Aynı durum bende de var biraz benimde yaklaşık 4 hafta oldu ameliyat olalı benim estetik amaçlı değildi burun içi ciddi sıkıntılarım vardı deviasyon burun eti vs doktorum sağolsun ufak bir estetikde yaptı hersey beklediğimden iyi geçmisti 10. gün alçı ve bantlar çıktığında burun ucum ödemden mi bilemedim bana da farklı ve önceki burnumdan büyük geldi genişlemede var yan profilden gayet iyi ama önden büyüme var gibi önceki burnum önden ince ve kalkıktı şimdi şiş ve genısleme var ve ayrıyetten sonradan 15. günden itibaren aşırı bi sivilcelenme de başladı cildimin yapısı bozuldu asla sivilce çıkarmam normelde neyse burun ucuna gelecek olursak doktora sordum burun ucundaki şişlik ve ödem zamanla geçer 1 yılı bile bulabilir genişlemede ise her ameliyatta burun kanatlarında biraz genisleme olur oraya kıkırdak desteği yapılıyor 1-2 mm lik burunda genişleme olur buna takılma sana büyük gelmesinin sebebi ödem o da geçecek dedi içim rahatladı biraz tabi zaman gösterecek herseyi. Bu arada hemen ameliyat sonrası çekilen fotoda yani ödemsiz hali güzel baya her açıdan o haline gelmesini dört gözle bekliyorum (dipnot önceki burnumda görüntü olarak kötü değildi bu arada kemer, burun ucu düşüklüğüm vs yoktu ama ameliyattan sonra burun sırtı ve ucundaki nizami görüntü hoşuma gitmedi değil

) yani ödem bir müddet burnunu daha büyük gösterebilir en az 3 aya kadar sabır edilmeli bide cilt yapısı da önemli kalın ciltli olanlarda bu süreç baya uzuyor