- 17 Eylül 2017
- 10
- -1
- 86
- Konu Sahibi Yasmin2709
-
Asker eşiyim tek yıpraniyorsun bu yüzden küçük olanda okula gitsin öyle 3.olsun diyor.Ama yaşim kucuk degil ki 34 yaşindayim iki sene sonra istediğinde 36 doğum yapana kdr 37 sabır bitecek o zamanda ben istemicem bu yüzden sordumMadem istiyor,haber verin de öyle çıkarttırın.
Ay bana sorarsanız yapmayın hiç derim ama madem ikiniz de istiyorsunuz en hayırlı zamanda nasip olsun inşallahAsker eşiyim tek yıpraniyorsun bu yüzden küçük olanda okula gitsin öyle 3.olsun diyor.Ama yaşim kucuk degil ki 34 yaşindayim iki sene sonra istediğinde 36 doğum yapana kdr 37 sabır bitecek o zamanda ben istemicem bu yüzden sordum
Çok teşekkür ederimAy bana sorarsanız yapmayın hiç derim ama madem ikiniz de istiyorsunuz en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
Eşimden razıyım destek oluyor ama mesleğinden ötürü nöbet vs oluyor evde olduğu günler yardımcı hakkını inkar edemem .Hayırlısı tes ederim cvbiniz için34 le 37 arasında cok fark olmaz bence ve eşiniz haklı 3 cocukla nasıl başa cıkacaksınız madem eşinizde destek değil. Artık keyfime bakmayı tercih ederdim bende
Gönül olmayani ister ama nasipte hangisi hayırlı ise o olsun tabiki .Erkek ya da Kız Hiç FarketmezErkek çocuk istediğiniz için mi? Gerçi aman. Eşten gizli yapmayın ama.
Çok Saolun yorumunuz içinYani yerinizde olsam yapmazdım aslında ama madem istiyorsunuz o zaman bencede şimdi olması mantıklı. Yaş ilerledikce hamilelikte çeşitli riskler olabiliyor madem çok istiyorsunuz ikna olur bence eşin. Ama 34 yaşında olsam iki çocuğum olsa 3. Yapar mıydım hayır.
Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Eşinizle fikir birliğine varıp da ona göre karar verin. Bir iki yaşın ne önemi var?Gönül olmayani ister ama nasipte hangisi hayırlı ise o olsun tabiki .Erkek ya da Kız Hiç Farketmez
Haklisiniz çok Saolun içim razı değil bu şekilde çok kararsızdim sayenizde netleşti düşüncelerimAllah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Eşinizle fikir birliğine varıp da ona göre karar verin. Bir iki yaşın ne önemi var?
E tamam istiyormuş kendisi zaten ben kendime güveniyorum bakarım diyorsanız söyleyin çıkarın spirali gizli saklı olmasına gerek yokmuş adamın da gönlü varmış zaten 3. ÇocuktaAsker eşiyim tek yıpraniyorsun bu yüzden küçük olanda okula gitsin öyle 3.olsun diyor.Ama yaşim kucuk degil ki 34 yaşindayim iki sene sonra istediğinde 36 doğum yapana kdr 37 sabır bitecek o zamanda ben istemicem bu yüzden sordum
Gönlüm istiyor ama sabrım konusunda kararsızım sanırım yorumlara cvp verenleri okudukça gözümde daha da büyütmeye başladım .O asker ben öğretmenim sorumluluk büyük .ALLAH YİNEDE EN HAYIRLISİNİ VERSİN TES EDERİME tamam istiyormuş kendisi zaten ben kendime güveniyorum bakarım diyorsanız söyleyin çıkarın spirali gizli saklı olmasına gerek yokmuş adamın da gönlü varmış zaten 3. Çocukta
Herkesin sabrı başka ama siz bizden etkilenmeyen derim. Eğer sevgisi isteği içinizde varsa ki var eminim üstesinden gelirsinizGönlüm istiyor ama sabrım konusunda kararsızım sanırım yorumlara cvp verenleri okudukça gözümde daha da büyütmeye başladım .O asker ben öğretmenim sorumluluk büyük .ALLAH YİNEDE EN HAYIRLISİNİ VERSİN TES EDERİM
ALLAH RAZİ OLSUN COK SAOLUNHerkesin sabrı başka ama siz bizden etkilenmeyen derim. Eğer sevgisi isteği içinizde varsa ki var eminim üstesinden gelirsinizBen çalışmıyorum çocuklarımızı büyütüyorum iki tane çocuğumuz var bizimde ama benimde esiminde sabrımız iki cocuklukmuş mesela. Bunu görüp ikimizin ortak kararı bu oldu. Sizin ortak kararda inşallah hayirlisi olsun hakkınızda. 4,5 çocuk yapan insanlarda var gayet güzel bakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?