- Konu Sahibi kavaklar1982
-
evet aynı bahsettıgın gıbı esnekse beraberlıkte patlamıo cunku ortasındakı genıslık yan duvarlara neredeyse yapısıcak kadar genıs yanı su an beraber olsan sadece o hıssı tadmıs olursun kanama da olmaz, ılk beraberlıgın onemlı cunku ılk opusme gıbı bıseydır, o yuzden evlendıgınde ya da cok deger verdıgın bırıyle olabılır nasıl ıstıyorsan sonucta senın ılkin olucak, ama bakıre olmadıgında senı begenmıcek bı adamla da evlenme erkek arkadasım ınanmaz dıyorsun ya, bu senın kendı tercıhın kendı ıstegın o yuzden dusuncek bı seyın yok, ama o zar dedıgın öle cok esaslı bısey degıl yani dogururken zaten suyla cocuk gelıo cocukda elı yuzu kanlı ve yaglı olarak gelıo patlasa ne patlamasa ne olcak, o yuzden ozaman patlamasının da bı onemı yk zaten dedıgım gıbı gırısten 1-2 cm kadar ıcerıde ama esnek zarlar yan duvarlara bıtısık denılcek kadar yakın durumdadır...
beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim.çok açıklayıcı yazmışsın arkadaşım sağol.Fakat erkek arkadaşım inanmaz demedim bana söylemese de içinden geçirmesi bile üzer beni yoksa ben kendimi bildikten sonra gerisinin bir önemi yok.
Aslında benim için sorun değil fakat kafamdan o kadar şey geçiyor ki.Bu beklemediğim birşeydi.Ve benim saçma bi takıntım vardır.Hayatımda herşey net olmalı.Belkilerle yaşayamıyorum.Netleştirmek için de elimden geleni yaparım.Bunun için tekrar doktora gitsem mi acaba diye düşünüyorum.
İçim rahat Allah'ım biliyor ben biliyorum kendimi ama düşünüyorum da erkek arkadaşıma bakire olduğumu söylemiştim ya birlikte olsaydık o zaman düşünür müydü acaba yalan mı söyledi die?Kafam çok kötü karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?