Estetik sonrası kanama

podracer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
71
8
1
Arkadaşlar dün sabah ameliyat oldum. Bu sabaha kadar burnumun önünde sargı bezi vardı. Hastanedeyken dün üç kere değiştirmiştik. Sabah doktorum gelince önündeki sargıyı çıkarıcaz kendin silersin akan kanı dedi. Normalde pembemsi bi renk gelmesi gerekiyormuş ama benim koyu kıvamlı ve kırmızı akıyor. Sadece bir deliğinden geliyor. Doktorum bugün şehir dışına çıktı. Normal mi sizce bu kanama? Çok aşırı geliyor ve korkuyorum

Canım kimse böyle bir soruya cevap veremez ki.. Hem durumunu canlı görmüyoruz hem doktor değiliz hem de doktorun değiliz. Eğer aşırı endişeliysen ameliyatının yapıldığı hastanenin aciline git ve durumunu anlat ama evde kendini yiyip durma. Telefonla da mı ulaşılamıyor? numarası varsa fotoğraf çek gönder. Doktorun görevi seninle ilgilenmek kuzum. Geçmiş olsun haber ver mutlaka

Kendisi tatile çıktı maalesef ve ulaşamıyoruz. Hala kanamam devam ediyor. Acilde ne yapacaklarını bilmiyorum sonuçta ameliyatı yapan başka bir doktor. Korkuyprumk kötü bir şey olacak diye :(

Kendisi tatile çıktı maalesef ve ulaşamıyoruz. Hala kanamam devam ediyor. Acilde ne yapacaklarını bilmiyorum sonuçta ameliyatı yapan başka bir doktor. Korkuyprumk kötü bir şey olacak diye :KK43:
Evde oturmaktan iyi fikir bence.. Acilde herkese bir şekilde müdahale edilir mesela kanamanın durdurulması gerekiyorsa kanamayı durduran iğneler var benim de ilk gece çok aşırı kanamam oldu bir kere vurulması gerekiyormuş iki kere vurdular iğneyi.. Yani demem o ki mutlaka yapılacak bir şey vardır ya da içinizi rahatlatırlar en azından. Doktorunuzun spesifik biri olması önemsiz tıbbi bir durum. Gitmelisiniz diye düşünüyorum. Ayrıca benim doktorum 3 güncük tatile gitti ama her sorduğum soruyu cevapladı tatilde bile. Elbetteki nihayi karar sizin.

kaç günlük tatil çok yanlış sizi takibe alması lazım daha bi hafta sonra o Bandaj çıkacak nereye gitti acaba birde asistanlar sürekli watsapi açık olur yaz gönder sor ilk gün kanama normal ama diğer günler bilemiyorum geçmiş olsun..

kaç günlük tatil çok yanlış sizi takibe alması lazım daha bi hafta sonra o Bandaj çıkacak nereye gitti acaba birde asistanlar sürekli watsapi açık olur yaz gönder sor ilk gün kanama normal ama diğer günler bilemiyorum geçmiş olsun..
Yani bana da acaip geldi gerçekten. Benim doktorum gitmeden bir hafta önce ameliyatları kesmişti. Üstelik yine de her sorduğum soruya cevap verdi. Sadece asistanları değil bizzat doktorumun whatsup ından sorduğum sorular cevaplandı. Gerçi asistanlara bırakmış olabilir telefonu :)

Yani bana da acaip geldi gerçekten. Benim doktorum gitmeden bir hafta önce ameliyatları kesmişti. Üstelik yine de her sorduğum soruya cevap verdi. Sadece asistanları değil bizzat doktorumun whatsup ından sorduğum sorular cevaplandı. Gerçi asistanlara bırakmış olabilir telefonu :)

evet alelacele ameliyat etmis gibi hasta bırakılır mi ya bi komplikasyon olsa hadi binde bir denk geldi napacak? kanama bu yani en iyide doktorun kendisidir bu konuda ulasamiyorda sorumsuzluk birazda yada asıri kendine güveniyor.

Kızlar iki burun deliğimin de içi kan dolu aktı akacak böyle yutkununca akıyor hafiften. Sizce riske mi atıyorum kendimi acile gitmeyerek? Acilde de yanlış bir şeyler yaparlarsa diye korkuyorum. daha 2 gün oldu sadece

riske atma tabiki bi görün aynı hastanenin başka KBB si vardır yada plastik cerrahi illaki.

Ben fikrimi zaten söyledim ben olsam çoktan acildeydim. İlk gece hemşire doktoru uyutmadı benim yüzümden zaten doktorum da demiş kanama çok olursa haberim olsun yarım saatte bir bilgi ver diye. Kanamam durmasaydı gelecekti hastaneye ki ne tatili uyku yok. Bana sorumsuzca geldi ama tabii bilemiyorum asistanlarına mı devretti görevi? Ya da hastaneye not mu bıraktı? Keşke sizi de bilgilendirseydi bir de ulaşılamamak olmaz diye düşünüyorum tatilde bile olsa doktor sonuçta. Onlara tatil yok uyku yok yeri geldiğinde. Meslek icabı. Ama yargısız infaz da yapmamalı. Ayrıntıyı bilmiyoruz. Bence siz gidin hastaneye en azından gece uyuyabilirsiniz böylelikle içiniz rahatlar. Belki de kanama öyle önemli bir şey değil. Belki de bizde olmadığı için bilmiyoruz. Riske atmamk için gidin yine de..

Back
X