espoir_ Burun Estetiği Ameliyatı

Selam Espoir,

Beni de eklersen sevinirim. Burnunun resmini merak ediyorum. Ben de Onur bey'le gorustum. Agustosta ameliyat olmayi dusunuyorum ama elleri titriyor. Acikcasi biraz kararsiz kaldim. :(

teşekkür ederim :)

sağol canım. evet istanbula gittim. ankarada doktor araştırmadım hiç
kuzenim de Onur beye ameliyat olmuştu, o yüzden onu tercih ettim

teşekkürler canım. inan bana o kadar da korkulacak bişey değil.
ameliyat sonrası güzel bi burnun olacağını hayal edersen cesaretini toplarsın belki :)

Çok teşekkür ederim canım. eski burnum büyük ve kemerliydi, ucu düşüktü.
bilgisayarda eski burnumun profilden çekilmiş bi halini bulabilirsem ekliycem zaten
yerimseniben

Ben de Onur Erol dusunuyorum. Resim gorebilir miyim?

Merhaba,

Evet bir sene oldu, ama hala cok hassas burun ucu. Kesinlikle 2 hafta kalmalisin ben galiba tam 11 gun kalmistim, 3 saatlik ucak yolculugu oldugu icin onur bey izin vermisti. Ben otelde kaldim Levent otel diye bir yer en uygun fiyatli otel orasi, hemde klinike cok yakin taksiyle 5 dak. Yaninda mutlaka birisi olmasi gerek ozellikle ilk haftasi.
Onepin Conrad oteli ile anlasmasi var hemsire servise felan var, ama tabi fiyati biraz daha yuksek.
Ben ilkbaharda kucuk bir rutus ameliyati olacagim burnumun sol tarafi biraz daha sis ve kemikli, doku hafizasindan kaynaklandigini soyledi onur bey. Sen hangi ulkede kaliyorsun yurtdisinda? Avrupa da super doktorlar var, unutma ki ameliyattan sonra kontrollere gitmen gerekecek, ben bir sene icin 4 kere gittim kontrollere.

Hatis, benide eklermisin lutfen ben de görmek istiyorum resimlerini...

Uzunca bir süredir bu bölümü sessiz sakin takip ediyodum arkadaşlar :)
ameliyat tecrübelerini paylaşan arkadaşlara burdan teşekkür ediyorum, çok yararlı oldu paylaşımları benim için a.s.
vee nihayet bende 4 hafta önce Onur Erol'a ameliyat oldum
100 mesajım olmadığı için fotoğrafları buraya koyamadım
herkese açık albümde topladım, merak edenler ordan bakabilir
ilerleyen zamanlarda burnum değiştikçe yeni fotolarla güncelliycem albümü

ya bende albumu goremedm resim yok :(

Back
X