estetik sonrasi burun ucunda inanailmaz bir pullanma :(((

MERHABA CNM. BENİNDE AMELİYTIMIN 15 GÜNÜ. BENİMDE ÖYLE OLDU. PUL PUL VE HALADA ÖYLE. BEN GEÇENE KADAR MAKYAJ YAPMIYORUM. YÜZÜMÜ HER GÜN ILIK SU İLE YIKIYOR NEMLENDİRİCİ SÜRÜYORUM. ÇOK FAZLA BU İŞLEMİ YAPTIĞIMDA GÖRÜNTÜSÜ KÖTÜ DURMUYOR. DERİN YENİLENDİĞİ İÇİN ÖYLE VE ENDİŞELENECEK BİR DURUM YOK. SANA TAVSİYEM BİR SÜRE MAKYAJ YAPMAYIP YÜZÜNÜ DİNLENDİRİP NEMLENRİCİ İLE CİLDİNİ DESTEKLEMEK. ELBET GEÇECEKTİR :)
dogru cnm makyaj yapmamak lazim bencede ben bide burun ucu kontoru yapiyorum dusun yani daha kalkik duruyor ama bayiliyom o goruntiye de icine ediyo bu pullanma kontorumun:)..zeytinyag icerikli bi el yuz kremi aldim ama sanki nemlendirici surunce kucuk sivilceler oluyo cnm yA

aa bimdw hic bakmadim canim oyle bi banta ilk firsatta alicam ama yapismali biseyse olmaz ki bize cekerken burnumu hasar gormezmi birde 6 ay sonra azalmaya baslamasi cok gec degilmi. cnm
Ben yaptım 1 ay sonunda dayanamadım kibarca çektim çekerken.2 günde bir de peeling yaptım. Minimum siyah nokta yla atlattimBurun iyilestigi zaman normale döner yağlanma dedi doktorum yüzüme yağ dokmus gibiydi sabahları artık o yağlanma geçti

kızlar aynı yağlanma bende de var. burun ucumdaki derim soyuluyor bir de. ben sabah akşam suyla yıkayıp nemlendirici sürdüğüm için o pütürlük çok yok ama haricinde peeling falan yapmak istiyorum bende evde var ama korkuyorum kuruduktan sonra ıslatıp temizlemesi acıtır die. peeling yapanlara sesleniyorum yıkama sırasında çok acıdımı? bir de kızlar üzüm çekirdeği yağı morluk ve ödemleri geçiriyormuş ben bugün alabilirsem kullanmaya başlayacağım çünkü ameliyat morlujlarım geçtiği halde göz altımda eroin içen insanlar gibi bir görüntü var çok kötü görünüyor. haricinde burnumda ki siyah noktalar bende de var. yanlarında çıkanları sıktım üstündekine dokunamıyorum tabi bekliyorum artık.

bende makyaj yapmayı çok seven biriyim sabırsızlıkla en çok beklediğim durum. makyajlı daha da güzel durcak olması. biraz daha iyi olduğum zaman yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl duracak. ben fondatön ve pudra kullanmıyorum ama kontur falanda yapmıyorum sadece göz makyajı allık hafif bir de ruj. cildim genel olarak çok duru çünkü bir de uğraşmayı sevmiyorum o kadar çok üşengecim biraz :D

Ben yaptım 1 ay sonunda dayanamadım kibarca çektim çekerken.2 günde bir de peeling yaptım. Minimum siyah nokta yla atlattimBurun iyilestigi zaman normale döner yağlanma dedi doktorum yüzüme yağ dokmus gibiydi sabahları artık o yağlanma geçti

bu siyah nokta bantları iyi mi cnm ? peeling işe yaradı mı temizlerken yüzünden acıdı mı?

bu siyah nokta bantları iyi mi cnm ? peeling işe yaradı mı temizlerken yüzünden acıdı mı?
Bim den aldığım bantlar iyi diğerlerini beğenmedim peeling derken hafif bir peeling çok sert değil babe marka vermisti bana eczacı acimadi çok bastirmadim zaten ama temizlenmiş oldu burun derisi operasyon sonrası bakım istiyor en azından bir süre

alip denic2m canim saol

Back
X