EŞTEN HABERSİZ SPİRAL ÇIKARTİLMASİ

Yasmin2709

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2017
10
-1
86
Merhaba Hanımlar İki kızım var İkisinede arka arkaya hamile kalınca kinci gebeligimden sonra spiral taktırdım .
esimde bende çocuk istiyoruz ama yaş 34 eşim kucuk kizimizda okula başlasin iki seneye sonra birtane daha.olsun diyor.Bende yaş ilerledikce sabır biteceğine inananlardanim.bu yüzden olacaksa şimdi olsun istiyorum .Gonlu var ama kararsız yipranirsin diyor.Ona.soylemeden spiral cikarttirsam günah olur mu ? Bu arada bu ay spiralden dolayı sanırım reglim çok gecikti hamileyim heralde dedim çok sevindi inşallah dedi gönlü var ama hakkına girmek istemiyorum

Madem istiyor,haber verin de öyle çıkarttırın.
Asker eşiyim tek yıpraniyorsun bu yüzden küçük olanda okula gitsin öyle 3.olsun diyor.Ama yaşim kucuk degil ki 34 yaşindayim iki sene sonra istediğinde 36 doğum yapana kdr 37 sabır bitecek o zamanda ben istemicem bu yüzden sordum

Asker eşiyim tek yıpraniyorsun bu yüzden küçük olanda okula gitsin öyle 3.olsun diyor.Ama yaşim kucuk degil ki 34 yaşindayim iki sene sonra istediğinde 36 doğum yapana kdr 37 sabır bitecek o zamanda ben istemicem bu yüzden sordum
Ay bana sorarsanız yapmayın hiç derim ama madem ikiniz de istiyorsunuz en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah

Yani yerinizde olsam yapmazdım aslında ama madem istiyorsunuz o zaman bencede şimdi olması mantıklı. Yaş ilerledikce hamilelikte çeşitli riskler olabiliyor madem çok istiyorsunuz ikna olur bence eşin. Ama 34 yaşında olsam iki çocuğum olsa 3. Yapar mıydım hayır.

Erkek çocuk istediğiniz için mi? Gerçi aman. Eşten gizli yapmayın ama.

Son düzenleme:
34 le 37 arasında cok fark olmaz bence ve eşiniz haklı 3 cocukla nasıl başa cıkacaksınız madem eşinizde destek değil. Artık keyfime bakmayı tercih ederdim bende
Eşimden razıyım destek oluyor ama mesleğinden ötürü nöbet vs oluyor evde olduğu günler yardımcı hakkını inkar edemem .Hayırlısı tes ederim cvbiniz için

Yani yerinizde olsam yapmazdım aslında ama madem istiyorsunuz o zaman bencede şimdi olması mantıklı. Yaş ilerledikce hamilelikte çeşitli riskler olabiliyor madem çok istiyorsunuz ikna olur bence eşin. Ama 34 yaşında olsam iki çocuğum olsa 3. Yapar mıydım hayır.
Çok Saolun yorumunuz için 🙏

E tamam istiyormuş kendisi zaten ben kendime güveniyorum bakarım diyorsanız söyleyin çıkarın spirali gizli saklı olmasına gerek yokmuş adamın da gönlü varmış zaten 3. Çocukta

E tamam istiyormuş kendisi zaten ben kendime güveniyorum bakarım diyorsanız söyleyin çıkarın spirali gizli saklı olmasına gerek yokmuş adamın da gönlü varmış zaten 3. Çocukta
Gönlüm istiyor ama sabrım konusunda kararsızım sanırım yorumlara cvp verenleri okudukça gözümde daha da büyütmeye başladım .O asker ben öğretmenim sorumluluk büyük .ALLAH YİNEDE EN HAYIRLISİNİ VERSİN TES EDERİM

Gönlüm istiyor ama sabrım konusunda kararsızım sanırım yorumlara cvp verenleri okudukça gözümde daha da büyütmeye başladım .O asker ben öğretmenim sorumluluk büyük .ALLAH YİNEDE EN HAYIRLISİNİ VERSİN TES EDERİM
Herkesin sabrı başka ama siz bizden etkilenmeyen derim. Eğer sevgisi isteği içinizde varsa ki var eminim üstesinden gelirsiniz 🙏 Ben çalışmıyorum çocuklarımızı büyütüyorum iki tane çocuğumuz var bizimde ama benimde esiminde sabrımız iki cocuklukmuş mesela. Bunu görüp ikimizin ortak kararı bu oldu. Sizin ortak kararda inşallah hayirlisi olsun hakkınızda. 4,5 çocuk yapan insanlarda var gayet güzel bakıyorlar.

Herkesin sabrı başka ama siz bizden etkilenmeyen derim. Eğer sevgisi isteği içinizde varsa ki var eminim üstesinden gelirsiniz 🙏 Ben çalışmıyorum çocuklarımızı büyütüyorum iki tane çocuğumuz var bizimde ama benimde esiminde sabrımız iki cocuklukmuş mesela. Bunu görüp ikimizin ortak kararı bu oldu. Sizin ortak kararda inşallah hayirlisi olsun hakkınızda. 4,5 çocuk yapan insanlarda var gayet güzel bakıyorlar.
ALLAH RAZİ OLSUN COK SAOLUN 🙏

Back
X