Estetik davası

Bende de benzer bir durum var. İlk ameliyatımı oldum, üçüncü aydayım. Aynı şekilde burun sırtında bir çok çukur var ama görünüş normal görünüyor. Ancak benim şu anlık asıl sıkıntım nefes alamamam.... ☹️

Davanızda iyi şanslar dilerim. Burada bilgilendirme yapmayı unutmayın lütfen
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. 3. aydaymışsınız daha, durumunuz iyiye gelişme gösterir umarım. Nihai sonucunuz değildir henüz, inş sıkıntılarınız geçer

Güncelleme : konu davaya gitmedi, benimle anlaşmak istediler ve anlaştım.
Merhaba, benimde bu tarz bir sorunum var.Anlasmak istediler anlastim derken ameliyatmi ettiler tekrar yoksa maddi olarak kaybinizimi karsiladilar?

Merhaba, öncelikle cesaretin ve burdaki birçok mağdur için yardımcı olmaya çalışman takdire şayan. Çünkü artık bu öyle bir piyasa oldu ki fiyatlardaki artışı takip edemiyoruz. Biz revizyon parası biriktirmeye çalışırken 6 ayda bir fahiş zamlar geliyor. Bu bizim problemimiz değil aslında .işlerine güvendiğim bir doktora benim burnumu mahveden doktor için aslında hepimiz aynı eğitimi alıyoruz. Ama sonuç ne kadar özen gösterildiği demişti. Yani burnumdaki hatalar o kadar abuk hatalar ki ancak intikam almak isteyen bir insan bu hale getirir. Velhasıl kelam bende birçok arkadaş gibi peşine düşmek istedim, bıraktim. Çünkü sürecin uzunluğu ,yıpratıcılıği ve süreç içinde ameliyat olamama durumu vazgeçirdi. Onlar da zaten bu hasta psikolojisini çok iyi bildiklerinden sallamiyorlar. Birde o kadar bekleyişten sonra eli boş dönme ihtimalini göze alamadım . Neticede hala 2.anmeliyatimi olamadım. Birşey değişmedi hayatımda. İnsan hayatıyla uğraşmanın bedeli bu olmamalı. Bu yüzden hakkınin peşinden gidenlere her zaman gıpta etmisligim var.
Tam aradığım yorum , insan ancak intikam almak için bir burnu bu hale getirebilir. İnsan içine çıkmaya utanıyorum ya utanıyorum

Back
X