Estetik ameliyat pişmanlıktir

Ben de çok fazla sorun yoksa olunmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Çünkü sonraki süreç çok sıkıntı. Ben rahatına düşkün birisi olarakdan burnumu istediğim gibi kullanamamaktan yani aman biri çarpmasın aman burnumu koriyim, küçük çocuk kucağıma almiyim, acaba birgün yamulur mu çöker mi korkusu beni yıpratıyor.

Ben de çok fazla sorun yoksa olunmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Çünkü sonraki süreç çok sıkıntı. Ben rahatına düşkün birisi olarakdan burnumu istediğim gibi kullanamamaktan yani aman biri çarpmasın aman burnumu koriyim, küçük çocuk kucağıma almiyim, acaba birgün yamulur mu çöker mi korkusu beni yıpratıyor.
Hem sürekli dikkat etmek zorunluluğu hem de sonucun iyi olmamasi bu süreci zorlaştırıyor.bugün dikkatimi cektim de sonuctan memnun olanlarin çoğunda bile onceki burunlari daha iyiymiş

Allah pisman ettirmesin inanin cok saglikli ve estetik bi burnum oldu oylesi zor bi burundan bu burna ulasmam beni de sasirtti.Dilerim olmak isteyenler de korkmaz herkes bir degil ,herkese sifa diliyorum ve emin eller

Allah pisman ettirmesin inanin cok saglikli ve estetik bi burnum oldu oylesi zor bi burundan bu burna ulasmam beni de sasirtti.Dilerim olmak isteyenler de korkmaz herkes bir degil ,herkese sifa diliyorum ve emin eller
Tabiki herkes de sonuç farklı oluyor çok başarılı sonuçlarda var. Ameliyattan korkacak birşey yok sayısız ameliyat olanlar var.

Fotoğraf paylaşmıyorum.2,5 yil once oldum ben çok uzun zaman geçti ama pişmanlığı kaldı
Hımm üzüldüm, bende hep bi gel git yaşıyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı diye, bazen barışıyorum burnumla bazen yine takıyorum, şuan saldım başka şeylerle uğraşmaktan, inş düzelttirip mıtlu olursunuz siz de

estetik ameliyat pişmanlık değildir, yanlış doktor seçimi pişmanlıktır.
bin tane doktor varken sanki ülkede estetik ameliyat yapan bir doktor varmış gibi instagram fotoğraflarından bulduğun doktor hakkında iyi araştırma yapmamak pişmanlıktır.
sosyal medyada, forumlarda doktor hakkında birkaç şikayet görüp bu benim başıma gelmez demek pişmanlıktır.
kısaca doktorun yaptığı ameliyatları iyi araştırın. kendi paylaştığı fotoğraflara bakmayın sadece. burada, youtube, instagram vs. gibi sosyal medya sitelerinde hakkında ne yazılmış, söylenmiş bakmak lazım. benim başıma gelmez, bana güzel burun yapar demek çok saçma. ben araştırmadım. bir iki şey duydum ama üzerinde durmadım. benim de başıma geldi. şimdi 2. ameliyat için doktor araştırmaya başladım bile. maddi ve manevi olarak zarardayım. her ücreti yüksek olan, euro isteyen doktor iyi doktor demek değil. şimdi hayret ediyorum. ne başarılı ama uygun ücrete ameliyat eden doktorlar varmış. körmüşüm galiba. işin sırrı iyi araştırma yapmanızda saklı.
bol şanslar...

estetik ameliyat pişmanlık değildir, yanlış doktor seçimi pişmanlıktır.
bin tane doktor varken sanki ülkede estetik ameliyat yapan bir doktor varmış gibi instagram fotoğraflarından bulduğun doktor hakkında iyi araştırma yapmamak pişmanlıktır.
sosyal medyada, forumlarda doktor hakkında birkaç şikayet görüp bu benim başıma gelmez demek pişmanlıktır.
kısaca doktorun yaptığı ameliyatları iyi araştırın. kendi paylaştığı fotoğraflara bakmayın sadece. burada, youtube, instagram vs. gibi sosyal medya sitelerinde hakkında ne yazılmış, söylenmiş bakmak lazım. benim başıma gelmez, bana güzel burun yapar demek çok saçma. ben araştırmadım. bir iki şey duydum ama üzerinde durmadım. benim de başıma geldi. şimdi 2. ameliyat için doktor araştırmaya başladım bile. maddi ve manevi olarak zarardayım. her ücreti yüksek olan, euro isteyen doktor iyi doktor demek değil. şimdi hayret ediyorum. ne başarılı ama uygun ücrete ameliyat eden doktorlar varmış. körmüşüm galiba. işin sırrı iyi araştırma yapmanızda saklı.
bol şanslar...

Ne kadar güzel yazmışsınız çok doğru.
Bende (diğer drların aksine kapalı teknik ve törpüleme yapacağını, basit bir operasyon olacağını söyleyen dr.a): "beni anladı nasılsa deyip" paldır küldür ameliyat oldum. Cilde göre yanlış teknik, iyi planlamaması sonucu revizyon oldum. Onda da problemler çıktı. Şimdi 3. ve son olmasını umut ettiğim ameliyatın doktorunu ağır ağır adımlarla bulmaya çalışıyorum. Maddi olarak hazır değilm ama en azından dr bulayım da bir gün gider yaptırırım diyorum.

Genelleme yapmak istemiyorum ama ben çok pişmanım keşke hiç ameliyat olmasaydım: (

Bende bazen öyle düşünüyorum. Bazen kabul ediyorum. Dün mesela yine "keşke yaptırmasaydım" dedim. Aylardır niye vazgeçmedim düşünceleri gelip gidiyor. Ama bir gün revizyon olacak olmak düşüncesi rahatlatıyor. O da eski burun ucuma yakın şekle ve seviyeye inme ihtimali olur diye.

Oynamayın Allah’ın verdiğiyle çok şekli bozuktur hastalık vardır olursun da keyf içinde olmayın eli marifetlimi güvenilir mi nerden bileceksin ben bir yara izi gitmiştim o zaman çok takardım nedense Nişantaşı bir kliniğe neyse yaparız ederiz ayakları sonra ferikoyde özel bir hastanede dr yine bize sürekli böyle hastalar geliyor yaparız dedi neyse bizim muhitte yine Allah korkusu olan bir doktor buldum özel hastanede bana gerçeği bir tek o söyledi uyardı o zaman ergendim ben 30 senedir bu mesleği yapıyorum düzelmez dedi yaparız ederiz diyenlere inanma dedi daha beter yaparlar dedi boşuna muayene ücreti verme dedi Allah razı olsun o doktordan bu iş artık tamamen ticarete döndü hastayı düşünen çok az kaldı

Back
X