esmer226 çeyizini tamamlıyor...

esmer226

Berika'M hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
3.766
1.733
373
kızlar dün gittim clipsolu düdüklü aldım bunun yanıda fritözümü mutfak makasımı iğne iplik takımımı metal süzgeçimi aldım..ha birde günlük çkb setimi..bu hafta günlük porselen yemek takımımı alcam inşallah..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

resimler eklenmiştir umarım

ilk yorum benden olsun canim güzel secimler yapmısıın gule gule kullan canım rabbim huzurla guzel gunlerde ceyizini tamamlamayı ve kullanmayı nasip etsin

Canım çok güzell, yemek takımını bende çok beğenmiştim zamanındaa aldığım yemek takımımla arasında kalmıştımm aldıkların iyi günlerdee kullannn :16:

gunluk kasık takımında güzelmis canım güle güle kullan..
saol cnm bnm
güle güle kullan hepsni...Allah çabucak tamamlamayı nasip etsin inş
amin herkse nasip etsin inş.
maaşallah çok güzell şeyler hepsi:80:
mersi böcüğüm
bu kadarcık mı :2::2: :) yeni başladın galiba çeyiz almaya yada biz fotoğraf koyarken araya maydonoz olduk:9::9:
:)) yok cnm daha önce başka bi topikte bahsettim okadar şey aldım bugune kadar ama hala eksikler var bitmiiyoo :31::31: :D yavaş yavaş tamamlıyorum
Canım çok güzell, yemek takımını bende çok beğenmiştim zamanındaa aldığım yemek takımımla arasında kalmıştımm aldıkların iyi günlerdee kullannn :16:
cnm bnm seninde aldığın eminim güzeldir.sende güle güle kullan pıtırımm..

canım çok güzeler
ilk adımı atmışsın gerisi gelir merak etme
başladıktan sonra insanın alısı gelio durmadan:21:

uzun zaman oldu bişey yazamadım farkındayım :)
kahvaltı takımımı aldımmmm!!!!

renkli makarna süzgeçlerindende aldım ama fotosunu ekleyemedim ..daha sonra eklicem kızlarr..:16:

Son düzenleme:
Back
X