Estetik ,dolgu ,işlem konularında öneriye ihtiyacım var

Musmutlubiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
1.316
2.166
133
Merhabalar herkese,

44 Yaşındayım minyon,hareketli ve rahatına konforuna aşırı düşkün bir insanım.Öyle kusursuz robotumsu görüntülerden hiç hoşlanmıyorum, hatta estetik anlayışım bütünün aksi yönünde kimi kusurları seviyoum ,öylesi karakterize bir görüntü geliyor bana daha özgün ve doğal.
Bu yıl cildim çok bozuldu güneş lekeleri var yer yer göz etrafı kırışıklıklarım hoşuma gitmiyor dahası hiç sağlıklı değil mat cansız bir görüntü oluştu cildimde. Botoks hoşuma giden bir şey değil bana birbirinin aynısı suratlar gibi geliyor.(Lütfen yaptıranlar savunmaya geçmesin,siz beğeniyorsunuzdur sorun yok güle güle kullanın.Dediğim gibi estetik anlayışımın çoğunluktan farklı olduğunun farkındayım)
Açıkçası bu konuların bayaca cahiliyim.Geçen "hifi" diye birşeyin varlığını duydum araştırdım ve kimse memnun değil.Sonra dedim ki bunun gibi bilmediğim ne yöntemler vardır.Forumun süslü kadınlarına danışayım ben en iyisi:) Her türlü önerinize açığım.

44 yaşindayım botoks dolgu yaptırıyorum başkasına benzediğimi düşunmüyorum ayrıca donuk sabit bir ifade mimiksizlik asla yok onlar çok eskide kaldı

Back