Estetik sigorta tarafından karşılanıyor mu ?

Momyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
100
43
48
34
Arkadaşlar merhaba ben halı hazırda kiloluyken hamilelikte aldığım kilolarla hepten şiştim ve doğum sonrası eve geldiğimde 123 kiloydum. Şu an 98 kilo oldum ve evet daha vermem gereken çok fazla kilo var biliyorum. Bunu vermek için hala çaba sarfediyorum spor da yapıyorum ancak tüm bu kilo verme işlemi bittiğinde vücudumun alacağı hal beni korkutuyor... Şimdiden bile inanılmaz sarkiklarim var... Beni en çok üzen se kollarım... Gobegim bacaklarım bir şekilde kıyafet içinde kalıyor ama kolalrimdan dolayı hiç kısa kollu giyemiyorum. Aşırı derecede sarkmış bı derim var... Zayıflama sürecim bittiğinde göbek ve iç bacak olmasa bile kollarım için mecbur estetik yaptırmak gerekiyor. Aklımdaki soru ise bunu devletin karşılayıp karşılamadığı... Bu kadar çaba sarfedip kilo verdikten sonra maddiyat durumundan ameliyat olamamaktadır korkuyorum... Bana lütfen devletin bu ameliyatı karşılayıp karşılamadığını yada karşılıyorsa sartlarini karsilamiyorsada bölge bölge fiyatlarını soylermisiniz en önemli olan benim için kollar... Birde göğüsler var tabi goguslerim inanılmaz bir hal aldı sütyen taktigimda bile toparlayıp içinde düzeltmek ten yoruldum... Cevap yazın lütfen... Şimdiden teşekkürler...

Back