Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşalar nerdeyse 2 ay oldu ameliyat olalı böyle bi durum yaşayan varmı acaba. atel ilk çıktığındada vardı şuanda geçmedi morardı ve öyle kaldı geçer mi acaba.tek tarafta gözlük takınca oluşan iz gibi iz var.
Arkadaşalar nerdeyse 2 ay oldu ameliyat olalı böyle bi durum yaşayan varmı acaba. atel ilk çıktığındada vardı şuanda geçmedi morardı ve öyle kaldı geçer mi acaba.tek tarafta gözlük takınca oluşan iz gibi iz var.
RRelaxyeni
merhaba senin burnun nasil oldu. Doktorla gorusebildinmi merak ettim.[/QUOTşuan daha iyi arkadaşım görüştüm kemer yerinde hafif bi şişlik var evet ama bunu uç kısmındaki sertlik geçince değirlendirelim tekrar dedi.
8.ay bitti canım biraz daha belirginliği azaldı.ama açıkçası diğer doktorlar gibi ödem deyip başından atmadı.buna sevindim.evet uç kısmı iyileşmeden dokunmam dedi zaten bakalım umarım düzelir çok belli olmazsa zaten yaptırmayı düşünmüyorum.doktora bırakıcam.sen nasıl oldun memnun musun
8.ay bitti canım biraz daha belirginliği azaldı.ama açıkçası diğer doktorlar gibi ödem deyip başından atmadı.buna sevindim.evet uç kısmı iyileşmeden dokunmam dedi zaten bakalım umarım düzelir çok belli olmazsa zaten yaptırmayı düşünmüyorum.doktora bırakıcam.sen nasıl oldun memnun musun
Benimde 4 ay oldu. Kavisten memnunum. Burun ucu biraz iri geliyor gozume. Birde burun ucum dusmezse. Simdilik cok memnunum. 3 gundurde burun ucu biraz daha kibarlasti. 6.nci ay kontrolunde ne diyecek bakalim.