İlgisi var mı bilmiyorum ama ben esma okumaya başladıktan sonra evde yangın çıktı. Daha doğrusu lokantanın elektrik panosunda yangin çıktı. O gün, ilk kez, maddi sorunlarım icjn iyi niyetle esma okumaya başladım.bitirdim ama başım cok ağrıdı ve inanılmaz mitsuzdum.dusa girdim. Duştan çıktım giyindim burnuma yanik kokusu geliyor..lokantanın panosu yanmış.. anahtar, cüzdan, minik muhabbet kuşum hemen çıktım evden dışarı.. söndürüldü sadece giriş yandı. Sonra tadilat, boya vs halloldu ama çok korkmuştum..
Ben esma lar yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Belki de tesadüf ama neden o gün o dakikalarda??
O günden beri okumuyorum birsey. Sadece ayetel kursi okurum birseyden korkarsam.
Şu kadar dua ile sunlar olur, yada şu rituelle ev alinir vs. İnanmıyorum. Öyle olsa islam ulkelerinin hepsi refah bolluk içinde olurdu. Herkes esma veya ne yapılması ne kadar okunması gerekiyorsa o duaları okurdu savaşta da galip gelirdi , maddi sıkıntı içinde de olmazdı. İslam ülkelerinin hali ortada..
Bence bunlar maalesef bizim güçlü olmak için sığındığımız şeyler.. Bende kabullenmekte zorlanıyorum, ama bunlarla kendimizi kaldırdığımız düşünüyorum dua etmekten vazgeçemem.o illaki oluyor .ama duaların bir gücü olduğuna artık İnanmıyorum.