Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem sürekli dikkat etmek zorunluluğu hem de sonucun iyi olmamasi bu süreci zorlaştırıyor.bugün dikkatimi cektim de sonuctan memnun olanlarin çoğunda bile onceki burunlari daha iyiymişBen de çok fazla sorun yoksa olunmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Çünkü sonraki süreç çok sıkıntı. Ben rahatına düşkün birisi olarakdan burnumu istediğim gibi kullanamamaktan yani aman biri çarpmasın aman burnumu koriyim, küçük çocuk kucağıma almiyim, acaba birgün yamulur mu çöker mi korkusu beni yıpratıyor.
Tabiki herkes de sonuç farklı oluyor çok başarılı sonuçlarda var. Ameliyattan korkacak birşey yok sayısız ameliyat olanlar var.Allah pisman ettirmesin inanin cok saglikli ve estetik bi burnum oldu oylesi zor bi burundan bu burna ulasmam beni de sasirtti.Dilerim olmak isteyenler de korkmaz herkes bir degil ,herkese sifa diliyorum ve emin eller
Fotoğraf paylaşmıyorum.2,5 yil once oldum ben çok uzun zaman geçti ama pişmanlığı kaldıGörebilir miyiz
Hımm üzüldüm, bende hep bi gel git yaşıyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı diye, bazen barışıyorum burnumla bazen yine takıyorum, şuan saldım başka şeylerle uğraşmaktan, inş düzelttirip mıtlu olursunuz siz deFotoğraf paylaşmıyorum.2,5 yil once oldum ben çok uzun zaman geçti ama pişmanlığı kaldı
TeşekkürlerHımm üzüldüm, bende hep bi gel git yaşıyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı diye, bazen barışıyorum burnumla bazen yine takıyorum, şuan saldım başka şeylerle uğraşmaktan, inş düzelttirip mıtlu olursunuz siz de
nasip kismet biraz kendimizi avutma yolu ben öyle düşünüyorum en azindan.Eş seçimi gibi bence, nasip kısmet. Yaptırıp mutlu olan da var, mutsuz olan da.
estetik ameliyat pişmanlık değildir, yanlış doktor seçimi pişmanlıktır.
bin tane doktor varken sanki ülkede estetik ameliyat yapan bir doktor varmış gibi instagram fotoğraflarından bulduğun doktor hakkında iyi araştırma yapmamak pişmanlıktır.
sosyal medyada, forumlarda doktor hakkında birkaç şikayet görüp bu benim başıma gelmez demek pişmanlıktır.
kısaca doktorun yaptığı ameliyatları iyi araştırın. kendi paylaştığı fotoğraflara bakmayın sadece. burada, youtube, instagram vs. gibi sosyal medya sitelerinde hakkında ne yazılmış, söylenmiş bakmak lazım. benim başıma gelmez, bana güzel burun yapar demek çok saçma. ben araştırmadım. bir iki şey duydum ama üzerinde durmadım. benim de başıma geldi. şimdi 2. ameliyat için doktor araştırmaya başladım bile. maddi ve manevi olarak zarardayım. her ücreti yüksek olan, euro isteyen doktor iyi doktor demek değil. şimdi hayret ediyorum. ne başarılı ama uygun ücrete ameliyat eden doktorlar varmış. körmüşüm galiba. işin sırrı iyi araştırma yapmanızda saklı.
bol şanslar...
Genelleme yapmak istemiyorum ama ben çok pişmanım keşke hiç ameliyat olmasaydım: (