Estetik ameliyat sonrası ne zaman duş aldınız?

umutluev

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
2.321
6.793
683
Sivas
15 gün önce kol germek ameliyatı oldum. Dikişlerim kapalı dikiş. Ne zaman duş almam lazım doktora sordum cevap vermedi. Doktordan epeyce uzaktayım. İnstagram'dan sordum cevap yazmadı. Sizler ne zaman ve nasıl duş aldınız bana yardımcı olur musunuz? Kol germe ameliyatı olup da saçını kolayca yıkayabilen var mı 15. günde?

Ameliyatdan memnunmusunuz. Bende düşünüyorum. Dışarıdan ameliyat olduğunuz belli oluyor mu?

belli oluyor tabii. zor bence. iyi düşünün.
Size yardım edebilecek kimse yok mu? Geçmiş olsun ben 360 oldum ilk direnimi çekmeden önce ki gün yıkanmıştım bantlar vardı zaten 7.gündü ama kol başka çok aktif kullanıyoruz malum kendinizi hala güçsüz hissediyorsanız en azından saçınızı yıkamanız için biri yardımcı olamaz mı? Ben banyo yapana kadar 2 kez kuzenim saçımı yıkamıştı

kuaföre saçımı yıkattım. koltuk altımda açılma ve açık yara var. su değmemesi için ekstra çaba sarfediyorum. bölgesel duş alıyorum. kollarımı ıslatmamaya çalışıyorum. artık saçlarımı eğilerek kendim yıkayabiliyorum çok şükür. buraya kadar geldim. tam 1 ay oldu ama iyileşmiş değilim.

Geçmiş olsun. Açılma için hekiminiz bir şey demedi mi?
Bir de kantoron yağı kullandınız mı? Onun müthiş etkisi oldu bana dikişlerde bende de popo üstünde böyle his vardı açılmadı ama genişleyebilir demişlerdi bolca kantoron kullandım kremler harici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…