• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik olmaya gitti, canından oldu...

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
24 yaşındaki bir İngiliz kadın, Tayland’ın başkenti Bangkok’ta estetik ameliyatı olmak için gittiği güzellik merkezinde anestezi sonucu hayatını kaybetti.

Kadının öldüğü bilgisi polise verilir verilmez olay yeri inceleme ekipleri SP Clinic adlı güzellik merkezine gitti ve 4 katlı merkezin birinci katında kadının cansız bedeniyle karşılaştı.

Otopsi için Police General Hastanesine gönderilen genç kadının ölümü hakkında doktor Sompob Saensiri (51) göz altına alındı. Alınan bilgilere göre genç kadının aynı klinikte ikinci ameliyatıydı. Daha önce vücudundaki yağları aldıran kadın bu seferde kuyruk sokumu kemiğini düzelttirmek için gelmişti.

Ameliyat öncesi entrevenöz anestezi yapılan kadın bir daha kendine gelemedi.

Bangkok polisi kliniğin yasalarla belirlenmiş olan gerekli tıbbi yardım ekibine ve ekipmanlarına sahip olup olmadığı denetlemeye başladı. Kimliği açıklanmayan kadın için İngiltere Elçiliği ile koordineli bir çalışma yürütülüyor. Otopsi raporuyla birlikte gerçek ölüm sebebi ortaya çıkması bekleniyor.(acunn)

Bir kadın kuyruk sokumu kemigini niye düzelttirmeye kalkar anlamıs degilim.

Para çok macera aramış

insan bile bile niye acı çeker,riske girer ki

hiç anlamadım böylelerini

erkekte beğenmezse beğenmesin seni ,akıları erkeğe kendini beğendirmek

kuyruk sokumu kemigini duzeltmekte nedir ...allahini seversen ... orayi duzeltsen ne olur, duzeltmesen ne olur ...

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27452358

2 gun once arkadasimi guzellik merkezinde yapilan epilasyon yuzunden kaybettik. Orada narkozun ne isi var. Anestezicinin ne isi var? Merkezlerde neler donuyor anlamadim.gitti. olan canlara oluyor:(

Back
X