAYABİLİRİZ.
OĞLUNLA ve EŞİNLE SAĞLIKLI, HUZURLU, UZUUUN BiR ÖMÜR DİLİYORUM.

kız senace hediyenin hasını götürmüşün bacım .. kızlar hepiniz de güle güle kullanın hediyelerinizi.. benim kocam düşünemez kesin.. birinin sölemesi lazım , o zaman da pek manası kalmaz ......

EŞİM PIRLANTA TAŞLI ANNE-BEBEK KOLYESİ ALMIŞ.
BENCE BÖYLE BİRGÜN iÇİN ÇOK ANLAMLI :))
GERÇİ BEN MASRAF YAPMASI TARAFTARI DEĞİLDİM.
ALMASAYDI DA SORUN ETMEZDİM.

" Annelerin En Tatlısına
Her Zaman Yanımızda Olman Dileğiyle"
Sena & Sedat

Mesaj daha çok hoşuma gitti. ( Kızımızın adının yazılmış olması çok güzeldi :) )

resizeimageaspeo1.jpg

dsc00865iv3.jpg

ay maşallah kocana .. senin bu kocanın jestleride süperama..ayy anlatnm acanım nazarımız değecek ..:nazar::nazar:

kolyeni güzel günlerde kullan canım

CANIM O HEYECANDAN ALINACAĞINI DÜŞÜNEMEMİŞTİR.
ÇEVRENİZDE DOĞUM HEDiYESİ OLAYI YOKSA DA, GERÇEKTEN ANLAMSIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNEBİLİR.
KENDİNİ SEVGİSİZ HİSSETMEN ASLINDA LOHUSALIK PSİKOLOJİSİNDEN.
BUNU HEPİMİZ ZAMAN ZAMAN YAŞAYABİLİRİZ.
OĞLUNLA ve EŞİNLE SAĞLIKLI, HUZURLU, UZUUUN BiR ÖMÜR DİLİYORUM.

yok canım doğum hediyesi ailede ve çevremizde çok yaygın herkes bana eşin ne aldı diye sordu lohusalktan olabilir ama eşimin beni ihmal etmesi inan çok üzdü beni hiç böyle yapmamışyı doğumdan 3aygeöçti hala içimde burukluğu var hediyenin değl ama eşimin sanki benle az ilgilenmesinin bilmiyorum yaa neyse geldi geçti siziyi günlerde kullanın mutlu olun bari :çok üzgünüm:

Bana erken gelmiştii doğum hediyemmm...
laptopp aldıı eşim bana evde sıkılmayayımm diyeee...
iyi hoşşş şimdi bebek olduktann sonraa canımın sıkılmasına fırsat kalmıyoo ya ...
uyku bile uyuyamıyorummm:(

senacecim gule gule tak kolyeni yavrunu da kokla benim icin
evet bence de siz daha guzelsiniz masallah nazar degmesin
:nazar:

kızlar gule gule kullanın hediyelerinizi....
gerci en buyuk hediye meleklerimiz ama insa yinede bekliyor...

biz de eşimle gecen hafta çarsıya çıkıp bilezik aldık...önceden zaten beğenmiştim ben...babamda eşimde aynı bilezikten almıs oldular...hasır çok guzel...

benim kocişte daha almadı bişi bilmiyorum ne alıcak ama almasada olur o bana dünyanın en güzel hediyesini verdii daha ne isterim ki....canım aşkım benim...

2 hafta olmadi esim bana istedigim laptopu aldi,
gecen gunde sana dogum hediyesi ne alayim diyip duruyor, zaten aldik masraf yapmayalim diyorum.. hediye filan hic umurumda degil ama alsa da guzel bi hatirasi olur

eşimde bana yüzük almiş geçen gezerken gözüne sokarak gösterdim yüzüğü oda onu almiş canim benimmm yaa

walla kocacım sağolsun henüz doğurmadım ama son ayımda bana erken doğum hediyesi verdi. 10 milyara yakın kumar borcu. artı kızımıza borcumuz olduğu için hiçbirşey alamayacağımızla ilgili bir nutuk ve bebek eşyalarına bakarken bi ton ekşimiş surat. canı sağolsun. son şansını da kullanmış oldu...

doğum hediyesi nasıl birşey ki? her zman hediye alıyorda doğum yapınca farklı birşey mi alması lazım acaba ? mesela araba :jeyyar::jeyyar:

benim eşimde belki hatırlamayabilirdi kızlar ben söyledim canım ben hediyemi isterim dedim el işçiliği olan altın bir yüzük aldı birde elektirik süpürgem 7 senelikti iyice eskimişti nsessiz süpürgelerden aldı
aslında laptop alınırdı bunların parasıyla ama masaüstü bilgisayarım var evde iki bilgisayara gerek yok diye düşündüm
kızlar kafanızdaki beğendiğiniz şeylerin listesini yapın eşinizi birini seçip alsınsempatiksalakcinni

bende katologdan bi altın künye begenmiştim cetaşın süper bi ürünü 1.5 milyara onu aldırdım yazık oda bilmiyordu benden ögrendi söleye söleye aldırdım :)

EŞİM PIRLANTA TAŞLI ANNE-BEBEK KOLYESİ ALMIŞ.
BENCE BÖYLE BİRGÜN iÇİN ÇOK ANLAMLI :))
GERÇİ BEN MASRAF YAPMASI TARAFTARI DEĞİLDİM.
ALMASAYDI DA SORUN ETMEZDİM.

" Annelerin En Tatlısına
Her Zaman Yanımızda Olman Dileğiyle"
Sena & Sedat

Mesaj daha çok hoşuma gitti. ( Kızımızın adının yazılmış olması çok güzeldi :) )

resizeimageaspeo1.jpg

dsc00865iv3.jpg

ben de bundan istiyorum bir tek.
fazlasında gözüm yok.
alınıyor dolap bekliyor başına.
Sonuçta eşim gidip alsa da, başka bir şeyden kısmak zorunda kalıyoruz, yine bizim cebimizden çıkıyor para

bu konuda ben de pek titizim. daha hamilelik çok yeni ama çocuk fikrimiz yokken bile konuşurduk eşimle doğum hediyesi diye. ben de hayatım boyunca saklayabileceğim birşey istiyorum çünkü hatırası çok özel olucak bebeğimizden dolayı :)) 20 yıl sonra bile bu oğlumun ya da kızımın doğumunda almıştı diyebileceğim bir takı isterim...

Biz doğumdan önce yattık hastaneye, eşim sana süpriZim var, bebeğimin annesine yeni araba alcam çıkınca dedi:)) ben de o zaman otomatik vites olaun dedim :))) sonra istediğim arabayı aldı :)))

Back
X