Estetik ameliyat

ilk gün kafanın üstünden geçicek şekilde, bundan 2 gün sonra kulaklara pansuman yapılıyor kulağın üzerine pamuk konup onun üzerine ameliyat bandı takılıyor(eczaneye gittiğin zaman veriyorlar 10 tl), ameliyattan 1 hafta geçtikten sonra pamuklar çıkıyor sadece saç bandı takıyorsun 1 ay gece gündz 1 ay gece,üstümü çıkarmadım galoş taktım ayağıma sadece,izmir de devlet hastanesinde oldum ameliyatımı ücret ödemedim ama sanırım şu an ücret alıyorlar bir miktar.İlk 1 ay kulağımın arkasına dokunmadım ve bakmadım korkarım diye sonra baktığımda sol kulağımınki hiç belli değildi sağ kulağımda iz var biraz, ama bi miktar saçı kulağının arkasına alırsan sorun kalmıyor benimkini 1 kişi farketti şimdiye kadar ona da bi bahane uydurdum.

Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için.İnşallah o izler de geçer.Bende sorduğmda 3 ila 5 tl arası tutuyo dedi sanırım saç bandının maliyetiydi o :) sonra bazı zamanlar değişiyo ücretlendiriyo ama şu sıra yaparsak sorun olmaz ücret ödemezsin dedi.Bi de kulak için tasarımı yaptıktan kaç gün sonra ameliyat için gün verdi?

Topuz yaparsin sacini bol ol

Bosver sen ol alisirlar mecbur

Kuzenimede izin vermedi ailesi yillarca

Buyil kuculttu kulaklarini

Encok ailesi begendi.

Cevreside anlamadi zayifladi zannetti herkes

Ya benmkilerin anlayış göstermeyeceğine adım gibi eminim . Şu operasyonu atlataym sargıyı göstermeden sonrası kolay bnim için..Ayrıca yorum için tşekkürler

ameliyat oluyosunuz bence her ihtimale karşı ailenize durumu anlatmalısınız.hatta aileden biride ameliyat günü size eşlik etmeli,destek olmalı.

bir kaç gün annenize yada aranızın iii olduğu birine duygu sömürüsü yapın bu ameliyatı olmak istediğinizi anlatın karalı olun.size hak vereceklerdir.daha sonra dalga geçerlersede geçsinler nasıl olsa o zaman kepçeliğinizden eser kalmıcak:)

Dimi insan ister yanında biri olsun :( ama nerde..Sevgilim biliyo ameliyat olcağımı kulağımın görüntüsünü de o da bence sorun yok boşa kuruntu yapıyosun diyo ama karşı da çıkmadı.Sonuçta
düşününce insna yapay bi görüntü gibi geliyo itici geliyo yani.Ama bu burun gibi çok göz önünde olmayan bişey olduğu içn o kadr da yapay bi görntü olşturcağını düşnmüyorm.

güzelim sen ol ameliyatını.. olduktan sonra görseler ne olacak ki :9: geri dönüşü yok sonuçta..

güzelim sen ol ameliyatını.. olduktan sonra görseler ne olacak ki :9: geri dönüşü yok sonuçta..

Orası öyle ama babamn deli damarı tutarsa ameliyatlı mameliyatlı dinlemez çekiverir kulaklarımı :D o zaman dönülmez akşamın ufkunda olurum işte :D

Son düzenleme:
Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için.İnşallah o izler de geçer.Bende sorduğmda 3 ila 5 tl arası tutuyo dedi sanırım saç bandının maliyetiydi o :) sonra bazı zamanlar değişiyo ücretlendiriyo ama şu sıra yaparsak sorun olmaz ücret ödemezsin dedi.Bi de kulak için tasarımı yaptıktan kaç gün sonra ameliyat için gün verdi?

Bana tasarım yapılmadı hatta doktor beni ameliyatımın olucağı gün gördü ilk başka bi doktora gitmiştim ben çünkü.Ben bayram öncesi gittiğim için ilk randevumdan 1,5 ay sonrasına gün verdiler.

Bana tasarım yapılmadı hatta doktor beni ameliyatımın olucağı gün gördü ilk başka bi doktora gitmiştim ben çünkü.Ben bayram öncesi gittiğim için ilk randevumdan 1,5 ay sonrasına gün verdiler.

Ben dün sonuçları göstermeye gittm pazartesiye randevu verdi aama saatini söylemedi :) bende sormayı unuttm nolck şmdi :S :D

Evet canm.Daha kulaklarıma doğru düzgn bakmadı bile.Valla benm dalgınlığıma geldi sormayı unuttm çok sonra aklıma geldi (psikolojm bozk olduğndan şu sıra çok dalgınım)o da şu saatte olcak demedi. Nasıl olcak bilmiyorum p.tesi gününe ayarlandı ameliyat.

Benim arkadaşımın durumundasın ama o zaman yaydı bunu kulağım ağrıyor yok kulağımda ses var falan dedi dr gidicem falan dedi ameliyat olmam lazımmış dedi ve oldu estetik olduklarını sonradan anladılar mı bilmem hiç sormadım oda söylemedi :)

Zekice..bnde bugün oldum çok fenayım :(

Canım yarın ameliyata giriyorum bende :( Pazartesi ise başlamam gerekicek 2 gun dinlenme yeter mı ayağa kalkabilirmiyim :(

Back
X