eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 4 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #1 arkadaşlar bu markanın parfümleri nasıl? kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı beklerim:)
Zuhalce Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2010 69 0 36 - Yurtdışı 5 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #2 Cicek kokularinda yogunlasmis bir marka, Annem cok sever, ... daha cok temiz, mis gibi kokular üretirler. "Pleasures" - cicek buketi kokusu "Pleasures Delight"- ayni kokunun sekerli hali, biraz lokum kokusuna da benzetiyorum aralarinda en begendigim, "Sensuos Noir", cekici bir kis parfümü. Ama bana sorarsan Estee Lauder 30 üstü bayanlar icin. Yinede kendin denemelisin tabi, Keyifli parfüm sIkmalar
Cicek kokularinda yogunlasmis bir marka, Annem cok sever, ... daha cok temiz, mis gibi kokular üretirler. "Pleasures" - cicek buketi kokusu "Pleasures Delight"- ayni kokunun sekerli hali, biraz lokum kokusuna da benzetiyorum aralarinda en begendigim, "Sensuos Noir", cekici bir kis parfümü. Ama bana sorarsan Estee Lauder 30 üstü bayanlar icin. Yinede kendin denemelisin tabi, Keyifli parfüm sIkmalar
dersimm ne mutlu İNSANIM diyene tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2010 1.070 3 158 Ankara 5 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #3 este nin intuition parfumunu teyzem hedıye etmıstı gecen sene.oldukca kalıcı ve degısık bır yasemın kokusunu andırıyordu.cok sevmıstım sısesı kokusu cok özgündü ve kıslık bır kokuydu.
este nin intuition parfumunu teyzem hedıye etmıstı gecen sene.oldukca kalıcı ve degısık bır yasemın kokusunu andırıyordu.cok sevmıstım sısesı kokusu cok özgündü ve kıslık bır kokuydu.