günaydın merhaba öncelikle:)
bu ne ya sen resmen kendinden wazgeçmişssin önce kendine güweniceksin..
Şöyle anlatayım;
ben 77 kiloydum..1 yıl öncesine kadar ama kendimi hep zayıf görürdüm diyetede baslamazdım..bigün çook güzzel bi hırka gördüm ama m bedene kadar oldugu için olmadı haliyle xl giyiyodum..ama o m bedeni aldım we içine giricem dedim... etrafımda herkes zayıf ben şismandım..herkes bu ne yagların çıkmıs bu nasıl bi göbek falan derdi hep .. Belki dıştan belli etmezdim ama içten içe kendimi yerdim.. artık psikolojim bozulmuştu... Üniversirteyi kazandım gittim bu yıl..e haliyle ordada herkes zayıf.. o aldıgım m beden hırkayı astım we başladım diyete.. diyetisyene gitmedm kendim hazırladım diyetimi..
İlk günler yapmamıyodum çok acıkıyodum ama başarıcam dedim ekmeği tamamen kestim.. çok canım isterse yiyodum .. çikolata çitossuz yasayamazdım onları da bıraktım ama canım cektiğinde az yerdim tam 3 ay geçti o sırada okuldaydım we ewe gelmedim 3 ay.. Ewe geldiğimde kimse beni tanıyamadı...
Çünkü tam tamına 17 kilo wermiştim... azim we hırsla başladım..suan hala diyet yapıyorum az sık sık yiyorum yeri geliyo bişede yenmiyorum canım istemiyo... ama hala beyaz ekmek nedir bilmem... kilo almaya alışkın vucudum ..şuan 60 kiloyum yaklaşık 2_3 aydır koruyorum kilomu ama yaklaşık 2 hafta kadardır sıkı bi diyetteyim 55 e inmek için.. yarından ititbarenden de maydonoz suyu içicem :)):
seninde başaracagına inanıyorum kimseden bi farkın yok çünki yazdıklarımı iyi oku ben kilo werdiysem herkes werir annem hep böyle diyor :):) çünki günde en az 2 çikolata we 2 çitoz yerdim ama hayatımdan çıkardım artık haftada bi kere anca yyiyorum..hadi sana başarılarr we dewamlı yaz burdan takip et... :):)
Oncelikle merhaba..
Aylardır haftalardır beynimi kurcalayan kilolarım, yedikce kendimden nefret eden , dısarı cıkınca yakısıklı erkeklerin hakkımda ne dediklerini merak eden been ve artık buna dur demenin zamanı geldigini düsünen ben gelmis bulunmaktayım Ne yapcagmı bilmiyorum gercekten artık o kadaar cok ezberledim ki su yenmesi gereken , yenmememsi gereken seyleri artık insanlar bana ' acaaba sunu yesem ne kadar kalori alırım Begüüm?' diye soruyorlardı.Ailenin diyetisyeni olmustum.Herkese bi care bulan neyin ne oldugunu bilen bu mutsuz kendine bi caresi olmadıgını ve sadece motive eksikligi oldugunu bugün anladım Aynı yasta aynı boyda olan arkadasımın 59 kilo olup benim 72 kilo olmam biraz koyuyo tabi insana Her dısarı cıktıgımızda ' hadi yemek yiyelim , milkshake icelim hadi gel cips alalım, ya da ' off karnım acıktı benim' demem arkadasımın ' of sende ne doyumsuzsun azıcık az ye sonra kiloluyum diye üzülüyosun ' demesi veya 'aslında ben güzelim ' dedigimde her defasında 'kiloların?' sorusunu iletmesi biraz degil baya koyuyo diyebilirim Neyse simdiye kadar yaptıklarımı soyleyim ben ;
2 hafta boyunca her gün yürüyüş yaptım,,,,,,,, bıraktım...
sonra aradan baya süre gecti sürekli kilo cizelgeleri hazırlamalar, XX.X.XXXX tarihinde XX kilodayım sonra kendime bellli tarihler verip o tarihte -güya- tartıya cıkmalar,
sunlar yenmicek,sunlar yasak yazılan onlarca kagıtlar ama yazıldıktan sonra 'bugünde yiyimde yarın baslıcam demeler.. falan sıkıldım artıkSonra artık internete diyet koclugu arkadaslıgı seyler yaza yaza bu siteyi buldum.. Mutlu muyum ? Harika.İnanıyorum güvencim geldii zayıflamak icin iyi bir koc bu site dedim..Benmde tek eksikligim motiveydi zaten.Bu sefer basarırım dedim ve geldim .İşte boyle arkadaslar benim derdim bu .. 173 kilo 72 kiloya sahip bogaazıı hiiic durmayan, her tshirt giydiginde can simitleri fırtlayan pantolonu sürekli düsen gögüsleri dolgun bi insanım .Ne yapcagımı bilmiyorum zaten ramazanda yaklastı..Önerileriniz, düsünceleriniz tüm fikirlerinizi sunabilirsiniz.Motiveye ihhtiyacım var umarım yardımcı olursunuz. size güveniyorum KK ailesi ( 2. ailem )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?