Doğuma Hazırlık ESSELÂMüN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.. HamiLeyiM ve 26. Haftadayım.. bebeimizE isim düşünüyoRuz cinsiyeti KIZ bir önerisi oLan war Mi..?. 😍😍🤗

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

HaLimeduyar

Burada bari kadinLar hic bisi iciN yargiLanmasin😖
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
16
7
1
33
Hem isim hiç duyuLmamıŞ oLsun hem de anLamı güzeL oLsun istioRuz..🤗 öNerisi oLan bnm kızıM oLsa adıNı şöyLe koyarDım diyenLeri pist te aLaLım LütfeNn...😂ŞimdideN teŞekküRLerimi bir borç biLir hayirLı günLer diLerim...😅😍😍🤗

Hem isim hiç duyuLmamıŞ oLsun hem de anLamı güzeL oLsun istioRuz..🤗 öNerisi oLan bnm kızıM oLsa adıNı şöyLe koyarDım diyenLeri pist te aLaLım LütfeNn...😂ŞimdideN teŞekküRLerimi bir borç biLir hayirLı günLer diLerim...😅😍😍🤗
A.slm 🤗
Allh hayrli evlat eylesn bi avzda dogur insllh darisi bana 😊 bnm kziim olursa adini HANSA ya da HASNA koymayi cok isterim ama esim arapca diye istemio 😊
Hasna isminin anlamıİffetli, şerefli, namuslu
Hansa isminin anlamıArapların en büyük ünlü hanım şairi. Müslüman olmuştur

Ben de 31.haftamdayim.Kizim olacak Allah in izni ile.Biz de basta duyulmamis degisik olsun diye arastirmistik..Sonra vazgectik ve geleneksel bir isim olsun hem de şu an cok kullanilmayan bir isim olsun dedik.Kizimizin adini Ipek koyacagiz.Başta dusundugumuz isimler;
Melina
Arven
Alisa
Almina
Alina

Hiç duyulmamış istediğiniz için
Ruşendil: anlamı kalbi nurlanmış
Ama benim kızım olsaydı adını
Dîdenur koyacaktım anlamı:göznurum demek
Hayırlısı ile gelsin kızınız güle güle büyütün

Back
X