Estetik sonrası burunda gözlük izi

Relaxyeni

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
424
110
303
Arkadaşalar nerdeyse 2 ay oldu ameliyat olalı böyle bi durum yaşayan varmı acaba. atel ilk çıktığındada vardı şuanda geçmedi morardı ve öyle kaldı geçer mi acaba.tek tarafta gözlük takınca oluşan iz gibi iz var.

Arkadaşalar nerdeyse 2 ay oldu ameliyat olalı böyle bi durum yaşayan varmı acaba. atel ilk çıktığındada vardı şuanda geçmedi morardı ve öyle kaldı geçer mi acaba.tek tarafta gözlük takınca oluşan iz gibi iz var.
Bende de var o izden ameliyat olalı 4 hafta kadar oluyo sizin geçti mi merak ettim

Anlasilan uc kisimdaki sertlik gecmeden dokunmuyor. Kemer yerin bir nebzede olsa duzeldimi peki. Senin kacinci ayin?

8.ay bitti canım biraz daha belirginliği azaldı.ama açıkçası diğer doktorlar gibi ödem deyip başından atmadı.buna sevindim.evet uç kısmı iyileşmeden dokunmam dedi zaten bakalım umarım düzelir çok belli olmazsa zaten yaptırmayı düşünmüyorum.doktora bırakıcam.sen nasıl oldun memnun musun

8.ay bitti canım biraz daha belirginliği azaldı.ama açıkçası diğer doktorlar gibi ödem deyip başından atmadı.buna sevindim.evet uç kısmı iyileşmeden dokunmam dedi zaten bakalım umarım düzelir çok belli olmazsa zaten yaptırmayı düşünmüyorum.doktora bırakıcam.sen nasıl oldun memnun musun
Benimde 4 ay oldu. Kavisten memnunum. Burun ucu biraz iri geliyor gozume. Birde burun ucum dusmezse. Simdilik cok memnunum. 3 gundurde burun ucu biraz daha kibarlasti. 6.nci ay kontrolunde ne diyecek bakalim.

Back
X