Estetik sonrası Göz kapaklarımdaki morluk hakkında!

SSeCiLL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
46
0
36
Bolu
Bugün 8. günüm, göz altlarımdaki morluklar azalmışken, gözkapaklarımdaki siyahlık hala azalmadı. tenim ince ve beyaz. çabuk geçmesi için ne yapabilirim? çok rahatsız ediyor.

Bugün 8. günüm, göz altlarımdaki morluklar azalmışken, gözkapaklarımdaki siyahlık hala azalmadı. tenim ince ve beyaz. çabuk geçmesi için ne yapabilirim? çok rahatsız ediyor.

önerisi olanlar varmı arkadaşlar? yanaklarımdaki halkalar da duruyor...

benim fazla morarmam şişmem olmadı onlarda 15 güne azaldı bir aya tamamen kayboldu acele etme beklicen krem falan sürmedim ben geçiyor zamanla güneşe çıkma yeter :13:

benim fazla morarmam şişmem olmadı onlarda 15 güne azaldı bir aya tamamen kayboldu acele etme beklicen krem falan sürmedim ben geçiyor zamanla güneşe çıkma yeter :13:

eşim bana çok garip bakıyosun korkuyorum dedi de o yüzden canım sıkıldı canım :/

Bende ameliyat olalı 4 gün oldu aynı sorun bende de var.Hirodoid diye bir krem var morlukları çabuk geçiren onu sürüyorum günde 3-4 defa.

krem kullananlar var. ama benim bugün 21. günüm hepsi tamamen geçti. göz kapakları hemen geçiyor. göz altındakiler ise uzun sürede toparlıyor. 15 gün dolunca bende endişelendim. ama şuan hiç birşey kalmadı. ben sadece buz maskesi uyguladım.

Ya merak etmeyın arkadslar bence kreme de gerek yok benımkıler nerdeyse bı ay sonra gectı yeterkı burunda bı problem olmasın benı gorenler trafık kazası mı gecırdın dıyolardı okadar kotuydu hepınıze gecmıs olsun

ya bu ameliyatı olmayı cok istiyorum her gün bişi okuyorum iyice korkutmaya başladı beni

ben de öyleydim en son gözümü kararttım ani bi kararla bi kaç gün içinde amelyata girdim :) böyle şeyler bir anda olmazsa hiç olmuyor bence. en güzeli sana da tavsiye ederim :)

Back
X