Estetik sonrası burun ucu büyüklüğü

Merhabalar 1 hafta önce estetik oldum anca kendime gelebildim psikolojik olarak. Doktorun ameliyata masasında çektiği fotoyla ameliyat olmadan önce çektiği fotoları karşılaştırınca burnum büyük göründü gözüme önceden daha minikmiş ameliyat sonrası çekiminde çok büyük görünüyor ucu acaba ameliyattan hemen sonra ödem oluyor mu yoksa burnum daha da büyüyecek mi :KK43:( asıl ödem geçince ameliyat masasında çektiği fotodaki haline mi dönecek
Çookk daha küçülüyor benimde öyleydi çok fazla büyüktü ve aşırı düşük duruyordu ödemlerim gittikçe burun ucum küçüldü daha da dikleşti ☺️

Off çok canım sıkıldı ya estetik amacıyla olmamıştım ameliyat. Deviasyon vardı nefes almamı engelliyordu sadece bu kadar eziyete girmişken azıcık şekli de düzelsin istemiştim başıma ne geldi 🙁🙁 soldaki ameliyattan önceki hali sağdaki ameliyattan sonraki şiş hali
Çekim açısından öyle görünüyor ki zaten şişte orda sen sabret bak inanamayacaksın nasıl küçülüp degiştigine bende aynı şeyi yaşadım 1 ayı geçti baya bi küçüldü ve degişti

Çekim açısından öyle görünüyor ki zaten şişte orda sen sabret bak inanamayacaksın nasıl küçülüp degiştigine bende aynı şeyi yaşadım 1 ayı geçti baya bi küçüldü ve degişti
Evet tam olarak öyle oldu şu an 3. Haftamdayım bayağı küçük burnum sadece gözlerimin duruşu rahatsız ediyor şu an gözlerim iriydi benim şimdi küçük duruyorlar şişlik var hala gözlerimin iç kısmında sizin de öyle bir şikayetiniz olmuş muydu 🙁 estetik olunca dertler bitmiyor galiba yenileri ekleniyor

Back
X