• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esse'nin Rezaleti!!!!!

HanimDudu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
67
18
3
Kızlar düğün arifesi yapan kardeşimin başına gelenlere pişmiş tavuğun başına gelmedi... Bir yandan düğün telaşıyla evini kuruyoruz, heyecanlıyız, bir yandan ESSE'nin iş bilmezliği ile uğraşıyoruz.

İndirime ürün koyup 1 ay geçmesine rağmen ürünü tedarik edemeyen, "özür dileriz stokta yokmuş gelip istediğiniz ürünü alın deyip tekrar şubelerine (* capitol) çağıran yerine verecekleri ürün için fiyat farkı isteyen, sonra bu ürün için de 1 ay bekletip tedarik edemeyen, bu arada "ilk talep ettiğiniz ürün geldi dilerseniz onu verelim" diyen, daha sonra eve teslimat yaptıklarında 2 ayrı ve eksik takımı bir arada getirme başarısı ile teslimat yapan mağazadan biri. Sonra eve gittiğimizde ilk istediğimiz takımı teslim etmiş ancak yanlış getirdiklerini almamışlardı. Kolilerin kokusunu duymanız lazım. Evi iğrenç kokuttu. Gelip almadılar da... Kaç konuşma geçti bilmiyorum ama aradan geçen süre 2,5 ay süre ve ESSE gibi bir firmanın bizi sinir haribine sokması elimizde kalan.

Bir de son olarak kardeşim, Facebookta 'bir daha kapınızdan geçmeyeceğim serzenişine ukalalık sınırlarının ötesinde terbiyesizlikle yazan elemanlarına sahip olduğunu söylesem bu 2 ayda nelerle muhatap olduğumuzu özetlemiş oluruz. Bu kadar terbiyesiz çalışanlarla muhattap oluyoruz bir de... Kimsenin ekmeği ile oynama gibi bir derdimiz yok ama bu hadsiz elemanın yazdığı son noktaydı yani...

allah kimseyi ESSE'ye düşürmesin!!! dayanamadım artık buraya yazdım kızlar... Tüketici mahkemesinde çözebilir miyiz bu durumu? O elemana bile dava açmak istiyorum o derece sinirliyim... bana bir yol gösterin nolurr...

Eklentiler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 1.098
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 1.149
esse merkez ile iletişime geçtiniz mi ?

özellikle şu facebook rezaletini bildiriniz. Benim şahit olduğum merkezleri ile iletişime geçildiğinde çok güzel ilgileniyorlar. ürünlerinden memnun kalmasamda ana merkezin ilgisinden çok memnun kalmıştım.

(şubelerinde çalışanların tavırlarından bende memnun değildim.)

Sanırım şanssızlık gelmiş başınıza bende tüm çeyiz ürünümü esseden aldım hiç bir konu da sıkıntı yaşamadım fakat adınıza üzüldüm gerçekten

esse merkez ile iletişime geçtiniz mi ?

özellikle şu facebook rezaletini bildiriniz. Benim şahit olduğum merkezleri ile iletişime geçildiğinde çok güzel ilgileniyorlar. ürünlerinden memnun kalmasamda ana merkezin ilgisinden çok memnun kalmıştım.

(şubelerinde çalışanların tavırlarından bende memnun değildim.)

Geçtim ama malesef hüsran... :(((( hala sorununuz nedir diyip duruyorlar. kaç kere aradık, söyledik. Bizimki resmen hüsran... hele son facebook yorumundan sona resmen şarterimiz attı. o son yorumu yapmayacaklardı... yine çözmeye çalışıyoruz. çok saolun yorumunuz için

Sanırım şanssızlık gelmiş başınıza bende tüm çeyiz ürünümü esseden aldım hiç bir konu da sıkıntı yaşamadım fakat adınıza üzüldüm gerçekten

Biz de çok üzgünüz.. düğün üstü olacak şeyler mi? nelerle uğraştırdılar hala da uğraşıyoruz :(( düğün üstü olmasa neyse belki de... yorumun için çok saol

Evet Esse mağazalarında hele kasada hep bir sorun ve ilgisiz satış temsilcileri bir şey sorduğumda hiç doğru dürüst bir cevap lamıyorsunuz.Kasa düzenleri bence çok bozuk .

Evet Esse mağazalarında hele kasada hep bir sorun ve ilgisiz satış temsilcileri bir şey sorduğumda hiç doğru dürüst bir cevap lamıyorsunuz.Kasa düzenleri bence çok bozuk .

Kesinlikle katılıyorum.... indirimli ürün alıp daha sonra kasadan fark çıkartabiliyorlar mesela...

Evet vakti zamanında biz de bir sey almıştık daha ıkı hafta gecti paslandı mı ne oldu geri goturduk iade yapacaklarmıs ne kadara aldık hatırlamıyorum ama o an ürün ındırımde dıye bıze ödediğimiz paranın yarısını iade etmıslerdı böyle saçmalık olur mu hem magduruz hem ürün bozuk hem de paramızın yarısı iade ediliyor komik yani

Direkt tüketici mahkemesine başvurun maddi manevi sizi yıpratan bir süreç yaşamışsınız hakkınızı alın.

ben de genelde esse den alırım mutfak malzemelerimi ama hiç böyle bir sorun yaşamadım
siz kötü bir şubesine denk gelmişsiniz sanırım
ama işte böyle olunca da markanın adı kirleniyor bence şubeyi şikayet edin en çok

Back
X