estetik sonrasi burun ucunda inanailmaz bir pullanma :(((

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
kixlar nolur care bulun naoicam.ben ...burun ucu ve yan kanatlar inanislmaz pul pul oluyor ve soyuluyir soysam gun boyu kiprkirmizi geziyorum.tahris oluyor sanki ...burnuma ufacik fontoden sursem kusuyor fondoteni geri soyuluyor fondoten resmen e bazi durumlar da da makyajsiz olamam...bide burun uch kontoru yapmadan duramam cok farkediyo normal halinden...ya beni kurtarin eskisi gibi purusuzsuz olsun napayim.ben simdi burun kanatlarida kasiniyir cok kipkirmizi hep:KK43:1 ayi gecti ameliyat olalai buarada

Son düzenleme:
Ne kadar süre geçti ameliyatından
Belli ki derin yenileniyor. Genelde burun daha yağlı oluyor senin tam tersi olmuş

Benim yüzümün genelinde bu sorun vardı. Doa kozmatiğin bi makyaj temizleyici toniği var ölü derileri de temizliyor. onun sayesinde kurtuldum. Seninde o derilerden kurtulman lazım.

ama peeling burnuma zarar vermezmi canim suan cok.dikkat edilesi bir donemdeyim bide peeling nasi bise ne yapicam ben kaziyacam mi
Yok hayir kazimakla alakasi yok :) tabi zarar verir mi bilemiyorum yanlis yonlendirmek istemem ama evde herhangi bi peelinginiz yoksa ictiginiz turk kahvesinin dibindeki telveyle burnunuzun ustunu yavas yavas ovalayabilirsiniz. Uc gunde bi yaparsaniz ölü deriler gider tamamen ama dedigim gibi zarar verip vermedigini bilmiyorum bilen biri varsa sizi aydinlatir o konuda :)

Yok hayir kazimakla alakasi yok :) tabi zarar verir mi bilemiyorum yanlis yonlendirmek istemem ama evde herhangi bi peelinginiz yoksa ictiginiz turk kahvesinin dibindeki telveyle burnunuzun ustunu yavas yavas ovalayabilirsiniz. Uc gunde bi yaparsaniz ölü deriler gider tamamen ama dedigim gibi zarar verip vermedigini bilmiyorum bilen biri varsa sizi aydinlatir o konuda :)
aaa cok iyi canim ozaman telve nin zarari olmaz hani yuze yapisip cektigimIz seylerden korkuyorum sadece ama telveyi kutlaka denicem cok da kasinti var yan kanatlar da onu da gecirirmiki

aaa cok iyi canim ozaman telve nin zarari olmaz hani yuze yapisip cektigimIz seylerden korkuyorum sadece ama telveyi kutlaka denicem cok da kasinti var yan kanatlar da onu da gecirirmiki
O konuda bi fikrim yok umarim gecer. Ayrica bu sorunlar ameliyat sonrasinin en kolay kismidir diye dusunuyorum. Burnunuz cok hos olmus gormustum baska bi konuda. En zor kisimlari da atlattiniz bunlar da gecer cabucak elbet :) cok gecmis olsun.

kixlar nolur care bulun naoicam.ben ...burun ucu ve yan kanatlar inanislmaz pul pul oluyor ve soyuluyir soysam gun boyu kiprkirmizi geziyorum.tahris oluyor sanki ...burnuma ufacik fontoden sursem kusuyor fondoteni geri soyuluyor fondoten resmen e bazi durumlar da da makyajsiz olamam...bide burun uch kontoru yapmadan duramam cok farkediyo normal halinden...ya beni kurtarin eskisi gibi purusuzsuz olsun napayim.ben simdi burun kanatlarida kasiniyir cok kipkirmizi hep:KK43:1 ayi gecti ameliyat olalai buarada
1 ay daha çok erken ya hele dur. benim 1 sene geçti hala soyuluyor burnum.
banyodan sonra deri pul pul olacak onları nazikçe soy ve tonikle hafifce.
bence fondoten falan sürme bu dönemde daha 1 ay olmuş naptın sen, o burun şişkinliğini atıyo, elbet soyulacak burun.

Doktorum burun atelini alınca peeling onermisti babe marka almıştım iyi gelmişti hafif hareketlerle yaparsanız sorun olmaz deri tepki veriyor iyilesene kadar

O konuda bi fikrim yok umarim gecer. Ayrica bu sorunlar ameliyat sonrasinin en kolay kismidir diye dusunuyorum. Burnunuz cok hos olmus gormustum baska bi konuda. En zor kisimlari da atlattiniz bunlar da gecer cabucak elbet :) cok gecmis olsun.
aa canim oylemo sende mi gordun cok tesekur edrrim cnm istedigim kalkilik oek olmadi ama ucu sirin oldu en azindann:) tabiki atlattim en zor kisimlari ama simdide makkyaj sikintisii var ben buruun ucuma kontur yapiuorum Kalkik gosteriuor ama pul pul yakindan kimseye bakamiyom :)

denicem canim tesekkurler...siyah nokta da var senin denedigin etkili bir yontem varmi
Malesef siyah nokta artıyor ameliyat sonrası çünkü deri de hızla uyum sürecine giriyor bim de siyah nokta bandı var bütün markalardan da iyi 6 ay sonra azalmaya başladı bende yağlanma da vardı ama artık geçti

MERHABA CNM. BENİNDE AMELİYTIMIN 15 GÜNÜ. BENİMDE ÖYLE OLDU. PUL PUL VE HALADA ÖYLE. BEN GEÇENE KADAR MAKYAJ YAPMIYORUM. YÜZÜMÜ HER GÜN ILIK SU İLE YIKIYOR NEMLENDİRİCİ SÜRÜYORUM. ÇOK FAZLA BU İŞLEMİ YAPTIĞIMDA GÖRÜNTÜSÜ KÖTÜ DURMUYOR. DERİN YENİLENDİĞİ İÇİN ÖYLE VE ENDİŞELENECEK BİR DURUM YOK. SANA TAVSİYEM BİR SÜRE MAKYAJ YAPMAYIP YÜZÜNÜ DİNLENDİRİP NEMLENRİCİ İLE CİLDİNİ DESTEKLEMEK. ELBET GEÇECEKTİR :)

Malesef siyah nokta artıyor ameliyat sonrası çünkü deri de hızla uyum sürecine giriyor bim de siyah nokta bandı var bütün markalardan da iyi 6 ay sonra azalmaya başladı bende yağlanma da vardı ama artık geçti
aa bimdw hic bakmadim canim oyle bi banta ilk firsatta alicam ama yapismali biseyse olmaz ki bize cekerken burnumu hasar gormezmi birde 6 ay sonra azalmaya baslamasi cok gec degilmi. cnm

Back
X