Esmin bana karsı cok soguk

Cemrenaz3

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
604
99
323
Almanya
Selam arkadaslar ben 10 senelik evli ve 3 cocuk annesiyim ve 2 senedir esim bana karsı cok soguk,soguk az kalır yabancı gibi . 2 senedir sabrediyorum ama bi türlü düzelmiyo konusmakta istemiyo görmezden geliyo sorunumuzu. 1 bucuk senedir kendi isi var sabah cıkıp gece geliyo. Ben kocamı seviyorum ve bosanmak istemiyorım ama napacagımıda bilmiyorum . Bu kadar uzun süre sorun yasayıp düzelebilen var mı onuda merak ediyırum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Konuşmak istemiyor derken siz daha önce açtınız mı bu konuyu?

Böyle bir sorun varsa konuşmak istemiyor ne demek? Tabi ki de konuşacak ki bir orta yol varsa bulasınız...
Al karşına geniş bir vakitte daha fazla beklemeden konuş... Kapatmaya çalışırsa kapatma ısrar et.. Sorun neyse öğren...
Sorunu bilmeden sen ne yapabilirsin ki?
Kendi işine geçti geçeli değişmiş sanırım.. Ya da tesadüf..
Ama böyle yıpratmayın kendinizi.. Zor bir durum çünkü..
Muhakkak konuşun.. Sorunu bulun ki çözüm aşamasına geçesiniz..
Yoksa böyle uzar gider..

yıllar malesef çoğu evlilikleri yıpratıyor..oturun başbaşa konuşun..umarım yoluna girer herşey

Neden soğuk? Sevmiyormu acaba?
Sevmiyorsa niye boşanmıyor?
Sabah çikip gece geliyor derken isten eve evden ise mi?
Aldatma olabilir mi?

Gercekten dısardan herkes diyo konusun ama konusmuyor konussada tamam düzelecem diye gecistiriyo. Tabiki benimde hatalarım olmustur bu evlilikte ama bu kadar soguklık girecek noldu onu anlamıyorum sanki bana düsman gibi davranıyo

Esime karsımı diyorsunuz yoksa burda mı? Esimle defalarca konusmaya calıstım ama istemiyor sinirleniyo yada ben napıyırum diyo. Burda daha önce acmadım konuyu

yok eşinize karşı demek istedim ben.
ne yapıp edip konuşulup orta yolun bulunması lazım.
aldatma gibi bir şeyler farkettiniz mi peki? (umarım yoktur da)

Neden soğuk? Sevmiyormu acaba?
Sevmiyorsa niye boşanmıyor?
Sabah çikip gece geliyor derken isten eve evden ise mi?
Aldatma olabilir mi?
Seviyorum demiyo sevmiyorumda demiyı .aldatmaya gelince süphlerim var ama hicbisey yakalamadım.ayrılmak mı istiyorsun diyorum hayır diyo. Ben önceden güclü bi kadındım simdi cok gücsüz görüyo beni karsısında .

Ben kocamın beni aldatmadıgına emindim 8 sene önceye kadar o kadar sadıktı bana ama son 2 senedir güvenim yok ona simdi diyebilirsiniz neden ayrılmıyosunuz cünkü 8 sene iyiydi bu adam beni seviyordu bana cok baglıydı belki bunalım geciriyo belki bi sorunu var diye diye sabrettim ama zaman aramızdaki soguklugu daha da actı.

Telefonuna falan bakıyor musun? dikkatini çeken bir şey yok mu? iki senedir dikkatini çeken başka bir şey olmadı mı?

Valla gelde huylanma ozaman..iş yerinde bi haltlar dönüyor belkide..

Ansızın iş yerine gıttığın oluyor mu? Tepkisi ne olur buna?

Ben sorunlarımız yeni baslamısken hamile kaldım asıl soguklugun basladıgı nokta esimin 3 cü cocugu isteyip benim istemememle basladı cünkü cesaretim yoktu iki cocugumun aradında 15 ay var ve cok zorlandım büyütürken tek basıma bu yüzden istemedim esimde ben cocuk istemeyince aramıza sogukluk koydu 4 ay sonra ben hamile kaldım kazayla ama esim istemedi basta sonra dogurmaya karar verdik 3 ay sonrada kanamam oldu ve iliskiye girmemiz yasaktı tabi bu aramızı dahada actı.

Bir iş var bu adamda. Hiç masum gelmedi bana. Onunla güzelce konuş ve sana açık olmasını, hayatında biri var ise onu seninle paylaşmasını. gerekirse boşanacağınızı söyle.
Defalarca dedim bıktım artık brnimle ayrılmak mı istiyorsun demekten . Hangi erkek söyler hayatımda biri var diye sordum biri varsa söyle hayatında yada baskasına asıksan diye hayır diyo benim hayatımda sadece cocuklarım var diyo

Back
X