ilk gün kafanın üstünden geçicek şekilde, bundan 2 gün sonra kulaklara pansuman yapılıyor kulağın üzerine pamuk konup onun üzerine ameliyat bandı takılıyor(eczaneye gittiğin zaman veriyorlar 10 tl), ameliyattan 1 hafta geçtikten sonra pamuklar çıkıyor sadece saç bandı takıyorsun 1 ay gece gündz 1 ay gece,üstümü çıkarmadım galoş taktım ayağıma sadece,izmir de devlet hastanesinde oldum ameliyatımı ücret ödemedim ama sanırım şu an ücret alıyorlar bir miktar.İlk 1 ay kulağımın arkasına dokunmadım ve bakmadım korkarım diye sonra baktığımda sol kulağımınki hiç belli değildi sağ kulağımda iz var biraz, ama bi miktar saçı kulağının arkasına alırsan sorun kalmıyor benimkini 1 kişi farketti şimdiye kadar ona da bi bahane uydurdum.
Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için.İnşallah o izler de geçer.Bende sorduğmda 3 ila 5 tl arası tutuyo dedi sanırım saç bandının maliyetiydi o :) sonra bazı zamanlar değişiyo ücretlendiriyo ama şu sıra yaparsak sorun olmaz ücret ödemezsin dedi.Bi de kulak için tasarımı yaptıktan kaç gün sonra ameliyat için gün verdi?