Estetik sonrası burun içi kaşıntı olması normal mi?

_rose_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
675
772
103
1,5 hafta önce burnumdan ameliyat oldum. Estetikle beraber konkalar da küçültüldü. Cumartesi günü de tamponlarım çıktı, tamponlar çıkınca rahatlarım dedim ama hiç de öyle olmadı Önce aşırı burun akıntısı oldu dünden beri de akıntı geçti fakat aşırı kaşıntı var ve sanki içerisi şişmiş gibi hissediyorum. Deniz suyu spreyi kullanıyorum ama sanki bir işe yaramıyor. Burnumun içini dayanamayıp oksijenli suya batırılmış kulak çöpleriyle ve kabukları almak için biraz cımbızla temizlemeye çalıştım. Şimdi bu kaşıntı ve şişme hissi normal mi acaba yoksa enfeksiyon kaptırmış olabilir miyim? Bu kaşıntıdan nasıl kurtulabilirim?

Benim de genelde gece yatarken bandajın altında şiddetli kaşınma oluyor ve alçının altında Dr uma sorduğumda ilaç vermiştim kaşıntıya iyi geliyor onu gece iç demişti biraz hafifledi kaşıntım bir danışın bence

İlk ameliyatımda 1 yıl boyunca kaşındı benim burnum. Şimdi revizyonumun 5.ayı ve yine üstü, içi deli gibi kaşınıyor.

Benim daha çok dikişlerin olduğu kısımlar kaşınıyor.İlki bir yıl devam etmişti.İkinci de sekizinci aya giderken hala aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…